LLGHOSTLL: vycetl jsem v tom co nebylo primo receno ze vyvoj jako takovy konci ?
ze to bude free s moznosti kosmetickeho dlc mi prijde takhle na prvni pocit prima. mel bych problem vyhodnotit kde by mela byt cena pokud by to melo byt vylozene placene. takze tento zpusob je opravdu cool.
a "it's mostly certainly been worth it" mi zni jako ze vas nedokdo donutil aspon naznacit ze nejde interne o produkt ktery byl vyhodnocen jako zcela uspesny. tady dost mozna je problem s moji albionstinou ale mam pocit ze to mostly tam vklada nejak negativnejsi vyzneni.
a defakto to je jedno co z toho komu vyzni protoze ja mam pocit ze ono stejne vetsina lidi tyhle veci necte a nehleda v nich nejaky vyznam. ja zas prudim co.
ale ten vyvoj by me zajimal. ja to pochopil tak ze to vydavate a v podstate vyvoj jako takovy neni v planu.
ja v tam porad vidim spoustu moznosti. tak asi doufam zda treba nehodlate s tim co jste zjistili na argu zacit nejaky obdobny projek ktery by z principu arga vychazel a tohle "nechat lidem na hrani".
bude argo 2?