• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    *krátké = které
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SUFFOCATE: můj desetiletý syn už je teď na tužku víceméně velký, ale používal ji roky a nudné mu to nepřišlo A to on je náročnej. Zjevně co dítě, to individualira.

SUFFOCATE: angličtina u nás zrovna zabrala asi nejmíň, ale ty zeměpisné, přírodovědné, encyklopedie pro školáky, rozhodně úspěch. Jsou tam různě rozsáhlé možnosti, krátké si dítě může pouštět. B svého času měl různé ohromující znalosti a na všechno říkal "to mám z tužky".
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SUFFOCATE: my doma mluvime 3 jazyky, jeden z nich je anglictina, takze tenhle smer pohorel dopredu… mame nejake pohadky, zeme sveta a jeste nejaky zvirata a nebavi ji nic (vybirala jsem knizky dle doporuceni tady v auditku). Je to pry nuda, rika. :) Ale treba do toho dorpste jeste.
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Koukam na vek az ted, to je az budou umet cist :/
    MUXX
    MUXX --- ---
    POZITRON: Prekvapive dlouho nam vydrzely “vesmirsky karty” https://www.mall.cz/hry-puzzle/albi-mysli-a-spojuj-vesmir
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Potrebovala bych poradit nejake hracky, knizky, cokoli na tema vesmir. U nas konecne skoncilo obdobi dinosauru a prislo obdobi vesmiru. Pro ctyrleteho i temer dvouletrho.
    Mame akorat takovou velkou knihu, ktera je vhodna pro o dost starsi deti, rekla bych 10 a vice let. Predem diky za jakekoli tipy.
    Starsi si treba stavi slunecni soustavu z micku ruznych velikosti a vyklada nam, co okolo ceho obiha. Malej jenom sem tam neco pochyti a pak to opakuje, ani tomu nerozumi. Treba ze bydlime na jupiteru v americe zemi, ale tu knizku zminenou vyse si chce prohlizet denne. :)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    SUFFOCATE: podle mě je dobré vybrat knihu, která dítě reálně zajímá. U nás takhle písmena a číslice propadly, ale dinosauři, svět zvířat a písničky bodovali.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    ACIDQA: přitom mě to přijde fajn. Možná špatný výběr knih? Máme zvířata v zoo a nějaká písmenka. Říkala jsem si, že by se s tím mohly učit angličtinu, ale teď nevím, jestli dokupovat knihu nebo radši ne. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SUFFOCATE: u nas probehla albi tuzka uz pred lety a taky propadak :)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    U nás Albi tužka celkem propadák, dceři to přijde nudné, protože se to povídání opakuje pořád dokola. :)

Úspěch měly kufříky plné různých blbinek (náušnice, razítka, samolepky, Schleich jednorožec, samolepková knížka...)
    Dcery mají tři roky a čtyři a půl roku.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    čtyřletý syn jednoznačně Lego a skoro dvouletá dcera má nejradši dětskou uklízeči sadu (na uklízení, na mlácení rodiny, na nahánění koček :D)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    u nas pro petiletou panenka s zidlickou a postylkou ale asi nejvic ji bavi autodraha kterou jsem si nadelil sobe :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Šestiletá je ještě nadšená z kinetického písku, který si přála, fakt si s tím vyhraje.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Panenka se splachovacim zachodem, kolo a boby. (holka, 4)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MUXX: devítiletá prakticky nevstane že sedacího pytle. U čtyřleťáka se o první místo dělí auto na dálkové ovládání s náklaďákem. No a sedmiletá... V tuhle chvíli asi gamebook Rytíři, ale Boffin má myslím potenciál vydržet trochu dýl ;)
    FIFI
    FIFI --- ---
    ANNAWA: Panenka s batuzkem 😍
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MUXX: U nás (2 a 1/4 roku) vlak na baterky z Lidlu a magnetická stavebnice Stick-O https://www.magformers.cz/stick-o-sikulka-role-play-set
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    U dcery (5) největší terno krabička slizu za 50 Kč 🤦‍♀️ 😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam