• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    STEVIE: Ty kup Boffina.o) a ať se další rodina složí na Gravitrax.o)))
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Jsem na vážkách pro kiddy teď Ježíšek.
    Chtěli by Gravitrax. Mě se to libi už x let taky.
    Teď si to napsali Ježíškovi v dopise konečně
    Já zároveň měl vymyšlenej Boffin (bavi je furt dělání nakejch pokusu) a teď se rozhoduju co z toho...
    Někdo zkušenost?
    Hlava říká že Boffin je aspoň trochu vzdělávaci a Gravitrax zničej a poztrácel.. ale mě se to tak líbí :))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VERCA_ZABA: Chces jim dat voucher na unikovku.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Vánoce se blíží, babičky už nedají pokoj a já prostě nevím. Máte někdo tip na dárky:
    Kluk 8 let, baví ho chemie, pokusy, programování, roboti (různé laboratoře od Albi apod už máme skoro všechny, boffin, gravitrax taky, lega máme tuny).
    Holka 5 let - baví ji klasicky panenky, ošetřování zvířátek, tancování, zpívání, vyrábění

Knížky a deskovky to jistí, ale už i dostali všichni tři katalog Pompo a dopadlo to tak, že si zakroužkovali tisíc plyšáků a hot wheels autáku, kterých mají plný pokoje. Na TV moc nekoukají, takže i odpadá různý seriálový merch. Lístky do divadla dostanou k Mikuláši. Jsem fakt marná :/
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Syn touží po nějaké chemické laboratoři. Je mu 10 a takové ty pokusy se sopkou atd. uz u nás proběhly. Dokonce jsme už doma měli suchý led (z toho teda obě děti řičely nadšením)
    Nemáte tip na nějaké chemické pokusy pro puberťaka?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    GENEVIEVE: mám v hledáčku na Alze úplně to stejný :)

DUCATIMONSTER: no ty jo, jako vypadá asi ok, ale jak jsem psal no, hledám nějaký rozumný kompromis mezi odolností a cenou... 2500 asi dávat nechci, když to bude mít za týden něco ulomeného, tak budu akorát nasr... u autíčka kolem 1-1,5k to tolik bolet nebude..
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    STEVIE: my uvažujeme koupi tohohle

Odesláno z aplikace Alza: https://www.alza.cz/hracky/brc-18-612-rc-rock-climber-d5582391.htm. A s členstvím AlzaPlus+ ti to doručí zdarma. Do AlzaBoxu, na pobočku i další výdejní místa.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Hola,
    někdo nějaké doporučení na autíčko na dálkové ovládání pro 7 y.o. ?

Podmínka, friendly ovládání, outdoor. odolné

ideálně z alzy.

Mám 2 kluky.
    Perou se.
    Ničej věci.
    Dík
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: poukaz na detsky kurz vareni?
    V CR bych ti doporucila chefparade, ale jste mimo CR, pokud si pamatuju?
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: detektor kovu, teď jsem synovi ve stejném věku kupovala longboard a miluje freestylovou koloběžku
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDREJKA: sadu na vedecke pokusy matelab?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ANDREJKA: co poukaz do planetária nebo VIDA v Brně? Bylo by to i s výletem, pokud nejste brněnští. Ale v tomhle věku bude VIDA totální pecka.
    IDLE
    IDLE --- ---
    ANDREJKA: Nějakou dětskou kuchařku má?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    KUBLAJ: tech mame hrozne moc a skoro nehrajeme, málokdy si chce sám od sebe zahrát.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ANDREJKA: taky občas rád peče a vaří.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Nějakou deskovou hru?
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    tip pro devítiletého kluka? nechce knihy ani lego, má rád vědu, sport (a knihy a lego).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam