• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jedu ted nejvic tohle:

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak master jsem jel doted standardne. Ne vzdy do konce, ale vetsinou jo. Ted jsem na diamond a uz to drhlo. Ale chci zas na master, jedine tam ty odmeny za neco jakz takz stoji.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten jsem ještě nezkoušel, ale asi to zkusím dát na master. Podle toho, jak mě to bude nervovat. Jinak teda ty final bossové mi přišli docela přehnaný i před tím. Projedeš to jak nůž máslem a pak Tě vyklepne jak nic poslední protivník.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Strašně, ale opravdu strašně mě sere gauntlet. Ty nový podmínky na konci jsou strašný maso. Berzerk pro vsechny bytosti? Hm, s kontrolem není sance :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, s těma merchantama to bude dost zajímavý. Jsem zvědavej co to udělá s metou, když vlastně každej bude mít možnost si vytáhnout na cokoliv odpověď. Jinak teda z toho co jsem otevřel, tak mi padly dvě rakano cresty. Ty jsem chtěl stejně craftit. Takže dobrý.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No vidíš, a ted může sedet v jedný kopii na skladě a čekat, komu udělá pakárnu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jo, toho taky nemám rád. Až tak, že většinou dávám concede, když mi třeba do dvou kol nepřijde něco, čím bych ho mohl silencnout nebo transformovat. Hrozná karta. Jednoho v kolekci mám, ale ani ho moc nehraju.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    U7 mne se většinou najde místo pro 2x vision of austerity už ted.

Ted me kamos odrovnal, když si sahnul pro 8/8 zmrda, co mi zakazuje kouzlit. No byl jsem v piči.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: To jsem viděl, jak někdo měl na boardu tři pašíky pod permafrostem, přes merchanta vytáhnul infinite hourglass, zahrál to v tom samým kole, úplně to otočil a do dvou kol vyhrál. Myslím, že se začnou brzo zase hrát o dost víc relic hejty.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No velký zlo jsou ti merchanti. v pohodičce máš ve skladu nějaký ty libovky a vytáhneš je jenom když potřebuješ a jinak na ruce nesviněj
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Jo, ten Alhed vypadá hodně fajn. Ten jestli nalíže aspoň jednu dvě jednotky třeba s overwhelmem, tak to už docela dokáže znepříjemnit den. Já než začnu craftit, tak asi chvilku počkám a budu pozorovat metu. I když jak se znám, tak stejně někde pak uvidim nějakej šílenej jank deck a půlku dustu vrazim do něj.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Však jsem taky craftil takový ty věci, co mi doteď chyběly a můžu je hrát leckde (sky king mečík atd), takže nelituju.

Včera jsem rozbalil asi sedm balíků, hodilo to dvě lege, z toho jednu vypadající fest slibně - Alheda
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To jo, 10k je už pomalu legendary playset. Já to včera na chvíli zapnul, otevřel 30 packů, v nich ani jedna legendárka, tak jwsem dal jednu hru a šel spát. Na dnešek tam mám ještě třicet. Tak jsem zvědavej. Každopádně to bylo za goldy, tak tam nejsou ty legendárky garantovaný. A jakej mají drop rate netuším.

Jinak jsem viděl kus streamu, kde hrál Yottabyte červenofialovej deck zaměřenej na synergie s tribute a sacrifice mechanikou. Vypadalo to hodně zábavně.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, nová edice zajímavá.

Jen škoda, že jsem pár dní předem spálil asi 10000 dustu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tady koukám, že BruisedByGod hraje tu novou kartu ve čtyřech kopiích. Tak by asi mohla fungovat na ladderu. Asi jí zkusi. Ale zatím mám jen dvě. Jinak já se furt motám na gold 3. Přes víkend jsem vůbec neměl čas. A teď hraju tak akorát ten daily first win. Už se těším na to nový rozšíření. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No vida, opět diamond, tentokrat čistě s modrocernym stále ještě trochu budget controlem.

Není to nejsilnější, ale dobře se mi to hraje. A bloodcasteři jsou geniální. Ze začátku něco ublokujou, později nalizou. Nejvíc super jsou situace, kdy si borec schová něco na vršek knihovny. Díky :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (ale hraje se s tím podstatně hůř. 25 zemí bez hledaček je strašně málo)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Heh, tohle vypadá podstatně líp

Hooru Goodstuffs by itsdannyboi | Eternal Decks | Eternal Warcry
    https://eternalwarcry.com/decks/details/XeOMAq5DKV4/hooru-goodstuffs
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ÖK, chtěl jsem si vyzkoušet to nový promo, tak jsem využil nashromážděný dust a postavil 4x chlápka, co daleko vidí.

Zatím jsem se nechal voílně inspirovat tady, ale něco tomu chybí. Něco hodně. Nějaká surovost.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No bejvala meta, kdy armory bylo tier one. Ale to už je dlouho. Teď už jsem ten archetyp na žádným tier listu snad ani neviděl a přímo ve hře taky ne. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam