• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: ne nemusis nic vic kupovat vzdyt tam mas link kde to sezenes

btw musis byt na bistoru prihlaseny
    BOD
    BOD --- ---
    DUBAS_: zbloudilá střela, já od boku střílel po něm, tebe sem v tý dálce ani neviděl, to bylo někdy ze začátku, tuhle část zaznamenanou nemám
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    DUBAS_: takze si musím něco koupit a k tomu teprve pak pujde pridat to argo za 0,- ? samotny argo mi nejde koupit.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    hesla tohoto videa: plizivy bastard, odrazena kule, noobtube
    Project Argo - NooobTube is funny
    https://www.youtube.com/watch?v=bI5WT-FKoWE&feature=youtu.be
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Ghoste, jeste takovej malej navrh... neslo by ztmavit tu obrazovku pri loadingu... ta bila (bila bila bila biiiiilaaaaa) mi vypaluje stin na zed :]
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LACHY: To pujde tezko, pulka hracu ma dneska crosshairy primo v monitoru, ta chudsi pulka to ma namalovany fixem.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KOCOURMIKES: bez na stranky bisky
    https://store.bistudio.com/products/project-argo
    kup to za 0,- a musi to pak prolinkovat na steam ucet
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak se to presne instaluje to Argo prosim? (mam armu3 bez niceho dalsiho) na tom webu arga se nic nespousti když kliknu na play a free
    LACHY
    LACHY --- ---
    Kříže zrušit ;)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    DUBAS_: Presneeee a kdyz mam kriz, tak nepotrebuju ironsight :]
    BOD
    BOD --- ---
    Brzo ráno sem se dobře lognul do neskutečný ZafirWar, rush jak v bf, co bl, lepší! bezprostřední krycí palba ze dvou stran do zdí a oken když člově nabíhá do zakempeného baráku a postupně střílí 4 zbývající obránce, pocit jak z filmu.

LLGHOSTLL Další hru sem si s nimi už nezahrál, začátkem každého kola (čekal sem 3-4kola) mi postava padla k zemi, byl sem normálně mezi svejma, předtím sem v lobi nijak neposkakoval, všichni všechno prej viděli normálně. Mohlo mě napadnou se relognout, i když ono by to možná nepomohlo jestli je to serverem (blbne to vždy v rámci mise co sem koukal) a ne klientem.

Jo, a můžu potvrdit, že aktuální verze mi nejplynulej běží kolem 3-5h ranní, večer to bylo hrozně na hovno, z 50fps>18fps, každou chvíli škubnutí, desinc/lag kdy týpek běžel kolem mě, já ho zabil (i vypsalo hlášku), pak se z mého pohledu stejnou rychlostí vrátil 5m zpět, rozhlédl se a zastřelil mě :D (trvalo to kolem 2,5sec imho) to bylo psycho jak kdyby týpek hrál Remember Me.

DUBAS_: kolik máš ty? Já to nechal jak bylo.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: kdyz on hraje na FoV 45 a prez ten teleobjektiv nevidi :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZECHIAS: tak si přepni na isighty co tam jsou
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LLGHOSTLL: Kdybys mi alespon povolil zase lezt do gearu a zahodit ho :D

(Jen brecim :] )
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZECHIAS: ale sim tě
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Jinak ten MOS me porad dela nestastnym :]]]
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LLGHOSTLL: Je to jak rika terz, preskakoval jsem do druhyho teamu a hra akorat zacala. Normalne jsem hral s klukama, znacka nad kokosem byla, jen jsem v seznamu byl jinde nez jsem mel bejt.

Resp. hra me mela naspawnovat u druhyho teamu.

Btw - takhle to zustalo celou dobu na vsechny kola. Tj. hra me tam nechala.

Reseni by mohlo byt: 1-2 vteriny pred zacatkem hry zakazat preskok na gridu.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LLGHOSTLL: ted me napadlo jak mluvis o tej znacce na kokosem

tohle se mi taky stalo a lidi me v tymu nevideli mohlo by to byt tim ze jsme se dva spawnovali ve stejnou dobu na stejnej spawnpoint protoze jsme se osebe malem zabili
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TERZ: tak to je divnější než jsem si myslel
    TERZ
    TERZ --- ---
    LLGHOSTLL: Hele on prostě těsně před startem hry přehodil tým, v tabulce byl s dubym ale v realu byl s námi a mohli jsme ho i spectatit, značku měl naší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam