• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    JANISKA: třeba by ji zaujala ozdobná děrovačka. Motivů je hromada.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    JANISKA: Pískování je fajn. Syn - 4,5 - dostal od tchýně a díky té krabičce, ve které se pískuje, byl bordel naprosto minimální. V podstatě jsem pak jen vlhčeným hadříkem lehce setřela za stolu pár zatoulaných zrníček a bylo uklizeno. :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MORPED: Díky, málem bych zapomněla, že Djeco je nevysychající studnice! :)

TAMARIX: Nemáme! Trochu mě děsí potenciální bordel z toho, ale možná se hecnu :)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    JANISKA: A malování pískem máte?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Dcera by chtěla k šestým narozkám "něco na vyrábění", ale bohužel to odmítla dál specifikovat. Napadá vás nějaká pecka z oblasti "vyrábění" pro tuhle věkovou skupinu? Nejradši kreslí/maluje, stříhá a lepí. Máme doma všemožné tempery a akrylky (včetně třpytivých, neonových, perlových a bůhvíjakých), fixky, co se s nimi fouká, maluje na textil, co mění barvy a nevímcoještě, pastelky a voskovky taky má, dochází mi představivost, tak budu ráda za inspiraci :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANDREJKA: Je potreba nakoupit nove
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    prosím vás je podložka pro lego duplo (takový ten velký čtverec) kompatibilní s lego classic nebo musíme objednat novou, když přecházíme na normální lego? díky
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SOJKA: dej kdyžtak vědět, jak jste spokojení
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    No nakonec jsem objednal tzen kidzoom. Nad klasickejma digitalama jsem taky premyslel ale to bude nasledovat, pokud ji bude bavit ten kidzoom.
    Diky vsem za rady
    ADD
    ADD --- ---
    SOJKA: Vyzkoušeli jsme a nakonec skončili u starých digitálních foťáků, co lidi dávají za dvě stovky. Ty dětské mají spoustu funkcí navíc, ale fotit jima moc nejde.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    PROMETHEA: na ten kidzoom jsem taky koukal, i kdyz on ten výběr je celkove dost tragickej.Na AA mam nabíječku takže to neni problem ale ta kvalita tech fotek me celkem odrazuje.

Dětský instantní fotoaparát myFirst Camera Insta 2 - blue - Dětský fotoaparát | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hracky/detsky-instantni-fotoaparat-myfirst-camera-insta-2-blue-d6394303.htm

me se libil jeste tenhle ale rulicky jsou k tomu docela drahý i kdyz asi by sli pouzit normalni do tiskarny a odmotat je na pozadovanou šířku.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SOJKA: máme 2 měsíce kidizoom v růžové verzi. pro 5-ti leté dítě super, dítě je nadšené! na foťák je vidět, že je dost bytelný, mladší ho už několikrát upustila a dobrý.
    byl to dárek, já kdybych vybírala foťák, tak bych se obešla bez doprovodných fcí (hry, efekty, nahrávání: i když zrovna to nahrávání vlastního hlasu a různé hrátky s tím děti extrémně baví)
    dále bych chtěla nabíjecí baterky. v tomhle kiddizoom jsou defaultně normální AA, a to je dost ekologické zlo...
    jinak kvalita fotek ujde, ale skvělá není. neumím to moc porovnat, mobilům se to určitě nevyrovná, možná tak mému prvnímu digitálnímu foťák před 15-lety. ale to je dětem fuk :))
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ahoj, máte někdo ozkousenej nejakej detskej foťák? cena tak do 2500
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LADY_MYSKA: takove zmensene duplo ( karoserie auta je v celku, jen se prida par kostek)
    https://www.morelega.cz/lego-60232-city-sada-postav-vesmirny-vyzkum-9905.html
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANDREJKA: u nas kupujeme jen tematicke sady podle potreby, ja treba HP, syn ma hodne lego city a sem tam neco jineho, pokud nas zaujme
    Jeste jsou sady 4+, kde jsou vetsi dily a neni to vylozene cele skladani jen z kosticek
    https://www.morelega.cz/lego-60206-city-hlidka-letecke-policie-9525.html
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    BALAENA: děkuju, super.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ANDREJKA: začni něčím z řady Classic, to jsou základní kostky a díly s pár návody na stavění (podle setu, v jednom jsou to zvířátka, v jiném třeba vozítka. mají asi nejlepší cenu na kostku a jsou univerzální. tematické sety mají speciálnější kostky
    https://www.morelega.cz/lego-stavebnice-110/lego-classic-537/
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Zeptám se v tomhle klubu: Pomalu bychom mohli přejít z Dupla na normální Lego (5 let, kdyžtak mi to vyvraťte). Jak nejlépe na to? Pochopila jsem, že Lego se prodává spíš v tematických krabicích, kde je vždycky návod na nějakou konkrétní věc - u Dupla jsme měli obří balík kostek a k nim panáčky, auta, zvířata... Je to tak? Čím byste začali nejlépe (pro kluka, ale to je asi jedno)? Díky moc za rady.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REONA: Taky doporučuji ve vietnamských prodejnách, kde mají i domácí potřeby. Hodně muziky za málo peněz.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam