• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Třeba 3-4 hoďky v lese .).
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    PONCIK: To jako fakt? Jak dlouho jsi venku, že musíš restartovat P6 kvůli mrazu? Já jen, že mě to docela překvapuje..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: Já třeba P6ku musim kvůli prochladnutí v kapse občas restartovat. A oxidace postihuje i jiný modely a značky, jak jsem viděl, voda je stejná sviňa jako slunko :).
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    PONCIK: tezko rict. Je to muj asi 5 chytrej mobil, chovam se k nim porad stejne a nikdy jsem nemel jediny problem.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: Sníh, mlha, pára nebo něco jinýho co obsahuje vodu ?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    jakou mate zkusenost s poruchami zpusobenymi vlhkosti telefonu? Jde mi o to, ze jsem asi pred 3 tydny reklamoval mobil a nyni mi prisla odpoved:
    stav reklamace: zamítnutá, telefon byl bohužel vystaven vlhkosti, ev. kontaktu s kapalinou, pokročilá oxidace systémové desky, pořízena detailní servisní fotodokumentace, záruka neuznána. Telefon lze opravit v rámci nezáruční opravy výměnou systémové desky v ceně 2.590,- Kč vč. DPH.

Telefon mam asi pul roku a nikde jsem ho neutopil ani jsem ho nepolil a ta oxidace desky me docela desi. Nejde o tu castku za opravu, protoze nez davat 2500 Kc za vymenu a za pul roku mozna resit to same, koupil bych si mobil jiny, ale predstava, ze se to muze opakovat me docela desi :-(
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    zdarvim, hodil sem svuj starej samsung a5-2016 omylem od zachoda a odesel na veky (btw co s tim ted? testovat gorilla glass leda me napada :) ten design byl jedinecnej a ozelil jsem kuli nemu i vykon.. ed sem si chtel do unora pockat na a5-2017, ale ten uz se mi tolik nelibi, tak jsem se nakonec rozhodl pro Honor 8, protoze stoji podobnej peniz a i kdyz sem si nebyl jistej tim UI a designem, tak uz po tydnu musim rict, ze jsem za nej fakt rad a nosim ho hrde, i kdyz mozna bych si zpetne vybral cernou barvu a ne modrou, ale to je pro me temer nepodstatny detail.. kazdopadne, co samsung pridava na materialech a designu, to huawei drsne dorovnava softwarem a tady i fotak stoji za velkou zminku. opravdu ten telefon, se da srovnavat v urcitych kategoriich s az 2x drazsimi a design je opravdu povedeny a zvyknul sem si hned. nebojim se rict, ze co se tyce pomeru cena/kvalita/vykon/design, je to ted asi nejlepsi koupe ve sve stredni-vyssi tride na trhu. nejake tipy do zacatku by nebyly? s huawei a honor zacinam, tak jestli jsem neco neprehledl?
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    zdravím - nějaký odzkoušený držák do auta na P9? díky
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Čus, jestli můžu něco na odlehčení.. Mám pár dní Y6 II Compact a docela mě pobavila funkce u foťáku, které říkají časosběrný režim. Netuším, jestli je to u Huawei standartní funkce, dost možná, že jo, každopádně by s tím mohla být kupa srandy..
    Pivko ve Skokovech
    http://www.youtube.com/watch?v=q9oNWWCdlC8
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    PONCIK: je kupovaný v ČR před půl rokem. Můžu to zkusit.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    O_THREE: Předpokládám, že má po záruce nebo je z ciziny ). Jinak bych to zkusil na záruční servis.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    zdravím, do mikrofonu se mi dostal nějakej bordel, takže když s někým telefonuju, je to jako bych mluvil z hrobu. Nemáte někdo tip na serivs v Praze, který by mi v P9 lite vyměnil mikrofon? Díky.
    JEUX
    JEUX --- ---
    ahoj. mám P8 lite. po bezproblémovém fungování mi dnes najednou nejde zapnout wifi ani bluetooth. může souviset s aktualizací EMUI (4.0)? je to na reklamaci? díky
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Já jsem velká old school - P6ku mám a žijeme v klidu a pohodě.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MUTHA: Jo v pohodě, prostě jsem takovejhle NYX klub nenašel.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MUTHA: Já to beru pro lidi na NYXu, samo že si ke každýmu produktu vygůglíš milion odkazů. Aleto myslim zeptám se uživatelů v Čechách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam