• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DUBAS_Project Argo | BIS - Enfusion engine | Pozor na plný močák
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    HNIZDO: musis bejt skutecne dobrej v nejaky jiny strilecce abys pochopil input lag? Nebo ses jen fanboy a obhajujes neobhajitelny, nevim :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    77WHITE: 1000 hodin v BF4 staci? Vcetne tech 700 hodin kdy bf4 chodil zhruba stejne spatne jako arma? :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    HNIZDO: musis si nekdy zahrat i normalni strilecky abys ho pochopil/ ocenil ;)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BURKE: je moc rozmazlenej. my jsme z modu zvykly na 1-2s lag :) (player-server-player), vim ze hovori o odezve samotneho enginu.
    BURKE
    BURKE --- ---
    MASSIVE ISSUES - Project Argo Review
    https://www.youtube.com/watch?v=Oxu2YQ29CLA
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Mluvis o necem, cemu ani zdaleka nerozumis, nemas s tim zadne zkusenosti a stavis svoje argumenty na radoby faktech a pocitech. Srovnavas nesrovnatelny a jen na zaklade subjektivniho pocitu z finalniho produktu placas nesmysly a branis se slovickarenim a odvadenim diskuze od jejiho jadra.

    Ses normalni "troll" co se snazi obhajit svuj pocit (ne nazor, ale pocit).
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: pokud tuhle demagogii myslis vazne, tak bych to opravdu ukoncil :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Muzes si koupit DayZ mod na steamu aniz by sis koupil Armu? Ne, takze DayZ mod vyvoj stal to co vyvoj army a pak modovani.

    Muzes si koupit DayZ Standalone bez Army? Ano (dnes dokonce na jine platforme nez je arma, coz na zacatku nebylo).

    Muzes si koupit (za 0kc) Argo bez Army? Ano.

    Tj, jestli chces srovnavat produkt, srovnavej Argo a DayZ standalone.

    Navic, kdybys alespon trochu chapal co tu pisu ohledne toho rozpoctu. Neni to prehnana castka za takovy vyvoj. Kvalitu jsem tu nekomentoval ani nehodnotil.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: pravda. argo nebylo ani o tom prilisnem tvoreni obsahu a na vysledku je to dost znat. hra, ktera podle spousty hodnoceni vlastne ani neni hrou, ale nejakym zapocatym a opustenym pokusem o mod. mluvis o zkusenostech, ale nasledne prijdes se zaverem na zpusob tvorba obsahu na dane platforme vs. tvorba obsahu na dane platforme zabalena do standalone (coz muze byt v mnohem naopak jendodussi, volnejsi). promin, ale to na me prilis verohodne nepusobi
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Takze hodnotis pocitove u sebe a pak preprodavas informaci, kterou nemuzes ani podporit fakty. Ja hodnotim na zaklade vlastnich zkusenosti s rozpoctem IT projektu a operations.

    Dle me ma DayZ mod vyvoj od vyvoje Arga hodne daleko. DayZ mod je jen tvoreni obsahu na dane platforme. Jestli chces srovnavat s neco s Argem, pak to srovnavej s DayZ Standalone.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: to pochopitelne nemohu :) kdyby se chteli do debaty zapojit verejne, urcite by to udelali sami. neni ovsem problem byt konkretni v pripade druheho bodu - co treba, kdyz uz jsme u army 3, poukazat na dayz mod, ktery ve svych zacatcich vznikal v podstatne mensim teamu, ale dostahnul podstatne lepsi vysledku a velmi vyrazne vyssi hracske zakladny?
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Jinych hernich vyvojaru? Mensich skupin co dosahli vic? Muzes byt vic konkretni?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: ale ja ti odpovedel :) ty to nechces videt. na zaklade vyjadreni jinych hernich vyvojaru a prosteho srovnani s tim, ceho dosahly mensi vyvojarske skupiny ve volnem case
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Prestan se vyhybat otazce a odpoved. Na zaklade ceho hodnotis, ze 40M je za Argo moc?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: a kolik z tech 11 let jsi venoval komercni tvorbe her? kolik jsi jich za tu dobu stihnul realizovat? vis, kam tim mirim, ze? :) ja ti tvoji karieru samozrejme preji, ale nenech ego, aby te presvedcilo, ze kvuli ni mas nejak hlubsi vhled do uplne jine profese. ty podrobne informace, ktere nemame my, nemas ani ty

    VICTIM81: ano, otevirat nova mista v it, to je v dnesni dobe zoufaleho nedostatku vyvojaru opravdu velezasluzne zaslouzi si jednoznacne poradnou dotaci :) a ano, mixed 48%, to je opravdu dustojny vysledek na steamu. mno coz, urcite z nich tez mluvi jen zavist a to, ze neprenesli pres srdce, ze je argo nechytlo :) ty jedes
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    OMNISLASH: dovolim si vtipnou vsuvku... "na outsourcing do ciny grant nedostanes"

    btw... free mody jsou free protoze to lidi delaji zadarmo doma behem zamestnani. 99% lidi so to do CV neda protoze to stejne nedosahuje nejake hodnoty a casto mody a hlavne konverze konci nedokonceny.
    zde vzniknulo nekolik pracovnich mist ktere by bez toho treba vubec nebyly a ti lidi ted MAJI 5 LET PRAXE a na steamu jeji dustojny vysledek coz si daji do CV a jejich kariera diky tomu grantu ma nejakej lepsi smer. to je zavideni hodne ale tvoje zavist prameni z neceho jineho.
    ty jen nemuzes prenes pres srdce ze te Argo nechytlo ci primo zklamalo. ale to je normalni ze ne vse splni nase ocekavani. nastesti to bylo free a nemusel jsi za to dat ani 5ecek ve sleve na steamu.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Ja nejsem tajuplny. Pracuju jako sef casti datacentra pro jednu ze tri nejvetsich farmaceutickych spolecnosti. Vetsina lidi tady v tom auditku me zna osobne a vi co delam a kolik je nas rocni rozpocet. Hodnotim na zaklade mych 11 letych zkusenosti v IT managementu a poslednich 4 letech v DC managementu pro tuhle korporaci.

    Na zaklade ceho to hodnotis ty?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: srovnani s witcherem uz tedy nechavame byt? ok. na zaklade ceho hodnotim? ted bych mohl byt tak tajuplny a konkretni jako ty a rict napriklad, ze z informaci od jinych vyvojaru, kterym ta cena za dany produkt prijde k smichu. nebo bych mohl poukazat na free mody o par lidech, ktere to dotahly podstatne dal po vsech strankach s radove nizsim rozpoctem. vyber si
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    OMNISLASH: Na zaklade ceho hodnotis, ze je to moc penez za to co bylo dodano?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    EZECHIAS: divej :) zadne informace jsi nedal, tak si hned nehrej na dotceneho samaritana. dulezite jsi neopomel naznacit, ze tvuj nazor je vicecenny ("ti z vas kdo me znate a vite kde a co delam"), ale to je tak vse. pokud mi z witchera 3 zustane 6%, stale to budou mracna obsahu. obsahu, tj. neceho, ceho se argu opravdu nedostalo

    EZECHIAS: nejdrive jen vyvoj a ted uz i bidny provoz? :) skoro jako bys sam prilis neveril, ze argo dovede mluvit za sebe a takovou castku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam