• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    My pořídili triko s metrem a je to u malýho momentálně nejoblíbenější kus oblečení.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SOS. Ježíšek ohrožen.

Dítě viděla na pouti pružinu, takovou tu přesýpací spirálu, se vzorem lam. Odmítla jsem jí to koupit, protože už toho měla odtamtud hodně; počítala jsem s tím, že jí spirálu koupím někdy jindy a že by stejně chtěla spíš duhovou. Ještě jsem se jí ptala, jestli trvá na tom, aby to byla tahle konkrétní s lamama. Prý ne.

Samozřejmě se jí to rozleželo v hlavě, strašně ji chce a chce ji sehnat od Ježíška, protože "nechci vás podceňovat, ale tohle asi Ježíšek sežene líp". Nevím, jestli teda nepřeceňuje spíš Ježíška. Byla to tahle https://www.babysky.cz/lama-mega-creative-pruzina-458306/ - ale byla ŽLUTÁ. Kdybyste to někdo zahlídnul v nějakým oldschool hračkářství/papírnictví... :)
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    ANDREJKA: ono to kovový metro je takovej podvod trochu, protože není český, ale mluví anglicky a nevypadá jako český metro, kterym jezdíme. Zato otvírá dveře a anglicky hlásí, aby cestující nestáli na kraji nástupiště. Prošlo a dneska mě syn zarazil tím, že si pamatuje, jak vypadala taška, ve který ho před čtyřma měsícema dostal. Kupovala to ale máma, můžu se ti zeptat. Kdyžtak napiš do pošty.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    IDLE: děkuju! nechápu, že mě to nenapadlo :))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANDREJKA: Hugo chodí bos by mohl mít
    IDLE
    IDLE --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Není to úplně podle požadavků, ale https://fanshop.dpp.cz/ máte prolezlé? Fanouškovi autobusů jsme tam kupovali hrnek a puzzle, věci s metrem tam mají taky.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: odkud mate kovove metro, prosim?
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Ahoj, určitě nejsme první ani poslední - uvítám tipy na dárky pro 4,5lete dítě na téma metro. To je metro, čéče - máme. Brio metro na koleje - máme. Kovové metro na hraní - máme, ale kdyby někdo měl tip na nějaké pěkné, můžeme rozšířit vozový park. Dítě chce "depo Hostivař a v něm metra, nebo knížku o stavění metra, ale jenom o tom stavění". Mně by přišla dobrá i nějaká hra v tématu, ale pro takhle malý jsem nic nenašla. I za jakékoli další tipy budu ráda :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    DASIK: já ti řeknu, že se dá objednávat z německé originální stránky a můžeš si to poskládat úplně dle libosti... :) tak se na to můžeš mrknout

Hubelino Archives - Hubelino
    https://www.hubelino.com/product-category/hubelino-en/
    DASIK
    DASIK --- ---
    Premyslim, co letos dceri na Vanoce, babicka by mela rada vyrizene darky co nejdriv a chce tip na nejaky vetsi darek. V tu dobu male budou skoro 4 roky.

Aktualne se mi jako nejlepsi volba jevi Hubelino - mame hodne kostek duplo a spis bych ho jeste rada vyuzila, nez prejdeme na klasicke lego. Snad to teda bude bavit i dceru :) Jaky set zvolit, aby se z toho dala postavit velka draha? Zatim se mi nejvic libi kombinace set bez kostek 55 kusu a rozsireni s kolebkou (45 ks) a s katapultem (41 ks) - kdo s tim ma zkusenosti, myslite, ze to bude stacit i na dlouhou drahu, nebo misto toho mensiho setu jit spis do velkeho setu (bez kostek) 128 ks?
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Kdyby to někomu pomohlo tak 1 - 2 třída by měla být dobrá tato kniha:

Školní strašidlo - Zuzana Pospíšilová | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/skolni-strasidlo-27136
    REONA
    REONA --- ---
    Díky, už je po všem :-) Sehnala jsem nějakou samolepkovou knížku s lamami a měla úspěch.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    REONA: včera jsme měla v ruce lamu...
    byla boží. můžu zkusit zjistit,odkud je

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    REONA: na mimi festivalu byly lamy jen nevím značku, koukni na jejich IG
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    COQUINE: mam! Teplaky, leoparda a nakonec jsem vzala i svetr :D

Diky za tip!
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ACIDQA: hele uvidis, ja tam pred par dny koupila modry propinaci svetr pro ctyrletou, vsude jinde samy mikiny priserny. tady meli na vyber 3 modre :-o jj dole je Spencer, detske sice male oddeleni, ale treba natrefis. vedle spencera je ještě c&a, ale tam nevim, jestli maji detske.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    COQUINE: super! Diky za tip, to mam kousek. Jedu tam!

(A dole je vlastne MS)

Peknou ani vlastne nevim. Libil by se mi leopard, cerny flitry a tak. To ale asi neklapne, jsem uz dneska pochopila. :))
    Nechci Minnie a Tlapkovou patrolu, ani nic ruzovyho.
    Vezmu cokoliv trochu pricetnyho.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ACIDQA: ja asi nevim, co si predstavujes pod peknou, ale kdyz mi selzou bezne varianty typu hm, zajedu do dbk, 2. patro, ctyrlistek. prodavacky jak za sociku, ale v drtive vetsine jsem tam nakonec byla uspesna.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj, poradite, kde najisto koupim nejaky pekny teplaky s mikinou/teplakovku pro holku - 4 roky?

Byla jsem ve sportissimu, decathlonu, hm, pepcu, tescu a lindexu a nepochodila.

Max do litra. Idealne kamennej obchod, potrebovala bych na nedelni oslavu. (Praha, Boleslav)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam