• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    LADY_MYSKA: buuk je parádní, děti dostali k vánocům a baví se oba - 1,5r a 3,5r. I ročního bude bavit, ale je nutná rodičovská asistence. Jen teda výroba je náročná, máma nad těma dvěma strávila 9 mesicu, z toho 2 mesice fakt každý večer.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Na slevomatu se da za 39 korun koupit 20% sleva na Knihy Dobrovsky, ktera se da uplatnit i na zlevnene zbozi. Nepatrala jsem, jake maji vyjimky, urcite nejake budou!
    Koupila jsem konecne albi tuzku a to v sade s atlasem sveta, ktereho se pak zbavim. K tomu jsem koupila dopravu, hrave uceni a dinosaury. Snad aspon neco syna zaujme, alespon jedna vec z toho. :)
    Puvodne jsem chtela koupit sadu s hravou anglictinou, jenze ta nebyla dostupna.
    Davam to sem jako tip, dostupnost zbozi si kdyztak prosim radeji predem zkontrolujte, dost se to meni.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KACHITA: omlouvam se, dnes mam den jako koralek
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    LADY_MYSKA: to mělo být pro KRKA: :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KACHITA: co neco takoveho?
    BUUK – nejsnadnější cesta k vlastnímu quiet book
    https://buuk.cz/
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    KRKA: odrážedla bobbycar jsou klasika a bude mu to závidět i starší brácha:
    Odrážedla BIG Bobby Car | pinkorblue.cz
    https://www.pinkorblue.cz/hracky/detska-vozidla/bobby-car/
    KRKA
    KRKA --- ---
    Hezke :) díky, ale raději bych asi něco většího, k tomuhle bych stejne ještě něco musela vybrat a zase nevím co :D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KACHITA: doporučuju, můj syn od 8 měsíců miluje. K roku dostane dalších pár.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KRKA: syn dostal toto zvukové leporelo a velký úspěch:
    Tú tút! – Axióma
    https://www.axioma.cz/obchod/tu-tut/
    KRKA
    KRKA --- ---
    pls, co byste koupili dítěti k prvním narozkám? Potřebuji něco pro synovce, má samozřejmě miliardu hraček, ještě i po bráchovi ... Nechci žádnou plastovou hnusnou kravinu, něco originálnějšího, klidně i rozvíjejícího, ale vůbec nevím co ... tak do tisícovky plus minus. Díky :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TAMARIX: napsala jsem.... Nějaká paní na "customer care" mi "vřele poděkovala"

Taky jsem jim napsala, že ty samolepky pro nahrání jsou blbě udělané a že tužka říká nesmysl "nyní se dotkněte tlačítka pro nahrávání", když se máš dotknout šipky".... tak mi "poděkovali za podnět"

Já teda babičce nahrála k samolepkám stopy audioknih a napsala jsem k tomu obsah, kam jsem ty samolepky nalepila. A ona to zvládá a já z toho mám raodst :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GIOMIKY: kdyz uz se tuzka rozbije, ano i tohle se s detmi deje, neni problem ji vymenit za novou. Nabiji se pres kabel
    Slapnout na duplo, fakt neni dobry. Vim, o tom, co vsechno bych s legem mohla delat a vrdelavat. Ale mam doma dite, ktere tohle vubec nezajima a kdyz vidi kosticky duplo, tak si chce skladat a ne mi vybirat jednotlive barvy

Jen co mi asi trochu vadi, tak rozdilna kvalita knizek, jedna je super a zaujme a pak druha uplne propadak, coz u nas jsou asi ty dinosauri.

KACHITA: Pexeso se u nas jeste nehralo, ale maly si je pravidelne bere kvuli zvukum, ze vzdy si vezme kolecko, prehraje zvuk a podiva se na obrazek

SIR_PROMOE: U mini knizek je moznost si prehrat zviratko a nasledne tuzka nahraje zvuk od ditete ( asi podpora ditete v mluveni).
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    KLAIR: To s tou babičkou je fakt super nápad! Ta tužka je dobrá v tom, že řekne, co se má udělat, čeho se dotknout, takže i pro hodně staré lidi může být fajn vychytávka. Nechceš to napsat do Albi? Že by zacíli i na seniory, zvlášť v téhle době..
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: jako vybrala jsem si tam dalších asi pět včetně zde propírané dopravy, ale to jsem dala na wishlist :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    a ještě teda v rámci doporučení tužky Albi děti stim ještě hodně užily jako přehrávačem, nahrál sem jim tam dětský písničky jak řiká mladej a tancovaly stim.. ;)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Ta tužka je sice dráha, ale pokud se rozbije (vydrží teda fakt hodně) , tak ji v Albi na místě vymění za jinou (po mě nechtěli ani fakturu nebo jiný doklad, nezajímalo je, jestli je v záruce).

Za mě je to teda úplně super... Doprava u nás jede každý den, jsou tam hezké písničky, dialogy, reálné zvuky...

Ty pexesa jsou taky pecka - pexeso jsme s tím
    teda zatím nehráli, ale syn díky tomu pozná x druhů nástrojů...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: "Já doteď Albi tužku nechtěla, páč jak syna znám, tušila jsem že by u toho nevydržel vůbec, nic mu to neříkalo" tohle presne vystihuje, proc tuzku zatim nemame.
    risknu dopravu a zvazuju jeste lidske telo. mame encyklopedii lidske telo pro o dost vetsi, jeden cas tim byl uplne fascinovanej, chtel ukazovat shnily zuby, zlomeniny a dalsi pro nej naprosto nevhodne obrazky, takze lidske telo od Albi bude na 100% lepsi volba.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: eeeeh abych řekla pravdu, tak Moje první čísla a Moje první barvy. Jelikož tou tužkou chceme mimojiné podpořit snahu naučit se tyhle věci, syn má pořád problém s barvami a počítá sotva do pěti, číslice neumí. Až potom bychom přešli na nějaké "zajímavější" věci a hlavně vím, že to bude moct mladší používat taky, a to mnohem dřív než mu budou 4 roky.
    Já doteď Albi tužku nechtěla, páč jak syna znám, tušila jsem že by u toho nevydržel vůbec, nic mu to neříkalo. Ale byla u nás kámoška a pěla ódy a zároveň na řešila že neumí ty barvy, tak jsem to navrhla mamce jako dárek pro syna.

Jsem ti nepomohla, promiň.
    KLAIR
    KLAIR --- ---

ja ještě dodám , že kabel je stejný jako do mobilu, knížky se dají půjčovat v knihovně, hodně využíváme možnost nahrát vlastní zvuky a vložit písničky. teď máme pexeso nastroju, chci pořídit pexeso zviratek. koupila jsem jednu tuzku pro babičku a knihu samolepek a dala jsem ji tam audioknihy, což bylo super, protoze si to zvládne pustit....

GIOMIKY: děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam