• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEQuentin Tarantino
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    CUKI: takhle zpetne mi z toho neutkvelo skoro nic, jen ze ve druhe polovine prijde thor a film zachrani.)
    CUKI
    CUKI --- ---
    LOJZEE: Na tohle musím reagovat. Když jsem si četl o tom filmu a i na jeho začátku, tak mě to velmi zaujalo. Viděl jsem mnoho linií kudy příběh rozjet, ale nakonec z toho byla děsná nuda a nevyužitý potenciál. Například využití té hranice. Nebo charakteru jednotlivých postav.
    Film obsahoval několik zvratů, ale nad jejich logikou prostě zůstává rozum stát.

Film se snaží použít Tarantinovi vypravěčské postupy, ale i u něj jsou dosti ohrané a tady se to zas tak nepovedlo. Co je dost škoda protože úvodní potenciál to má, zahrané to není špatně, ale je to příšerně hloupé a zdlouhavé...
    KBN
    KBN --- ---
    Jak se tak dívám na csfd, tak už mi jen schází dva filmy k doplnění vzdělání. Ten první z 89' ale to už asi nebude k dohledání? A auto z 07' ... Teď budu mít konečně čas, abych dočetl tu knihu, co jsem zakoupil cca před rokem, tak mě to snad nakopne ;) těším se
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    pise Cinema Speculation o filmech ze 70let a pise novelu ouatih knizne, o zadnym chystanym filmu nevim
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BTW, chystá QT něco dalšího oficiálně, nebo něco potajmu doma sepisuje?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nejaky moje artifakty z posl. doby .)

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    The $12,000 paid for Broomhilda ‘s (Kerry Washington) freedom equates to just over $318,000 in 2013. #
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KBN
    KBN --- ---
    FRK_R23: nebavilo mě to. Podruhé bych na to do kina už nešel. Doma bych si to možná pustil, ale není to film na který bych se díval 2x do roka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam