• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WIRUZIK: to mi neprijde. v magickach je taky zhruba 1/3 landu, aby sis zajistil, ze ti to ze zacatku dojde, ale v 90% nonmono decku jsou nejaky fetchky, ktery ti to v prubehu hry prorezavaj. Podobny karty jsou i tady, nicmene prijde mi naprosta demence je hrat, kdyz nejsi schopnej omezit pocet zakladnich power karet pod 25.
    Takze rozhodne to neni jak v mtg, ale jak jsem psal, je to kvuli tomu ze tady je pri redrawu 2+ zemi garantovanejch, tj klidne bys pak mohl hrat 6 zemi a 4 fetch veci s nejakym aggro deckem a bohate by ti to stacilo a mel by jsi 100% zajistene dve zeme vzdy.
    Imho by se ty sigil fetch veci meli pro tenhle limit pocitat jako power karty.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    JULIAN: jo to jo, ale mene nez 25 poweru by byl stejne dost hazard.

Aby to bylo pohromade, jak to je:
    A deck must contain a minimum of 75 cards
    A deck cannot have more than 150 cards
    A deck can contain any number of Basic Sigils
    At least one-third of the cards in your deck must be power, and no more than two-thirds of your deck can be power. For the average 75 card deck, that means you may have between 25 and 50 power in the deck.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WIRUZIK: neni. sice muzes do decku nahazet co chces, ale kdyz pak vylezes ven, tak mas na decku na kterem je min jak 25 power karet krizek a nejde s nim hrat. vyzkousej si to, me to neslo.
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    MATHES: kdyz zapnes Advanced Deck Building, tak vybiras 75 karet. A pomer power karet vs zbytku je uplne na tobe. Je to jak v MTG.

btw tenhle clanek je celkem fajn:
    Basic Guide to Deckbuilding (Constructed Decks) – RNG Eternal
    https://rngeternal.com/2016/11/29/basic-guide-to-deckbuilding-constructed-decks/
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUZIK: to mi neslo prave. chtelo to po mne porad 50 karet
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    MATHES: Tak hlavne mas kompletne pod kontrolou, kolik sigilu v baliku mas. Nekdy se ti jich muze hodit vice jak 25, nekdy spis mas mene nez 25 a nahradis tema power kartama.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUZIK: mno ale realne muzes jen nahradit sigily tema "man-sigilama" co se zmeni v neco jinyho, kdyz mas 5+ power, nebo ne?
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    JULIAN: muzes mit i jiny pomer nez 50 karet a 25 sigilu. Ted jsem prave objevil tu moznost, o ktere psal Mathes - Advanced deck building. To se hodi!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak ta hra neni pro me. Grindici F2P proste ne-e :( Nebudu tu nekolik mesicu grindit, abych si postavil provozuschopnej deck. Pak budu jak kokot hrat jeden deck mesic, furt ten stejnej, nez tam ponerfuji nejake klicove karty a ja mam pak vyhlidku na dalsi mesice grindeni, abych si mohl postavit jiny. V HS mi to stacilo...
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    CORNY: psali, ze ted uz zadny wipe nebude.
    As part of our transition into Open Beta, we’ve done a final wipe of all accounts. Start fresh and have fun! There are no plans to reset or wipe accounts again.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NE7RA: to neni duvod pro to nedelat wipe, i shop je potreba otestovat. proste to smaznou a kazdemu daji tolik crystalu, kolik si nakoupil. akorat wipe vzdycky nasere lidi kteri tam grindenim stravili nemaly cas
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    imho ne - pac shop uz funguje
    CORNY
    CORNY --- ---
    ICARUS: No u toho release date jsem spíš narážel na to, jestli bude wipe i po skončení open bety...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    CORNY: wipe uz byl kdyz skoncila closed beta. myslim ze v dnesni dobe je asi celkem jedno, kdy je "oficialni" release :D
    CORNY
    CORNY --- ---
    Až skončí beta, tak předpokládám bude wipe... nebo se pletu? Já jenom jestli mi ten grind za to stojí :D BTW nějak se mi nedařilo dohledat na kdy je plánovanej oficiální release, ví to někdo?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ja hlasim 20 hodin, master rank v forge a gauntlet. na draft jsem jeste nesahnul, zkusim se na nej vice zamerit, AI uz me tolik nebavi.

spis me zacina srat ze tier decky jsou fakt drahy a je to o grindu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsem tu psal minulej tejden, že v balíku jde hrát jen jedna kopie legendárky. Tak se omlouvám za dezinformaci. Jdou tam hrát klidně až čtyři. Forge a Gauntlet jsou celkem easy módy a ideální na grind. Za to ten Draft je dost hardcore a ještě drahej. Taky jsem skončil 1/3. No a na rankedu jsem to víkendu dotáhnul na silver rank a myslím, že na bronze už se spadnout nedá. Za 4 dny mám nahráno cca 25+ hodin. Jinak teda na nástěnku se připíšu snad co nejdřív. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: jo, to je fakt, ale zas jsou depleted kdyz ti dojdou driv. nicmene je mi jasne, ze v kombinaci "pri redraw garantovane dva sigily" by moznost mit v decku kolik chces zemi asi nebyla uplne idealni.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    jinak teda f2p prvek beru zpet - sice je fajn, ze mam vsechny commony, uncommony a pulku rare, ale stejne vsechny t1 baliky stoji kolem 15-20k dustu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: to neni tak uplne pravda - jsou tam sigily, ktery se meni na neco jinyho, kdyz mas 5 power
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam