• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYENA77MARS - ateliér skla
    Ateliér skla se zameřením na tvorbu z převážně recyklovaného skla. Sháníte originální lampy, mozaiku, výrobky z lehaného skla, vitráže, tiffany, vázy, misky, skleněné dekorace do interiéru či extreriéru atd, obraťte se na nás. Vše přizpůsobíme vašim představě, poradíme, vyrobíme. Každý zákazník má jiné požadavky, proto volíme ke svým zákazníkům individuální přístup. Pokud máte zájem o spolupráci, či rádi by jste se naučili nějakou techniku, rádi předvedeme formou kurzu. Nemáte kde tvořit, či vám chybí technika k výrobě? Nabízíme i možnost krátkodobého pronájmu ateliéru. Najdete nás na pražském Žižkově, Vlkova 26.
    rozbalit záhlaví
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tak, a jelikoz tu mame mrtvo, tak na vsechny sklomilne mam dotaz: zkouseli jste nekdo rezat sklo CO2 laserem? nejake pozitivni vysledky? nejaky tip na technologicky postup?
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .novinky i sem - působnost tvůrců přesunuta do Soukenické ulice pod velvyslanectví Kongo,hostel Arthole. .a poslední novinka jsou bongy z lahví. .

    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ... a uz sleduji
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .a další novinka - pravidelná otevírací doba!. .každé pondělí od osmi do dvanácti , probíhá výdej objednaného zboží , rozdávání přebytků , výkup červených a modrých lahví 5kč/ks . .pro další otevírací časy volejte či sledujte aktualizovaný fb- díky a těšíme se na setkání!. .

    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .drazí zdejší přátelé , atelier náš má už papír, čili možno tvořit i papírovat. . .:))) a kdo ví víc či víc vědět chce?. .inu . .další inu. .
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .díky přispivatelkám za koule,háky a křivule!
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . . prosím a žádám sledující , kteří mají zájem o spolupráci , výrobky nebo nápady vhodné pro MARS, aby se nějak vbrzku projevili , neboť setrvávat ve vlažném režimu a odkladech, náhradních řešeních a termínech je jen ztráta času,pomalé čekání na pokračování a zbytečné prodlévání . .vyjádřete se prosím jasně , ať víme , čemu se plně věnovat. .díky!
    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    v procesu. .střepy pro štěstí

    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    mozaika na zemi, to je oříšek!

    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    detail mozaiky bistro kuchařek bez domova

    TROJKA
    TROJKA --- ---
    daří se, pulty jsou skoro hotovy ,obklad taky , židle už jsou na místě , chybí světla , stoly a instalace na stěnu Kuchařek. .uff , asi to do neděle , jak jsme chtěli , nedáme , je tu ještě další práce, která nepočká. .nicméně , co se týče tvorby - máme těla!. . přesněji řečeno , průsvitné fiGuríny a na ty bychom rádi skládali mozaikově stylově něco ála Bodies. . jakoby orgány , svaly a tak. . aby se to dalo použít na výstavu v létě na Brutal Assault. .nadhazuju!. .
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    .. příští týden napínáme síly k dokončení jídelny , jde o sestavení nábytku , instalaci prvků na stěny , spárování obkladů - dolepení moziky, zavěšení světel a zhotovení venkovního poutače . .prosím všechny sledující zájemce o aktivní zapojení podle možností . .:)

    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . . sobota 4.2. - sraz na tvorbu obkladu , mozaiky , pokračování do jídelny. . pec další naložena , materiálu zatím dosti . .
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    PÁTEK 3.2. od 17 30 workshop pukání lahví ,materiál na interier jídelny Kuchařek bez domova .. kdo dále? ..
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    ..zkušební roh v jídelně Kuchařek bez domova. .

    TROJKA
    TROJKA --- ---
    HYENA77: a už tam jede další zásilka- barevné malé ,červené i žluté .. stačí je vzít a jet do bistra , jen aby tam někdo byl .. jinak možno vytvořit i něco jiného , materiálu je dost. .
    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Právě ted..výroba mozaiky do Bistra kuchařek bez domova



    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . . a dále myjem lahve. . nicméně ě, je proč - na zkušebním rohu je už vidět , jaká bude skladba a kolik čeho všeho na to třeba. . nejsou to jen kusy a hodiny , ale stovky a dny .. a proto- kdo by mohl umýt aspoˇj denu lahev , takza ní dam 5kč .. budiž to motivací , jinak to asi fakt nestihnu. .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam