HALCYON: Záleží jestli je to tak důležitý nebo ne. Project Argo je týmovýá práce a já se stavím za tým. Pokud hledáš psa na bití, tak doporučuju se vybít jinde, jelikož většinu rantů s klidem ignoruju, protože nejsou dobře strukturované a často si samy protiřečí. Pokud se chceš bavit o tom, kam Project Argo směřuje a máš k tomu objektivní připomínky, tak to beru - jsem in. Jinak si to jen přečtu a řeknu: "hm".
Abys mi rozuměl - neztotožňuju se s nějakým pičováním na toho či onoho protože to je jen slepé házení hoven na člověka co je nejvíc vidět a přijde mi to hrozně nevyspělé. To, že se to tak dělá není pro mě argument.
Takže ať už je DayZ v jakém chce stavu nebo Kingdom Come v jiném stavu není to vina těch jednotlivců, ale toho týmu, jako celku. Velmi často je to důsledek mnoha vlivů o kterých se vy nikdy nedozvíte. Chápu, že je jednoduchý psát něco ve smyslu - wtf BI why u no fix DayZ and do this shitty project argo? - ale to jen dokazuje jak stupidní a jednoduchá je doba anonymního internetu. Často to rozhořčení chápu, ale nemyslím si, že to je cesta. Je to o komunikaci vzájemné a ne jednostranné.