• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KAKIHARA: nahoda? i dont think so.. :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Když nad tim tak přemejšlim, tak každej název jeho filmů vyjma posledního je dvouslovnej :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    rikal jsem si, ze je to mozna landa, ale to by byl daleko, ladna je teda mezi shoshanou a aldem
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    jj, ma hodinky v ruce :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    aa asi cpt Koons
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    a kdo je mezi maynardem a fabienne?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Však jo.....nahoře horizontalně máš JB, zleva proti směru hodinovejch ručiček DU, PF, RD (+TR), KB, H8, KB, IB, (+DP) a zase PF.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOJZEE: Barman a petice lidi je urcite z JB :))
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE: ja si nejsem uplne stopro jistej jen tema dvouma naproti barmanovi, ale asi to bude michael keaton a robert forster z JB
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    vono tomu dost pomáhá, že jsou víceméně pohromadě :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LOJZEE: Uplne vsechny ne, ale kdyz to tak projizdim, tak teda vetsinu poznam :))
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    jeste bych se vratil k tomuhle, poznate vsechny? :)

KEB
    KEB --- ---
    6 mladých talentů z Tarantinova Tenkrát v Hollywoodu: Mrkněte, kdo má slavné rodiče a která herečka nevěděla, kdo je DiCaprio!

https://www.super.cz/...u-mrknete-kdo-ma-slavne-rodice-a-ktera-herecka-nevedela-kdo-je-dicaprio.html
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---

ACHERON
    ACHERON --- ---
    Btw. to, že dosadil do rolí a žánrových filmů ve filmu herce ze svých starších filmů, přičemž to obsazení žánrově/rolově koresponduje, je pro fanouška Tarantina taky bomba :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    byl jsem včera na tenkrát v Hollywoodu a do 3/4 filmu jsem byl přesvědčenej, že to s Tarantinem zabalím a že se propadl do masturbace s odkazy na filmy, aniž by se na plátně něco reálně dělo. Moje žena, která byla se mnou, měla stejný pocit. Dneska jsme se bavili, že ten film je jedna z nejzajímavějších věcí, co jsme viděli a jsme z toho docela vedle, a není to vůbec jen tím, jak ten film skončil. Za mě masterpiece ve vztahu k interakci divák-film, a to způsobem, který jsem ještě u žádnýho jinýho filmu/režiséra nezažil.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Psycho (1960) // Pulp Fiction (1994): On the road of case
    https://www.youtube.com/watch?v=uDmyqDoY8cc
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam