• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SEBIEN: Bydlím na konci světa, potřebují určitě nakoupit online. :(

PETATA: nalepovací by mohly být taky super, děkuji za tip!
    PETATA
    PETATA --- ---
    SUFFOCATE: teď jsem v Sinsay zahlédla i nalepovací, taky zajímavé řešení

Sada 12 nalepovacích náušnic, SINSAY, 7367F-45X
    https://www.sinsay.com/cz/cz/7367f-45x/naklejki-na-uszy-d-12e-si?gclid=CjwKCAiA-9uNBhBTEiwAN3IlNGJoAK5_eD8UuA7hlXPABUMS-t5-HyqtJZmED9CY5c8V95JVvmqcTBoC86sQAvD_BwE
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Mívají v Tescu, CaA, Clairs a podobně.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    Prosím není to úplně hračka, ale sháním nacvakávací náušnice, prostě náušnice pro dítě bez dírek. Nemáte nějaké tipy?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: a teda mě osobně přijde (hlavně pro důchodce) lepší smartphone s whatsappem (teď pominu problém ochrany soukromí), protože tam mají mnohem víc obrázků v reálném čase. naše babička má takhle skupinu vnoučata, a dostává tam fotky pravnoučat..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ELIDOR: asi záleží na cílovce: tchýně, docela zběhlá s počítačem/smartphonem to tenkrát nějak nevyužila: co vím, tak tam nakonec měla pořád jenom jednu fotku, protože jí to nějak nebavilo to aktualizovat/nahrávat...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, mate nekdo zkusenost s digitalnimi fotoramecky?
    ceny zacinaji na 1200 ale to jsou jen 7" coz mi prijde miniaturni (asi jako telefon), no dam na realnou zkusenost, pokud by se nekdo podelil o info
    dekuji moc
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ANDREJKA: dala bych nějakou hezkou dřevěnou hračku, a třeba čepičku na jaro.
    Grimms kleiner Scheibenturm rund ab 1 Jahr Holzspielzeug
    https://www.greenstories.de/grimms-steckturm-klein-18-monate-schadstofffreies-kinderspielzeug?number=S240N1018M12GRIMMS&gclid=EAIaIQobChMI8pKGy77e9AIVkgwGAB0THQAwEAQYAyABEgJis_D_BwE

a geniální věc, pokud nemají, jsou držáky na ponožky (takový elastická návleky, co drží ponožku:teď si nevzpomenu

nebo bych dala nějaký hrací strojek/natahovací hračku. naše každé dítě mělo jinou=svou melodii
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANDREJKA: bazének nafukovací? dá se dát do sprchového koutu a udělat vaničku
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MAAJAA: maj jen sprchu :(
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    ANDREJKA: Yokidoo zlutou ponorku do vany? Teda pokud nemaj jen sprchový kout...

Yookidoo ponorka s velrybou | DetskyDum.cz
    https://www.detskydum.cz/produkt/yookidoo-ponorka-s-velrybou
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Nějaký nápad na vánoční dárek pro novorozence, který má sourozence, tedy vše, co potřebuje? Může to samo být i něco na půl roku nebo tak. Žádné oblečení. Díky.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOMTESSA: u nás ji musel vyrobit děda a byla to přesně ta vysněná;)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KOMTESSA: podle mě jen jako součást barbie house :-(
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    Čtyřletá dcera má k Vánocům pouze dvě přání. Aby byl stromeček a garáž pro barbie auto. Absolutně nevím kde ho splasit...googlim a nacházím garaze pouze na malá auta..někdo tip prosím?
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ACIDQA:
    ANNAWA: Děkuju. Právě že to všechno končí na 128, což by si dcera ani nestihla užít, než by z toho vyrostla :-( Nakonec jsem objednala nějaký lépe vypadající kostým a když to bude moc hnus, tak po Vánocích lepší ušiju. Do Vánoc už to nestíhám.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    INUSHKA: mívalo HM, ale už moc nemají, jen věci s motivem Elsy, ale stejně jen do velikosti 128, stejně jako z toho Lindexu.

MS mí větší, ale je to spíš na motivy, než přímo Elsa (ony ty tyrkysový jsou z prvního dílu, z druhýho spíš světle fialový), mají ale i větší velikosti, nicméně jen sukně a takový obyč šaty

Sukně tutu s motivem Ledové království™(2–10 let)
    https://www.marksandspencer.com/cz/sukn%C4%9B-tutu-sandnbsp%3Bmotivem-ledov%C3%A9-kr%C3%A1lovstv%C3%AD%E2%84%A22%E2%80%9310andnbsp%3Blet/p/P60508219.html
    INXS
    INXS --- ---
    ahoj prosím
    tip na tank na dálkové ovládání?
    MORPED
    MORPED --- ---
    INUSHKA: viděla jsem v hmku,ale už je to dyl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam