• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Verbal je dobrej :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: vyjimka treba cival ;)))
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: moje eng stojí za hovínko nemám moc na výběr :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: CSFD je parta zakomplexovanejch trotlu. Az na par cestnejch vyjimek :) Takze bych se tim netrapil :) Ja uz tam ani nechodim a koukam jenom na imdb :) Vyjma cs filmu teda.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: a když jsem to psal na csfd jako zajímavost hned po shlédnutí filmu, tak mě poslali do háje, že prý to není pravda, kokoti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Je to vlastne takovej cover soundtrack:))
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: jo a poslední song z djanga je z pravé a levé ruky dábla :)

Trinity (Titoli) (Annibale E I Cantori Moderni)
    https://www.youtube.com/watch?v=k4PYRdb71_w

Lo chiamavano Trinità - colonna sonora
    https://www.youtube.com/watch?v=sFFLQ89bJRM
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo mimochodem, je to znama vec, nebo vam podobnost mezi titulni pisni Django Unchained a Life of Brian, taky unikala?:))

Life of Brian Opening Animation
    https://www.youtube.com/watch?v=YkWjf9DhlnA

vs

DJANGO UNCHAINED - MAIN THEME - Django
    https://www.youtube.com/watch?v=IAooXLAPoBQ
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pro fanousky Cowboy Bebopa a zarovejn Quentina :)

LOJZEE
    LOJZEE --- ---

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KBN: In Kill Bill, he is listed one of the dead crazy 88 members, though I don't think we ever see him get killed on screen.

In Kill Bill Vol. 2, he is listed as "uncredited voice." So there could be a small part where you hear his voice in the background, but other than that, he's not in the movie.

KBN
    KBN --- ---
    FRK_R23: v kolik Bill byl kde? Tady jsem si ho taky vůbec nevšiml
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    LOJZEE: hele já to vnímal úplně stejně, ale pak jsme došli k tomu, že v tomhle filmu je schválně hodně neukončených epic scén, který tím pádem nejsou epic - vždycky se něco rozjede (Cliff na střeše, Cliff na Mansonově ranči, Tex honí Cliffa na koni...), ale není tam konec, který by člověk čekal, protože se drží příběh a neustále to vytváří dojem historickýho filmu, ve kterým prostě nejde cpát jednu epic scénu za druhou.

Btw. v roce 1977 byla na Spahnově ranči objevena mrtvola kaskadéra, umlácenýho olověnou tyčí. Přesně tohle je ten moment, který je skrytě epic, protože tady naopak dá kaskadér tomu původnímu vrahovi sadu a ještě jej nechá opravit kolo... a nic se nestane, protože místo další epic scény je záběr na auto, jak odjíždí :)

tohle jsem v žádným jiným filmu neviděl, je to způsob vyprávění, který ten film dělá hodně originální a za mě zajímavej :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KAKIHARA: jo, asi jo, uz se celkem tesim na druhou projekci.. ale jinak nemyslel jsem jen pf, ale doslova kazdej jeho film je pojatej tak, ze epic scena strida epic scenu, 10,20,30 minut jedna. snad vyjma JB, ktera byla pojata taky spis celkove, protoze byla podle predlohy, podobne jako OUAT, kterej se musel drzet taky aspon nejakejch kolejnicek, na coz oba filmy u me doplatily a asi nebudou v my diamantovy filmotece, ale proste jen o patro niz mezi super filmama.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAKIHARA: Me prijde, ze od dob PF je hodne lidi poprve z novyho filmu zklamanejch. Asi proto, ze cekaj neco jako posledne. Jenze Tarantino ma kazdej film jinej.

Me treba zoufale nebavil Kill Bill. Vzpominam si, jak jsem byl zprudlej, ze takhle si teda jeho film nepredstavuju.

Nedavno jsme si to doma pustili a musel jsem se za sebe stydet. Zpetne nechapu proc me to nebavilo. Zrovna me, kterej v mladi hltal vsechny kungfu filmy :))

Ted jsem z kina odchazel spokojenj, vsiml jsem si par detailu a ted si pockam na bluray :)

Jinak pevne doufam, ze az natoci svuj desatej film, tak pak vyjde nejaka hezka sbirka na BR s kompletnim dilem :))
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LOJZEE: jo, já bych řek, až se z toho hajpu oklepeš a přistoupíš k tomu střízlivě tak budeš nadšenej. neni to prostě pf, kde jak řikáš epic scene střídá epic scene, ale přijde mi to super vypracovaný, že každá scéna tam dává smysl. Byť uznávám, že k úplnýmu docenění by člověk musel bejt onanista jako Tarantino. Já to nechám odležet (asi tak do vydání BRripu.) a těšim se na to. Podobně jsem to měl s H8, který mi v kině přišli šíleně roztahaný, ale teď napodruhý napotřetí mi ten cut přijde, že by moh bejt delší. Páč se u toho člověk krásně baví :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KAKIHARA: moje trpi z jinyho duvodu, ale uz jsem ohledne toho klidnejsi. neni to uplne muj vysnenej tarantino, ale rozhodne bych to nehanil a rad na to kouknu znova nenahajpovanej, coz jsem mel udelat rovnou, ale to neslo..
    nejdriv mi proste prislo, ze qt vymyslel, jak by to bylo hezky, kdyby manson family netrefila spravnej barak a cela tahle myslenka a zakonceni bylo famozni, ale ty dve hodiny omacky predtim jsem nedaval. ted uz tomu napodruhy dam jinej vyznam a bude to asi lepsi, zacnu si vic vsimat a tesit se vic z detailu. ale stejne to nebude ten typ filmu, kdy je jedna epic scena (cast) za druhou, jako je to u vetsiny jeho predchozich.. je to jinej jeho film a jak rikam, v necem i ucelenejsi a komplexnejsi a neberu mu to.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam