• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    REONA
    REONA --- ---
    Ve Sparkys měli plyšovou lamu, ale neskutečně ošklivou :-/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: nojo, toho jsem se bála :/ fakt během posledního roku nějak vymizely.
    REONA
    REONA --- ---
    QUANTI: Jo, Tigera jsem zkusila včera, neúspěšně :-( To byl docela šok, ještě jsem si říkala Sinsay, ale z on-line nabídky to vypadá, že taky nic. Ale dětem nevysvětlím, že lamy už jsou out!! Asi vyhraje Alza a cokoliv, co stihnou přivézt včas...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    REONA: tyjo, mám pocit, že frčely právě tak před těma dvěma lety a teď to opadá. Zkusila bych Tigera, ale nějakou dobu jsem tam nebyla.
    REONA
    REONA --- ---
    Prosím vás...kdy přestaly frčet lamy??
    Na sobotní oslavu 7. narozenin sháním dárek, oslavenkyně má ráda lamy. Měla jsem za to, že je svět poslední rok až dva zaplaven lamami a bude stačit zajít kamkoliv...a ono ne.
    Dcera by nejraději darovala plyšovou lamu, já mám zase jako rodič pocit, že rozšiřovat sbírky plyšáků si přeje málokterý dospělý. V Alze mají v nabídce samolepkovou knížku apod., ale raději bych mrkla někam do kamenného obchodu. Viděli jste poslední dobou nějaké dětské zboží s motivem lamy?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ANDREJKA: vzit katalog a podivat se?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    prosím vás lego friends pro devítiletou holku, něco menšího, poradíte? díky
    INXS
    INXS --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: pokud není nějaký vyloženě zdatný v malém legu tak dřevěnou, náš chlapec si s ní dost hrál minimálně do osmi.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNAWA: to jsem tušila, a co bys teda myslela pro šestileťáka? Nějakou menší sadu tý dřevěný?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: lego dráha není tak robustní a imho ani zdaleka tak variabilní, i když samozřejmě nevím, jak moc variabilní jste měli tu dřevěnou, my jsme v tom měli menší jmění. Našeho b ta lego zdaleka tak nechytla jako kdysi dřevěná.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: možná i dyl.... odted urcote do 3.10.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: vím, vím :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUANTI: nasel by tam par znamych kpusku :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: moc děkuju, zeptám se, jestli by to bylo schůdný řešení.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUANTI: jestli chceš, můžu půjčit na úplně celé září naší obří vlackodrahu
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Mám problém. Synovi (6,5) jsem - s jeho iniciálním souhlasem, protože prostě pokojíček není nafukovací a jeho už rok nezajímalo nic jiného než Playmobil - v průběhu minulého roku prodala dřevěnou vláčkodráhu i koleje Chuggington a teď se mu vrátilo kolejové období a brečí mi tu, že nemá žádný koleje a že si chce stavět. Zakoukal se do lego vlaků, ale přijde mi, že je to o dost vachrlatější než Duplo koleje nebo ty zmíněné varianty a že to nebude splňovat, co od toho chce, tj. postavení nějaké relativně robustní dráhy a ježdění. Na druhou stranu mi ty dřevěné přijdou už moc batolecí a Chuggington už se neprodává (a taky byl docela drahý). Nějaké ultimátní řešení?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    JANISKA: pískování je super, ale beru jen na chalupu k venkovnímu stolu :-) ještě byl u nás velký hit výroba mýdel, sádrových odlitků a pak jejich nabarvení, výroba přívěsků z takových krystalků, které se namočí, a taky už jednoduché šití předpřipravených postaviček, napadá mě ještě výroba lapače snů
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    JANISKA: pod piskovani dávám plastové prostírání.. nezabrání to všemu, ale pochyta to dost..
    Piskujeme celá rodina společně, doporučuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam