• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TRISSIE: tak u nas to ucitelky vubec neresily, asi si decko interne umyly a jelo se dal
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: při mým štěstí by si to dítě utřelo do mýho kabátu a s tím už bych musela do čistírny :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Pořádala bys mu žárlivé výstupy? 😂 nebo "No a co, milá snacho, že měl cizí rtěnku na límci, to on nosí už od školky" 🤭
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANABEL_LEE: v té školce to docela chápu, protože se to bude otírat do místních textilií a na oblečení dalších dětí.
    Asi by mě úplně nepotěšilo, kdyby mi přišlo dítě domů s bundou upatlanou od cizí rtěnky :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LADAVAZA: tak zrovna do skolky slo moje dite tisickrat zmalovane, porazitkovane a jinak barevne a to me fakt netrapilo :) k doktorce se zas nechodi tak casto aby se to projednou nemohlo umyt, ne? me prijde daleko narocnejsi proti tomuhle bojovat, nez to nechat bejt... nikomu se tim neublizuje, zdravi si tim snad nezkazi (jako u alergiku, atopiku bych chapala, ze je zakaz malovani na sebe)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    ANABEL_LEE: Protože pak to chce nosit do školky a všude. Přišlo mi jednodušší vyhlásit ven ne, než obden bojovat s tím, že chce jít jako joker do školky, k doktorce apod.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    STARDAY: jj zrovna vcera jsem davala skoleni na tema "rtenkou jen lehce obkrouzit" a "stiny se daji rozetrit steteckem do ztracena" 😁
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ANABEL_LEE: ja tohle taky tolik neresi. kdyz jde se mnou, tak ji pomuzu, aby nemela rtenku az za usima apod, alejinak je to jeji vec. co me ale nebetycne stve jsou ty pomucky na nanaseni v tech kufrikach, prjde mi, ze si tema stetinama musi vypichnout oko.

z detskych laku na nehty mam rada snails, protoze se daji odstranit vodou.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LADAVAZA: hele a proc to vlastne nemuze nosit ven? nemyslim do skoly, ale co treba nekam na hriste nebo tak? ta moje prvnacka se vzdycky zmaluje jak zombie. naucila jsem ji se odlicit tamponkama a dej se vule bozi. ja se maluju tak 4x rocne tak to asi kompenzuje... ale rikam si,no a co, at jde treba nacernena, vsak o nic nejde :)))
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    INUSHKA: Dcera dostala od sousedky k šestým narozeninám kufřík líčidel. Je z toho absolutně blažená. Nekoupila bych jí to, ale teď si vlastně říkám, proč ne. Dá se u toho občas rozebírat vzhled, proč se lidi malují, jak se kde různě malují atd. Jen je teda problém jí vysvětlit, že ven to nosit nebude.
    REONA
    REONA --- ---
    QUANTI: To jsem hrála! Tedy pouze s dospělými, ale byla to neskutečná sranda!!! Podvádění nejen povoleno, ono se dokonce občas musí 😁
    ADD
    ADD --- ---
    COQUINE: Kdybyste chtěli fakt autorskej magnetickej kalendář, tak kamarádka dělá tenhle: https://caromat.cz/obchod/magneticke-veci/magneticky-kalendar-pro-deti/
    Autorku pak můžere dětem ukazovat během televizních zpráv v pravém spodním rohu, jak mává rukama. ;-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    QUANTI: podvádění povoleno, jo!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOTENCE: sama jsem to nehrála, ale dobrou referenci mám na https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/tury-mury-2477/ - zní to jako přesně to, co potřebuješ.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Prosim dejte mi tip na stolní/karetní hru pro děcka, kde se blafuje/podvádí. Pro prvňačku, co dobře počítá a ještě neumi číst.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    COQUINE: ale mne se prave deti potetovaly od hlavy az k pate, tak uznavam, ze nejsem asi vhodny typ, ktery by mel radit :-D

ty tetovacky djeco jsou moc hezke:)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    jej, tak ja se priznam, ze bych ji naopak neco hezkeho koupila, dala bych si zalezet s vyberem kvuli zdravi (zadny sunty dovezeny kdo vi odkud) a spis bych s ni nastavila pravidla, kdy to smi nosit a kdy ne. ale sama se licim, dcera to vidi a uz ted chce obcas rtenku (resime balzamem).
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    INUSHKA: Chspu tvou nelibost,.ale taky se bojim, ze hlava slecnu neuspokoji, a jeste vypsda jako z hororu :-).

Pokusila bych se ji to rozmluvit a pokud by to bylo fakt velke prani, neco bych koupila a dala.jasne pravidlo, ze je to urcene ke hre doma a ven se s tim nechodi (neco jako doplnek k princeznovskym satum).

A zkusila bych jit spis cestou "nahradnich" produktu typu rtenka= balzam na rty s perleti.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    INUSHKA: my máme česací hlavu od babyborn: byl to nedomluvený dárek od pratety. já osobně to fakt nemám ráda, hlava bez těla je prostě dost jednoučelová. holky si s tou hlavou moc nehrajou, i když jsou na ni asi i dost pyšné, že ji mají, a v katalogu hraček si ji zakroužkovaly zase (facepalm).
    mladší jsem pak koupila vlasatou panenku (taky babyborn), ale s tou si zase hrajou normálně, ani nečešou ani nelíčí.
    ty líčidla, co u toho jsou, jsou imho jen na panenku (holky to respektovaly už jako malé). jsou docela rychle pryč (dají se dokoupit).
    teď starší šestiletou nadchl šminkovací kufřík, nedostane ho teda, ale já bych asi šla tímhle směrem, kdyby projevila o líčení intenzivněji zájem
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    INUSHKA:
    ZEMINO: prodávají v dmku, jmenuje se to tuším "mejky" a nebála bych se toho.

hlavu jsem dostala a už tehdy jsem jako dítě plakala, že jsem fakt smutná, že se peníze vyhodily za tohle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam