• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: me se moc libila lokace nad letistem je tam asi vycvikovej tabor a vedle je strelnice, pripadne i letiste neni marny,

jinak lokaci je vic ktery vypadaly pouzitelne mam to nafoceny pripadne vecir az budu doma, tak jsem jeste neco hodim
    LACHY
    LACHY --- ---
    LLGHOSTLL: Duby je mluvčí. Vše valíme na něj. ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dík za pochvaly vážím si toho. Pokud by se někomu chtělo tak feedback k lokacím je víc než vítaný. :)
    BOD
    BOD --- ---
    BURKHAR: eště je občas komplikace říkat bodík ;) ping je každopádně dobrý slovo, rychlý a nesplete se
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Ok serzante, osobni zkusenost s tim narozdil od tebe nemam takze zatim tedy beru jak rikas. Az se nekdy sam dostanu k lmg tak pak nahodim svoje dojmy. Diky.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DESTROYER: Ach jo, a ja ti od zacatku tvrdim, ze se na full auto nechova. Jenom kdyz je zaprena. Kapis?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Vsiml jsi si, ze bych nekde komentoval "to, ze s tim nad 300 metru za behu strilime jako bohove"?

Tvrdim pouze "SAW v 5.56 by se vzhledem ke kalibru a hmotnosti melo chovat extremne klidne".
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Líbí se mi, jak tomu tactical pingu říkáte "puntík". :) Při playtestech jsme dycky v comms řvali: "Tak ho pingni, ať ho vidim."
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DESTROYER: Malokdo v Cechach strili bezne s LMG, kazdopadne si s tou svoji zajed na 300m+ strelnici do jiznich cech nebo na 100 do Olmiku nebo za Kolin, probehni se kolem, zalez si do boxu a ze stoje mackej trigger co to da. Proc z boxu? Protoze i s dobrou zbrani s madlem to po patym vystrelu budes posilat panu bohu do oken nez se ti to podari stahnout dolu.

Jo, m249 ma vahu, je to 5.56 a ma svy vyhody, ale komentujes to, ze s tim nad 300 metru za behu strilime jako bohove :]
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    EZECHIAS: Nemluvim ani o behani ani o lezeni s bipodem a vsimni si na jaky text jsem reagoval. Zaroven vubec nepochybuju, ze to je tezka svina.. :) Tvrdim jen, ze diky vaze a pouzite razi se obecne pri strelbe bude chovat klidne. Pokud ale z 5,56 SAW full auto strilis bezne, tak rozhodne beru co pises. Osobne cerpam pouze ze zkusenosti s 5,56 puskama a ty maji zdvih naprosto minimalni a to vazi tretinu toho co ten MG.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LLGHOSTLL: Chci aby typek neumrel dve vteriny potom co mne zabije, ale predtim (nez mne nezabije) ;)
    Abych nevypadal jako ze kritizuju SA. Jestli zitra udelate early access, take my fkin money. Vyborna prace. Zbytek se doladi.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DESTROYER: Ani hovno :] 12,5kg i s nabojema. Prakticky nemas sanci s tim ani dyl bezet pokud nemas vycvik jako blazen. Strelba ve stoje, maximalne kratkou davkou (na 100% nemas sanci s tim fulautem co v Argu vsichni predvadime). A i tak na vic jak 25 metru mas velkej rozstrel. Proste to neudrzis. Nehlede na to, ze po 10 minutach uz nejsi schopen to ani udrzet rovne.

S m249 leda tak zaprenou nebo v leze s bipodem.

A ver mi, nemluvim tady o znalostech z internetu :]
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    77WHITE: hele ovladani je pro me lepsi, reaguje hned necitim ze bych plaval v medu jako kdyz jsem zacal hrat A3
    BOD
    BOD --- ---
    Já su rád, že z BISky (...) po tom nekonečnym a imho naprosto nesmyslnym průjmu modelů čepiček, krumpáčů a polárních lišek vychází něco fakt nadějnýho. Engine je jakej je, CSko se bude asi vždy lagovat míň, taky bude vždy tak primitivní, whatever.
    Značnej posun nahoru v (mj.) hratelnosti od dob senzačních začátků (dayzmod i cs16) tam narozdíl od zmíněnejch her vidim. Po A3 další titul kde nebudu šetřit prachama na supporter edition, tohle je další smělej krok od lety prověřených pvp modelů a zasmrádlých scénářů, jen tak dál!

DESTROYER: tak jest, na střední vzdálenost mezi keři totálně OP
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: Lazy coders nebo restrikce enginu ? :P
    Skoda ze to ovladani furt plave vic nez clovek zamejsli. Nicmene je to celkem fajn,thumbs up.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DUBAS_: Jeste jsem 0.67 nezkousel. Ale SAW v 5.56 by se vzhledem ke kalibru a hmotnosti melo chovat extremne klidne (vubec zadny zdvih a velmi presna strelba).
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    77WHITE: Chceš PR odpověď nebo honest odpověď?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    77WHITE: + sakra davat uz automaticky queue at se lidi muzou dostat na low ping servery, to uz taky tak nejak povazuju za nutnost ...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LLGHOSTLL: jako CS,100+ > kopnout. Teda az se hra samozrejme rozjede.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BURKE: Jak mám ovlivnit, že ti hrajou hráči s pingem 250+? Jinak to co píšeš je podivný, aneb u nás se to neděje. Je to prostě pořád zatím svým způsobem arma. Trpí to tím, víme to. Já se snažím reagovat na to co tu píšete, ale není to tak rychlé jak bych doufal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam