• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    PETATA
    PETATA --- ---
    HUJERKA: bunkry u nás jedou, to mě zajímá, díky
    Kosmetiku už řeší švagrová, z toho bude mít určitě radost :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETATA: Dceři 9,5 let jsme pořídili tetovačky, kde se nanese lepidlo do šablony a posype třpytkami. A po několika letech, co si píše o kosmetický kufřík, už jsme svolili. A syna 7 let chci překvapit tyčkami na bunkry. Kdyby tě něco zaujalo, pošlu odkaz.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Za mnou také chodí celá rodina a ptá se , co mají dètem koupit
    Mají ještě ke všemu příští týden narozeniny :)
    Jestli máte nějaké tipy , sem s nimi
    Dcera 10 let (koupili jsme lední brusle, aktovku do školy a sluchátka)
    Syn 7 let (dostane tablet, protože jako jediný z rodiny nemá nic a pereme se tu o jeden a také sluchátka)

Dcera obecně není moc na hračky, ve skříni hromada Barbie s doplňky, miliony kolárků a tvořivých setů, tetovacích apod salonu, poníků Pet shopaku.. ale vlastně jí to nikdy moc nebralo)

Syn má 2 bedny dřevených kolejí, různé stavebice, hromadu Hot wheels, stovky aut, ale vlastně se tu na to tak, práší

A samozřejmě mají oba hodně lega

Chtěla bych jim něčím udělat opravdu radost, ať drobností nebo díky velké rodině i "větším dárkem", na který se složíme, ale nápady už dochází

Co baví vaše děti v tomto věku?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    TRISSIE: nemame, zvazim,diky za tip!
    VERCA_ZABA: to jsou vsechno dobry napady,ae az na ponika mame, bohuzel,vse. A kocarek nemame,respektive jeden hodne oldschoolovej po mne nam stoji na chodbe a zas tak o nej zajem neni,navic kdyz si predstavim,ze s sebou ven bereme jeste dalsi vec,tak se mi do nej uplne nechce :-) nebo ho mate na doma?

LADY_MYSKA: mame magformer a je oblibena, ale kostek uz mame azaz. kazdopadne dekuju za tip.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SHUKI: magnetickou stavebnici mate?
    CONNETIX - Šikovné miminko
    https://www.sikovnemiminko.cz/connetix
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IKARIE: a co od toho chcete? aby si na tom hrála pár skladeb nebo už je to s výhledem do budoucna, že by na nich hrála jako na klavír? Jestli máte ambice do budoucna (což i pro starší s flétnou se hodi), tak bych doporučila koupit elektricky klavír- ty levné se dají koupit do 15k, což je teda úplně mimo rozpočet. Možná lepší počkat rok, až obě začnou hrát a pak to koupit.
    A btw. Yamaha kroužek super, doporučuji:)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tip na klavesy pro skoro 4 letou? je velmi muzikalni, narozdil ode mne :), maji je ve skolce a fakt by si je prala. krouzek yamahy asi zaradim od pololeti nebo pristiho skolniho roku. budget tak 3-4 tisice, je to realne? idealne se stojankem a sluchatky.
    pokud je to uplna blbost to porizovat pred tim, nez zacne nekam chodit, tak si necham poradit. starsi si preje fletnu a chci ho dat od zari normalne do zusky, s nastupem do prvni tridy.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SHUKI: my jsme loni dvouleté, co měla skoro vše kvůli staršímu bráchovi, kupovali: kočárek- golfky, panenku Baby Born, poníka baby born, malý batůžek, kapsičku na korálky a spousty korálků, čajový set do kuchyňky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHUKI: there there, have a cookie!
    u nás totéž, akorát že třetí dcera a starší sestry dvojčata. máme všechno a většinu třikrát!

co nějaké holčičí kostýmy, typu sukýnka pro princeznu... kočárek? panenka? zvířatka na farmu? něco jako tohle: https://www.lidl.cz/p/playtive-dreveny-statek/p100336864 máte?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Dvouleta dcera, druhe dite... Ja uz nevim,co ji koupit :-) vymyslela sem darky na doma a ted se postupne nabaluji dalsi a dalsi babicky se slovy: kup ji neco za nas! Co kupujete Vy? Mame pro ni (spolecne s brachou) albi globus, primo pro ni lego, auto se Sky z tlapkovy patroly. Premyslim nad sperkovnici,protoze se ji tu povaluje princeznovska korunka atd. Ale jinak uz fakt nevim. Kouknu se jeste po enjakejch sponeckach a gumickach,ale dal uz fakt nevim. Ona si vyhraje temer s cimkoliv a spoustu toho doma je uz po prvotozenym. Diky za pripadne tipy!
    IDLE
    IDLE --- ---
    KLAIR: Jo dobrý, už. Díky.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IDLE: firma efko. vyrábí třeba igracky
    IDLE
    IDLE --- ---
    KLAIR: To je co?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IDLE: zkus hledat na efko
    IDLE
    IDLE --- ---
    Nevíte někdo o sadě dopravních značek, kde by byly některé značky (křižovatky, přechody) i víckrát? Aby se tím daly smysluplně osadit silnice. Typově třeba jako https://www.alza.cz/hracky/small-foot-dopravni-znacky-sada-25-dilu-d6385437.htm ale aby se s tím dalo vybavit několik křižovatek. Zase kupovat víc sad je taky nanic, to se třeba zase jiné moc nevyužijí.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Máte prosím zkušenosti se sáňkami? rozhodla jsem se, že nám ježíšek velké přinese.
    a vím, že potřebujeme fakt velké s velkou nosností, ale... jak chceme mít řešený předek? Máte nějakou zkušenost? jestli spíš takovýhle oblouk https://www.sportisimo.cz/sulov/sanky-67-125cm/92975/?varianta=448783

nebo svislé oblouky? https://www.drevoaprouti.cz/zbozi/klasicke-drevene-sane-s-prupletem/?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRAPETROVA: ale velmi se přimlouvám, poraď se s někým, aby to byl třeba merch s aktuálním vydání hry a tak podobně, dost jim na tom záleží.
    PETRAPETROVA
    PETRAPETROVA --- ---
    TRISSIE: to je skvělý nápad, děkuju!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já mám od švagrové požadavek na Rainbow Friends merch, ideálně oblečení.
    Tak ještě zjistit, co to je :-)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Predrecnice mi pripomnely - pokud nekdo mate ultimatni tip na minecraft merch, beru. Mame plakat, nalepky na zed, povleceni, desky do skoly, krabicku na svaciny, karty, cepici, komiks, ruzny lega.
    Dostane tricko, lahev, tetovacky.
    (no, kdyz to tak ctu, mozna uz nic nepotrebuje :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam