• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino

..Odkladiště pro naprosto cokoli, co alespoň trochu souvisí s QT..

rozbalit záhlaví
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LOJZEE: A v TR mě Slater docela sral ale ja ho obecně nemusím (krom Mr. Robot) naopak me tam hodně bavil Hopper vs. Walken, Gary Oldman a v neposlední řadě zkouřenej Pitt (kór ve spojení s Outshined od Soundgarden)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LOJZEE: NBK miluju...nevim jakej byl původní tarantinuv záměr, ale prijde mi skvělý jak Stone pekne vystih míru ovlivnitelnosti veřejnosti krz masmedia. Casting je skvelej, soundtrack, střih....btw AFAIK je to film s nejvíce strihama vůbec (tuším ze kolem tri tisíc, průměrně ma film kolem sedmi osmi set...)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE: k tomu true romance jeste, tomuhle panovi taky vsechna cest. skoda, ze umrel tak brzy a nemel tam vic prostoru.. ale proste patricia arquett a christian slater mi prisli nesnesilteni, imo spatne zvolenej casting, zajimalo by me, jestli v tom mel QT prsty, doufam, ze ne.. :D

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    co rikate na natural born killers a true romance? oba filmy podle quentinova skriptu natocili skveli reziseri.. tony scott, budiz mu zeme lehka, jeden z nejlepsich novodobych tocitelu ackovych hollywoodskych akcnaku, moc mu sedela kombinace s denzelem washingtnem, co film s nim, to perla. a oliver stone ja zase mistr v oblasti dokumentace dramatickych momentu americke historie, spoustu skvelych filmu.. bohuzel QT byl velice zklaman, jak se stone chopil NBK.. mne zase moc nedelo true romance, kde se to pro me tocilo cele kolem jedne genialni sceny.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    YNOR
    YNOR --- ---
    tak fajn :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Gratuluji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam