• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A taky naprosto nenávidím tu hnusnou modrou sovu se shieldem proti kouzlum.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dneska me starsne prasili Nemcouri s cernejma balikama. Hnus.

Ale zas mi padly tri lege asi ze ctyr boo.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Už moc ne, protože nerfnuli Varu takovým stylem, že už jí nehraje nikdo. Ale viděl jsem nějakou verzi s těma modrýma 5/6 echo drakama. A samo 4 kusy Champion of Cunning.
    MATHES
    MATHES --- ---
    UB jakoze modrofialovej, ty barvy me tady trochu matou
    MATHES
    MATHES --- ---
    hraje se jeste ten UB kontrol, nebo uz je to prezitek?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: V bílé barvě se proti relicům v některých heavy relic nebo control balících hraje Disjunction, většinou tak dvě kopie a v bílofialový Banish. V červenobílý se ještě hraje Shatterglass Mage hlavně jako anti permafrost, nebo jen červenej Furnace Mage. A modrá má proti curse kartu Unseal, ale taky jí moc nevídám.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ted jsem potkal zas nejaky kombo zkurveny. Cim efektivne vyrazujete relicy, popr curse?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já ho vyhodím, v mým decku je příliš těžkopádný a skutečně září fakt jenom proti balikum s vyraznou zelenou - a i tam je na houby, že zabije jen jednu z nich.

Tak to asi kvůli lepší konzistenci vrátím na modrobílou.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Při správný metě je ICB hodně silný, ale osobně mám radši deathstrike, protože je fast. No a ten bílej monument, ten je imho nejsilnější z těch pěti.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No a samo Hnízdící ještěr, co schová a zlevní draka nebo jinou svini, idealne s echem :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No nasralo to.

Kazdopadne zjistuju, ze pri mým cardpoolu (to zduraznuu) tady triky celkove hrajou mnohem mensi roli nez bytosti. Po dilcich uspesich jsem si rikal, ze baliky trochu vytunim, narvu do nich nejaky pekny speky... abych zjistil, ze vsech speku jsem realne skoro vzdycky radsi za slusnou bytost a vlastne kazdou hru odvede vic prace bila zeme, co muze přemutovat na 5/5 za 5.

Samo radostne objevuju a používám vsechna ta zacatecnicka komba typu turn 2 víla into turn 3 Katarský princ -> tlak s profitem navíc. Nebo t1 zeme a sulin co dava +1 k powr, turn 2 opet Katarský princ nebo 4/1 trample hrobolezec.

A ted se chystam srat lidi s In cold blood. Na fialovou moc karet nemam, ale uz jenom tohle by za splash asi stalo. Mate, hrajete? Je to tak silny jak vypada?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Hmm, tak to mi zní jako nějakej bug k reportu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tamten artefakt samo znam, to bych ho zminil.

Jde o to, ze chlapek všechno ropuje a iniciativu/kolo predava az ve chvili, kdy musi. A mne se mezitim kukrajuje z myho, takze zatimco zmrd si hraje pohoda stylem, ja se od 4-5. kola ke hre prakticky nedostanu. Jen mi preda kolo, ze mi hori provaz.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hehe

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: No, fast spelly tu fungují jako instanty. Plus teda existuje jeden relic, kterej ze všech Tvých kouzel udělá fast spelly a a při každým začátku kola Ti doplní manu. Jestli myslíš tohle. To je docela opruz proti tomu hrát. :)

MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: nejakej konkretni pripad?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, tak mám s hraním větší a větší problém - evidentně tu existují trable, které naopak některy decky a hlavně hraci zneuzivaji.

Moje/cizí kolo tu neexistuje. Od nejakyho 5. kola můžu vzdat, protoze snaha cokoliv s tim udealt je marna.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: s tim importem sem se taky trochu pral. Melo by to ale fungovat tak, ze na napr. eternalwarcry.com das u decku "export" a pak ve hre Cards -> Import deck -> Clipboard a to by ti melo skopcit ten kod z exportu z eternalwarcry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam