• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ADD
    ADD --- ---
    ANDREJKA: Poptej se po okolí. U nás se to prodává po koruně na blešáku. Mým dětem bohatě stačily karty z druhé ruky.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Aspoň pro pětiletýho zatím určitě... Nějaký pravidla hry by podle mě pobral až tak v sedmi, osmi nejdřív
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANDREJKA: za mě jo.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    QUANTI: ok takze jako sbirka proste, co si muzou ukazovat? takze jakykoli pack z amazonu staci?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Za mě je ta hra naprosto šíleně komplikovaná a složitá - taky jsme na nátlak dětí zakoupili, ale nehrajeme, úplně bohatě by posloužila jakákoli random zakoupená směs kartiček. Měli pár z Happy Mealů nebo co dostali ve školce za soutěže, když někdo rušil sbírku, a byli s tím naprosto happy a bývali by si vystačili i dál, kdyby neměli FOMO. Taky se dají koupit po jedný na ebayi
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    diky moc, podle me to je taky, ze to maji ostatni, ale kouknu se na to. dekuju!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ANDREJKA: u nás opravdu jen jako "mají to ostatní, chci to taky", koupila jsem dva fake pytlíky s kartami ve večerce po nějakých 30 korunách. Jinak se to kupuje třeba v hračkářství typu Sparkys po cca 200 kc, tuším. Kluci ve třídě poznají, že má dcera fake, ale myslím, že u nich ty pravý taky nejsou úplně samozřejmý standard, takže to nikomu nevadí a vzali ji do party a vyměňovali i s dcerou. Takže účel to splnilo, víc si nežádá.
    Jiná jejich kamarádka zas jede v seriálu, coz my vůbec neznáme, my si vystačíme fakt jen s těma pár kartičkama :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: je to karetní/sběratelská hra. mezi klukama tak nějak první stupeň to děsně letí, u nás je to takovej univerzální dárek.
    kdybys byla v Praze, pošlu tě sem: https://cernyrytir.cz/
    ale jinak to, co chceš do začátku, je nějaký starter pack / starter box, ve které budou pravidla, dva základní balíčky, žetony a tak. A pak boostery / theme packy.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    ANDREJKA: já to neznám, ale známí to hrají celá rodina jako karetní hru a jsou nadšení.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Syn zacal mluvit o Pokemon kartach. Je mu pet. Nejake doporuceni, kde bych mohla pochopit, co to vubec je a podle ceho a kde mu treba nejake koupit, jestli ho to nepusti? Je to fakt to posledni, co bych chtela mit doma, ale kdyby po tom hodne touzil, chtela bych byt v obraze. Diky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Prosím prosím, vůbec nejsem schopná najít figurku Very Hungry Caterpillar od Bullylandu kdekoli na českým webu
    Bullyland 41500 - Very Hungry Caterpillar Toy Figurine, Approximately 5.6 cm Tall, Lovingly Hand Painted Figure, PVC Free, Great Gift for Boys and Girls for Imaginative Play : Amazon.co.uk: Toys & Games
    https://www.amazon.co.uk/Bullyland-41500-Caterpillar-Figurine-colourful/dp/B07P9F5WC1
    Viděno svého času ve Sparkys, a teď se to tváří, že nikdy neexistovala. Nemáte někdo lepší google fu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KLAIR: není na světě výrobek ten... :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: jo, díky za připomenutí, tohle je super, zase nějaký dokoupím.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    QUANTI: Bože můj, tohle jsem málem prohodila oknem
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ADD: existují i nějaké únikové hry pro 1 .. chystám se teprve koupit.. a pak gamebooky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Plus teda tohle vypadá hezky https://m.alza.cz/hracky/sherlock-holmes-pripad-vzacne-mince-d5668723.htm ale vyzkoušeno bohužel nemám.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADD: nevím, jestli je to spíš hra nebo hlavolam, ale já mám děsně ráda hry na tomhle principu: https://mindok.cz/hra/iq-puzzle-pro/
    Je tam set zadání, od lehčích po těžší.
    ADD
    ADD --- ---
    ANDREJKA: Kdyby náhodou někdo tady znal nějakou deskovku pro jednoho, budu ráda.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ADD: někdo tu doporučoval FB skupinu Deskovky pro tři bratry (nebo tak nějak). když se tam zeptáš a zadáš své požadavky, rozhodně tam najdeš tucty dalších lidí se stejnými podmínkami, kteří ti poradí. jsou to lidi, co to opravdu hrají a vědí.
    ADD
    ADD --- ---
    ANDREJKA: Tak to mě zajímá!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam