• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE: + timothy olyphant, zoe bell, al pacino, nicholas hammond
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Quentin Tarantino Criticized for Casting Emile Hirsch in ‘Hollywood’ | IndieWire
    http://www.indiewire.com/...rsch-assault-once-upon-a-time-in-hollywood-quentin-tarantino-1201972837/
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    DROOPI: uz se to tu resilo, tarantino to sam nevi a nedaval tomu dulezitost, slo o predstavivost divaka.. co tam fakticky bylo, je tu nekde v klubu na fotce, pozlacena zarovka a napajeni k ni. ;)
    AMANT
    AMANT --- ---
    DROOPI: sefovo spinavy pradlo
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Tusite nekdo co je sakra v tom kufru v Pulp Fiction ?
    CULINEK
    CULINEK --- ---
    Sal Pacino, Al Pacino's father with Tony Tarantino, Quentin Tarantino's father during a lunch at the Beverly Hills Hotel. Photo by Kerry Davies.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    LOJZEE: burt reynolds? :O
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: je to na mě příliš komorní;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Al Pacino, Quentin Tarantino Team for Manson Movie – Variety
    https://variety.com/2018/film/news/al-pacino-quentin-tarantino-manson-movie-1202826780/
    MASOO
    MASOO --- ---
    Tak - částečně na místní popud - sem včera rozkoukala 8 hrozných podruhé a výborně to s Djangem koresponduje skoro až navazuje;)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MASOO: prosím i s původním obsahem, pokud je to něco o QT a má to tu být. On má ten čmuk koudy totiž tak polovinu nyxu bezdůvodně v double ignore.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MASOO: cely je to top!
    MASOO
    MASOO --- ---
    Miluju ten kinklající se zub na tom povozu:D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: a hlavne negr na koni!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KEB: souhlasim, ale na druhou stranu je tam hromada pasazi, ktery to nekolikrat vynahradi. Djanga davali nedavno, tak jsem chvili koukal a jsem rad, ze jsem si pripomnel ten pohled otroka, ktery dostal do ruky zbran, popr. debatu LDC ohledne prodeji otroku, ktery neprodava atd :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    LOJZEE:
    MASOO: tak 8 sem asi ještě nedocenila, zopakuji;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KEB: mam to podobne, akorat teda me django bavi moc, ale nekterych hluchych mist jsem si taky vedom. v 8micce, jak rikas, je k pobaveni parminutovy zaber na jedouci kone, konkretne na jejich nohy, ale nemuzu to nazvat hluchym mistem, spis takovym reziserskym excesem, ucel mi neni uplne jasnej, jestli si hral s hudbou, kamerou nebo to melo byt jakesi cosi v ramci te odpocinkove pasaze, tezko rict.)
    KEB
    KEB --- ---
    MASOO: mě Django moc nebavil. Některé pasáže mi přišly vyloženě hluché. 8ičku jsem si užil mnohem víc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam