• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBAffinity Designer / Photo / Publisher
    G_TAURUS
    G_TAURUS --- ---
    to já koupil Affinity Photo v Black friday a taky maximální spokojenost :)
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    btw. za 900 korun je to (krasne) nepochopitelnej nesmysl :-D to je jako zaplatit za vybornou veceri a lahev skvelyho vina 120 korun i s dyskem :-)
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    HONCKA: kup licenci na něj a je to ;-) nebo ji kup na sebe a pak ji převeď. dost možná je to i bezplatné (u spousty sw to takhle jde, nakoupil jsem ho mraky second hand).
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ty jo, nevíte, jestli mají nějaký dárkový certifikáty? Chtěl bych dát Affinity Photo bráchovi pod stromeček.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    asi jste zaregistrovali, ale kdyby ne: az do 27.11. 30% sleva na vse (v ramci black friday akce)
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    H3AD3AD: Aha, díky, četl jsem Publisher v záhlaví, tak jsem myslel, že i MS.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    SRNECEK: tohle je skupina o Affinity Publisheru (uplne neco jineho nez MS publisher), zkus se zeptat zde: [ Microsoft Office aneb Word, Excel, Outlook, Powerpoint apod. - tipy, triky, navody, rady, nadavky ]
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosíkm vás, v MS Publisher vkládám výsečový (prstencový) graf do dokumentu, pokud navrhnu barvu, procenta atd., tak se vše jeví v pořádku, avšak jakmile stanovím hodnoty umístění, tak se kruh pokroutí. Netušíte, co to je za chybu a jak ji odstranit? Nebo nějaký tip, jak vytvořit donutové grafy s vypsanými procenty uprostřed? Děkuji za reakce.

P.S. Zkoušel jsem vytvořit obrazec a uložit jako obrázek, ale jakmile vložím do Publisheru a zmenším měřítko, tak je náhle pro mne nepochopitelně obraz rozpixelovaný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    tak jsem si s tim jeste pohral o vikendu a dneska koupil licenci (1300).. absolutni spokojenost
    EXI
    EXI --- ---
    omg! globalni barvy (color variables), o tom jsem vzdycky snil!!! graficka nirvana. vim ze v ps se toho da take v jiste mire docilit, pomoci tagovani nazvu layeru a hromadnym aplikovanim stylu, ale to nahradi komplet celej styl, ne barvu.
    EXI
    EXI --- ---
    H3AD3AD: parada dikec! jeste pridat klavesovy zkratky a bude to temer dokonaly
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    alternativa k akcim jsou makra, jen v photo, designer to zatim neumi
    Affinity Photo - Macros
    https://vimeo.com/192599545
    EXI
    EXI --- ---
    koukam neni alternativa k ps actions.. to pouzivam docela casto, ale asi bez toho dokazu zit
    EXI
    EXI --- ---
    tak jsem dneska objevil am.. teda affinity photo a zkousim trial. WoW!!! jsem nadsen. je nejaka vyrazna nevyhoda oproti PS CS6? ja zatim vydim jen vyhody - treba layer efekty, ktere pouzivam opravdu hodne - jsou vedle v tabu coz se mi libi mnohem vic. uz jsem se bal ze si budu muset zaridit subscription u adobe :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KORDA: Většinou jsou vánoční akce kdy je sleva na 1000,- za tu cenu jsem to kupoval i já. Ale musíš ji stihnout.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Jednorázová.

"nějak to nemohu najít"

ehm, co třeba web developera?

SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, nějak to nemohu najít, ale licence pro Affinity je jednorázová platba nebo měsíční, cca 1 500 Kč.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Budu se snažit přidávat další tutorialy

Tutorial
    http://tutorial.ar10.cz/
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam