• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Damon Herriman Comments on Playing Charles Manson in 'Once Upon a Time in Hollywood' and "Mindhunter" - Bloody Disgusting
    https://bloody-disgusting.com/...man-comments-playing-charles-manson-upon-time-hollywood-mindhunter/

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Perla Haney-Jardine (BB, Kill Bill 2) taky dostala "důležitou" roličku v OUAT..in Holywood, to už je druhá Umina (tentokrát fiktivní) dcera :)

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ještě s taťkou

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Maya Hawke (stranger things), OUAT..in Hollywood

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    "Don't cry in front of the Mexicans" :D

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Hodně velké zklamání. Za mě jeho nejslabší film. Žádný spád, žádné napětí. Prostě průser. Třeba si za čas udělám jiný názor, ale nevím jak, protože znovu to vidět nechci..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Vulture:
    1. Pulp Fiction
    2. Jackie Brown
    3. OUAT...In Hollywood
    4. Kill Bill
    5. Reservoir Dogs
    6. Inglourious Basterds “too messy”
    7. Death Proof “too indulgent”
    8. Hateful Eight “too nihilistic”
    9. Django Unchained “too simple”

Esquire:
    1. Pulp Fiction
    2. Jackie Brown
    3. Kill Bill Vol. 2
    4. Reservoir Dogs
    5. OUAT...In Hollywood
    6. Death Proof
    7. Kill Bill Vol. 1
    8. Inglourious Basterds “disjointed”
    9. Django Unchained “wasteful”
    10. Hateful Eight “slog”

Thrillist:
    1. Pulp Fiction
    2. Jackie Brown
    3. Reservoir Dogs
    4. Inglourious Basterds
    5. OUAT...In Hollywood
    6. Death Proof “erratic, oversaturated”
    7. Kill Bill
    8. Django Unchained “broad”
    9. Hateful Eight “slog”

Collider:
    1. Jackie Brown
    2. Inglourious Basterds
    3. Pulp Fiction
    4. Reservoir Dogs
    5. Django Unchained
    6. OUAT...In Hollywood
    7. Kill Bill Vol. 2
    8. Kill Bill Vol. 1 “light”
    9. Death Proof “discordant”
    10. Hateful Eight “bleak, frustrating”

Consequence of Sound:
    1. Pulp Fiction
    2. Jackie Brown
    3. Django Unchained
    4. Inglourious Basterds
    5. OUAT...In Hollywood
    6. Kill Bill Vol. 1
    7. Reservoir Dogs
    8. Kill Bill Vol. 2
    9. Hateful Eight
    10. Death Proof

Business Insider:
    1. Pulp Fiction
    2. Inglourious Basterds
    3. Kill Bill Vol. 2
    4. Kill Bill Vol. 1
    5. Reservoir Dogs
    6. Hateful Eight
    7. Django Unchained
    8. Jackie Brown
    9. Death Proof

Complex:
    1. Pulp Fiction
    2. Jackie Brown
    3. Kill Bill
    4. Inglourious Basterds
    5. OUAT...In Hollywood
    6. Django Unchained
    7. Reservoir Dogs “underdeveloped”
    8. Death Proof “too simple”
    9. Hateful Eight “too slow and long”
    KEB
    KEB --- ---
    Kdybych měl na csfd hodnotit hned jak jsem vylezl z kina bylo by to za poctivých 3. Po odležení za 4 a teď když už jsem pochopil (snad) co a jak tím Q myslel bych mu dal plnou palbu.

Bavilo mne to, opravdu jsem se občas chlámal na celé kolo. Akce není tak vyhrocená jako třeba v 8i, ale v pohodě. Odkazy pobavily McQuenn i Lee v pohodě jak sviň. Ve své podstatě spokojenost a přestože jsem čekal něco úplně jiného a jinak, jsem spokojený. Tohle je podle mne Quentinův splněný sen ve všech možných rovinách.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: Samuel byl top, ale mne se treba vic libil ten novy film. Jinak je pekny videt, ze nejde vubec o penize, protoze Gauneri byli zase lepsi nez ten novy :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    POHODAVOLE: Tu mam rád, ale je to trošku podobně jinej jeho film, jelikož byl podle předlohy. Ale tam zvládnul nacpat celkem dost super scén a pro mě zajímavějších dialogu, zajímavější charaktety a hlavně Jackson byl geniální a pěkně to potahal.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: btw co si myslíš o Jackie Brown?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: nechci to rozebírat do detailu, ale sem tam jsem zaznamenal věc, která me pobavila. Tak s Djangem to nejde srovnávat vůbec viď :-D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE: v djangovi se nedrzel samozrejme niceho vylozene realneho, jen takovejch dobovejch pravd, to bylo spatne srovnani.) proste jsem chtel rict, ze v tomhle filmu nemel evidentne tolik prostoru si vymyslet charaktery podle sebe, coz delalo jeho filmy jedinecnejma a je to, v cem on naprosto exceluje..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    POHODAVOLE: (mozna troskicku spoilery) s odstupem jsem taky rad, ze jsem to preckal do "konce", ale preckavat tarantinuv film?! :D jako herci dobry, podle me tam byl problem, ze se drzel trochu toho, jak to bylo, misto toho, aby si udelal svoje universum.. ale vlastne v djangovi se taky drzel +/- jako tady, ale tam proste byla jedna super scena za druhou.. tady se mi par scen celkem libilo, ale ze by se mi na to chtelo znova, to se mi nechce.. ale chapu zamer, tocil si to trosku pro sebe, ja mu to nebereu, ale nebude to urcite v mejch top7 jeho filmech, bohuzel.. nesedl mi ten dej, trosku bych se vic priklanel k deni kolem masona a jeho deticek, to by mohlo vyjit pro me lip, tohle bylo proste o herci s krizi identity a jeho kamaradovi doublerovi a zbytek, kterej bych ja uprdenostil, tam byl jen okrajove..a taky obsadit al pacina a nedat mu prostor, to je pro me zlocin.. nakonec pro me byla lepsi tarantinovka Bad Times at the El Royale.. :/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOJZEE: takhle pekelny jsem to zas nemel. Uprimne mi to cely pomerne uteklo a dej jsem zral celou dobu. Na tenhle druh scen jsem z jeho filmu zvyklej. Nejvic me potesil Pitt, kteryho jsem videl prvne ve filmu, kde mi prisel top a Leonardo mel taky peknou roli a myslim, ze ji zvladl skvele. Horsi na tom je, ze ma clovek zkusenosti s predchozi tvorbou, kde je to vetsinou pro me nekde jinde no :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    POHODAVOLE: takhle bych to taky shrnul, ve vysledku dobry, ale cekal jsem vic. mel jsem chvile, kdy jsem chtel i odejit, pak jsem asi 2x skoro usnul.. takovej film o hollywoodu pro hollywood podle QT, ale za me teda trefa uplne mimo terc.. obsazeni dobry, ale nevyuzitej potencial.. ok, brad pitt vypada dobre a hraje tam frajera, ale zadny rozmanity charaktery, zadny kulervouci sceny, jak jsme zvykli, po hudbe se mi take styskat nebude. tusim, jak to s tim filmem myslel, ale zacilil imho na uplne jiny publikum. rezisersky zmakly ale naprosto precizne.. tak jsem zvedav na vase nazory, rict vic, uz bych musel spoilovat...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mne se to ve vysledku libilo, ale nebudu tvrdit, ze jsem necekal o dost vic :)
    KBN
    KBN --- ---
    Tak pak dávejte Vaše dojmy
    KEB
    KEB --- ---
    mně v pátek, mně v pátek !!!!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LOJZEE: :) jsem zvedavej na raport. Mne to vyjde az pristi tejden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam