• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: já jsem na sebe moc moc pyšný, jsem v eternal zatím za čistou nulu ... narozdíl od fucking HS :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: 3 litry? tak to pak chapu, ze mas playsety :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHES: Jo jo, pár jich mám. :D Právě toho Titana, Councelora, Statuary Maiden a Black-Sky Harbringera. No mám tam nahráno přes 250 hodin na ranked a draftu a taky jsem do toho nasypal cca 3 tisíce. Jsem mohl otevírat třeba 3 x 16 a 1 x 32 booster packy. No a v neposlední řadě mi teda hra přijde štědrá docela. V HS jsem legendárku třeba neotevřel půl roku. A tady i v těch normálních balících za ladder a questy otevírám celkem často.

    Jinak teda za pack je automaticky 100 shiftstone a pak co padne na disenchant. Když už má člověk kolekci raritek skoro 90 procent, tak to hodí tak 250. To je každý třináctý balík 1 legenda.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZA09: ja pochopil co myslis setama legend, me spis zarazilo, ze MAS sety legend :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHES: To přímý odpovídání mi v práci bohužel nefunguje. Jinak bych to používal. Setama legend sem myslel celý playsety. Že si necháš od tý legendy čtyři kusy. Jinak ten RG meč, myslím že Starsteel Daisho, je dobrej. Ale hraje se spíš než v rakano aggro tak v armory decích. Ale max 1-2 kusy. A super do control armory decků je taky ten čistě zelenej meč, Sword of the Sky King. Ale taky tak 1 kus. Armory decky mě baví a s tím novým patchem dostaly dobrou kartu. Zelená za pět many 4/4, aegis, + 4 armor. Throne Warden. Asi nejlepší ze všech těch promo karet.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: hehe ja prave postavil taky to UB s gargoylama a tema insane 5/5 flying aegis na konci kola dam vsem +2 dopredu. ten RG deck mam taky v merku, ale protoze jsem dissoval ve 3 rano, tak jsem dlouze premejslel jaky legendy dissovat a zpetne si nemuzu vzpomenout, jestli jsem dissnul tu RG legendu mec, nebo jestli jsem ho vubec nemel :D

    HONZA09: sety legend? wtf? jak? :D (btw odpovida se tu tak, ze kliknes na ikonku u prispevku a das odpovedet, ono to pak vygeneruje ten hezkej nick s odkazem na prispevek ,))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CORNY: Tak držim palce na ladderu. Oba dva decky jsou dost dobrý. Jinak já taky poddisoval spoustu nehratelnejch legend karet, co jsem měl. Vtipný je, že u dvou z nich jsem měl full sety. :) Když tak z domova pak nahodim legendary craft guide, podle který jsem se řídil.
    CORNY
    CORNY --- ---
    HONZA09: Já už jsem právě včera neodolal a udělal jsem stejně jak mathes, tzn. podissoval "zbytečný" legendy a doskládal deck co jsem měl rozjetej. Teď mám vlastně z T1 červeno zelenej Rakano aggro a z T2 Modročernej Feln control.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CORNY: To je fakt, těch game changing legend je tam dost. Zvlášť když u některejch se vyplatí hrát rovnou všechny 4 kusy. Z legend je must have ze žlutomodrejch Sandstorm Titan, Knight Councelor Siraf. Modrofialový Black-sky Harbinger v kombu s rare Withering Witch. Tohle kombo uklidí celej oponentův board a ještě vás vás vyléčí.

    Další věc je, že mi přijde, že je tam víc deck archetypů, než si pamatuju z Hearthstone a ty legendy v nich se zase tolik neopakujou. Takže, když chce člověk hrát víc typů balíků, tak těch různých legend potřebuje o dost víc.
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: Jako pravdou je, že v eternalu jsou potom ty legendy fakt game changing. A některý karty jsou obecně až absurdně OP
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: ja i pres zkusenost z HS tohle udelal, protoze me uz prestali bavit ty forge a s budget deckem jsem to nedaval :))
    CORNY
    CORNY --- ---
    MATHES: Pravidlo #1, nikdy nedissuj nic jinyho než to co máš vícekrát :D v tomhle jsem už kdysi udělal chybu v HS, ale jasně že mám slušnej card pool. Není to úplně na komplet T1 netdeck, ale něco se postavit dá. Mě spíš sere, že mi buď chodí samý landy nebo žádný landy :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: naprosto te chapu, nicmene pokud jsi dojel az nahoru, tak bys mel z tech bonus beden mit dost goldu a packu na to abys diky dissu nasetril na T1 balik, ne? :)
    CORNY
    CORNY --- ---
    HONZA09: mě už forge nebaví, dostal jsem se do asi nejvyššího tieru a většinou uhraju 5/6 což si samo na sebe nevydělá a buhužel už jsem zažil i 6/6 co si na sebe nevidělalo
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jojo, ze začátku jsem to taky tak jel. Nejdřív gauntlet a ve chvíli, kdy jsem měl 2500 na forge, tak forge. Dá se tim vydělat docela ranec. U draftu, když to nevyjde a skončí to třeba 3 - 1, tak těch 5000 pak zamrzí víc. :) Jinak tenhle seznam se mi při draftu dost hodil.

    https://rngeternal.com/draft_pick_order_nov_16/‎Archiv
    MATHES
    MATHES --- ---
    já grindoval forge a gauntlety a když jsem pak rozbil spoustu věcí, tak jsem byl najednou schopnej postavit fakt jakože dobrej deck.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ICARUS: Jo to souhlasím, že principy jsou stejný a dobrej hráč bude dobrej i v dalších karetních hrách. Jsem to asi blbě napsal. Spíš mě překvapilo to, že byl Master Rank 1. To znamená, že byl úplně první ze všech hráčů, co hráli minulou sezonu draft. Tak jsem se podivoval na to, kde bere tolik času, aby hrál každý den HS a Eternal dohromady. No nakonec tam říkal, že Eternal hraje snad jenom pondělky a středy. :)

    NE7RA: Taky jsem přestal hrát HS. Ten Eternal hraju jak kdy, ale každopádně mě baví teda mnohem víc. Někdy u toho prosedim víkend. Někdy to týden nezapnu. Kolekci karet už mám řekl bych slušnou. Budget decky už stavět nemusím. Ale fakt je, že jsem do toho investoval tak tři tisíce. :) Na rankedu jsem teď Diamond III a v Draftu mám Silver. No a je to docela bolest šplhat do Masteru. Snad příští měsíc.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja prestal hrat HS a ted casualne hraju Eternal - je to neokokany, svezi a hraje se to stejne pohodlne. a zas je co sbirat :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    HONZA09: prave naopak, karetni hry maji az prekvapive hodne principu spolecnych, takze kdyz umis dobre hrat jednu, je velka sance, ze budes umet hrat dobre i jakoukoliv jinou, pokud ma aspon trosku podobny pravidla. veci jako karetni vyhoda, tempo, jak blokovat, jak baitit spelly, rozpoznavani dobrych a spatnych karet - kdyz se to naucis jednou, umis to porad.

    schvalne se podivej treba na kiblera nebo stancifku - oba mtg pros a hearthstone mastili na nejvyssi urovni za par mesicu, co zacali.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Včera večer jsem koukal na stream Amaze. Hrál Eternal a za minulou sezonu měl master rank 1 v draftu. To mě docela překvapilo, že zvládá hrát dvě karetní hry najednou na vysokym levelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam