• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: To je fakt. Grindovat gold jde znatelně pomaleji. Ale jinak na odměny celkově je ta hra pořád štědrá. Teď s tím community sterem zvlášť. To člověk ani nemusí hrát a padaj mu věci. :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale teda dost mi vadi, jak nerfli ekonomiku. Byl jsem zvyklej grindit forge furt dokolečka, docela to sypalo dust + zábava nemalá. Ted uz za 7 výher na master jen málokdy padne diamond pack, natož všechny tři :/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na tom diamondu je super, jak clovek zacina casto potkavat lidi z master ranku.

A poráží je :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: S tou manou to je fakt. Já si nechal greedy handu s dvouma manama na ruce, initiate, stinger, assembly line, rally. Že budu v druhým a třetím kole hrát třídropy a pak ta mana dorazí. No nedorazila, initiate v druhým kole dostal snowballem a já zůstal půlku hry na dvou manách. :) Ale i tak jen s těma torchkama a scorpionama, co se mi spawnovali, se mi povedlo ho srazit asi na šest životů.

Jinak já teď zkoušel hrát místo HotV tu Daryu, protože mám akorát tři v kolekci a nic moc teda, HotV je lepší. Ta Darya by mohla být dobrá v midrange decku s většíma jednotkama a tou maskou, co dává jednotkám overwhelm. To asi zkusím někdy postavit něco takovýho.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: mně v sidu nejvíc chybí mana, tu tam asi šupnu. Není větší provar než zůstat trčet na pěti se samejma 3manovkama v ruce. A nebo se třema HotV :)

A lifegain jak by se mi hodil. Teď jsem hrál proti skoro mirroru, ale souper hrál i nějaký lunar mage.

Ale na mě nedej, já jsem v tomhle jak ženská a jak nemám všechno, jsem celej nesvůj.

Ale vyplácí se to prostě zkoušet, i když jde člověk do šesti a skončí se třema manama, 2x initiate a 1x teacher. Vybředlá ruka, kterou bych si v normálně nenechal ani omylem. Ale holt jsem to zkusil, vyblil kusy a soupeře moje opovážlivost asi natolik znechutila, že vzdal přesně ve chvíli, kdy už jsem byl v topdeck režimu, clock byl tempa spíše důchodcovského a jakejkoliv menší globál typu by mne poslal kam patřím.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Už dvakrát. :-) Ráno jsem hrál jednu hru a zkoušel to někdo zase, radši jsem toho svýho škorpika sestřelil torchem. Ale nakonec jsem stejně prohrál. Nahodil si pak face aegis, temporal distortion a já dal concede. Bore je fajn, zůstane pak 3/3 aspoň. Přijde mi, že jsou decky, co avigraft hrají v marketu jeden kus.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda pro flamestoker si chodim ne snad pravidelne, ale parkrat jsem ho vyuzil.

Ruku na srdce, 5/5 kazdy kolo uz dneska neni bez dalsi podpory extra silny, ale v nouzi lepsi nez bužírkou přes koule...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: a to se ti stalo? mne prijde, ze se graft po nerfu jednak moc nehraje, jednak pokud ho oponent da ausgerechnet na skorpíky, tak budiz mu prano.

A v nejhorsim to holt smaznes Bore.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Tak super. Taky jsem koukal a byl překvapenej, jak je Stinger dobrej. Akorát je blbý, když ten škorpion dostane Avigratem. S tím člověk nic neudělá a přišel do konce hry o všechny další scorpio tokeny.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: proti svýmu nejniternějšímu přesvědčení jsem to zkusil seskládat a jak se mi tyhle decky většinou hrajou blbě a maj tendenci chodit prdelí napřed, tak tohle docela šlape.

A je třeba vypíchnout, že lví podíl na úspěchu má stinger. Ty jsem musel craftit všechny a nelituju.

Zatím D2 a stoupám.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Hele super. Držim palce. Ten deck je podle mně opravdu dobrej. Flamestoker jsem sice párkrát zahrál a jednou mi tu hru vyhrál, ale určitě to neni karta na který to stojí. Taky bych to necraftil. :) Factory quota je dobrá volba zvlášť proti FJS a deckům, co hrajou Hojana.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: tak jsem do toho dal vsechen dust a jednu rozemletou foilovou legendu :) Jediny, co uz sem necraftil je flamestoker do marketu. Misto neho sem tam jebl Factory quota. Zatim to vse funguje, tak doufam, ze me to dovede do masters :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONZA09: Podle tohohle mustru jsem právě postupoval. Ale i tak díky. Chyba je zjevně mezi klávesnicí a židlí
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak to bohužel netušim. Nikdy jsem nic nestreamoval. Ale něco jsem našel tady.

How do you stream eternal to twitch with the Waystone overlay? : EternalCardGame
    https://www.reddit.com/...rnalCardGame/comments/ankgak/how_do_you_stream_eternal_to_twitch_with_the/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Teda zapomnel jsem zminit, že mi vlastně nefunguje streamovani jako takový, takže overlay je už jen taková třešnička.

No, mrknu na tutoriály na YT.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Diky moc
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, neuměl byste mi prosím někdo vysvětlit, jak nainstalovat Waystone overlay, idealne tak, aby fungovalo? :)

- hru, resp. ucet mam propojeny s twitchem
    - ve hre mam povolene streamovani
    - na webu twitche se to taky tvari, ze je doplnek nainstalovanej, ale když spustim hru, tak tam nic nemam. nechapu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: No, když se kouknu na Eternal Warcry, tak decků, kde je Teacher je lehce přes 800. Decků, kde je Cykalis je lehce přes 100. Začal bych asi Teacherem, bude mít širší využití. Namátkou mě napadají monotime, tokeny, praxis midrange a různý meme decky s haunting scream. A taky mu hraje do karet, že už je po nerfu. :D Ten Cykalis je super, ale co vím tak se hraje akorát v elysian maul, combrei aggro, praxis tokenech a v tom novým charge rod decku.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: Jo, mozna to zkusim. Jako ony obe legendy sou tak trochu must have a ja mam momentalne pres 13k dustu, takze mi to vyjde bud na teachera nebo na cykalise. Otazka, do ceho tedka spis zainvestovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam