• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKLOHUDEBNÍ NOSIČE ::: sbíráme (a posloucháme) hudbu na vinylu / kazetách / cédéčkách / etc :::
    Diskuze pro lidi, které zajímá hudba na fyzických médiích, sbírají je a rádi by všeobecně diskutovali o smyslu vydávání hudby na fyzických nosičích, pochlubili se fotkama zajímavých kousků ze své sbírky, sdíleli tématické články, nadcházející releasy atd.
    rozbalit záhlaví
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    Další přírůstky 💖 Prej je každej metalista původně folkař. Asi jo. 😊💖

ATELIER
    ATELIER --- ---
    No, tak když jsou ty Vánočky.. Zjišťuji, že je vlastně fajn, že mi je už tolik, spousta alb, na kterých jsem se formoval, se dočkalo výročních remasterů. Krom lepšího zvuku je tam i spousta raritního materiálu (třeba demo verze Tapping The Vein). Doplnil jsem některé dlouho nesehnatelné tituly a ačkoli to nejsou původní vydání, i tak máme radost. 😊

A jako bonus - [ATELIER @ Mluvene slovo CZ i ENG]

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Včera jsem byla na vynikajícím (ale na můj vkus krátkým) koncertě > na Exek.
    A protože jsem měla vstup volný, koupila jsem si místo jedný desky dvě! :)

ATELIER
    ATELIER --- ---
    MIKLO: Bill Evans 👍
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    ENGUMAZ: Já se přiznám, že jsem to zatím moc po distribucích nehledal. Nějak automaticky jsem zkusil Kabinet, tam to nebylo, tak jsem to nechal bejt. Ale díky za tip každopádně.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MIKLO: Ještě jsem zapomněl tadyhle na Majka, fotit už to nebudu. Ale skvělej soundtrack btw.

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MIKLO: Ja ji bral od Martina Valaska (Malarie) za 750,-
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    ENGUMAZ: Jako ta druhá je taky super, ale trochu mě odrazuje, jak si to Weltschmerzen napálili. Vyjde to s poštovným skoro za litr. Když to ale kolem mě půjde někde na koncertě, tak to určitě vezmu. Na tomhle pressu je navíc i to první EP nebo možná to byly jenom singly, ale dost jsem to svýho času poslouchal, tak to pro mě bylo celkem jednoduchý rozhodování.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MIKLO: a druha ne?
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MULTICAT: Jo, ta Six to byla taková ta deska, která byla 15 let všude za čtyři stovky, tak si člověk furt říká, to má čas, to má čas a pak v jeden moment všude zmizí. Když jsem jí teď náhodou viděl na aukru, tak jsem po ní hned skočil. Jsem rád, že to konečně mám.

In The Fishtank s nima mám taky, dokonce 4x :D Jsem to na nějakém shopu našel za necelé 2 stovky, tak jsem to vzal jednou pro sebe a pak ještě 3x, že to dám někomu jako dárek (přece to tam za ty prachy nenechám). No samozřejmě mám doma ještě všechny 3 :) Dost se mi líbí i ta druhá kapela, co tam je, o jejíž existenci jsem se díky téhle desce dozvěděl.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MIKLO: a taky TBHP six! ♡

A tohle máš? (Opičím se s fotkou po Tobě, deska je stříbrná.)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MIKLO: to je dobře. Je parádní! :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MULTICAT: Btw za ty Berlin Manson můžeš ty :) Jak jsme se o nich bavili a já je pak poslouchal, tak mě to nakonec tak namotivovalo, že jsem tu první desku koupil.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MIKLO: Ten Bill Evans ♡
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Přírustky za poslední měsíc ¯\_(ツ)_/¯

MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Netušíte někdo - sháním nějaký obchod v Praze, kde by byla hrabárna CD. Čím levnější, tím lepší (ideálně nižší desítky Kč). Vrátil jsem se teď k cd a chtěl bych si někdy v budoucnu udělat quality shopping time (za málo peněz hodně muziky). Vím, že třeba některé obchody s vinylama tohle měly s kazetama - obrovská bedna plná kazet po dvacetikoruně kus. Nakoupily to někde ve velkém a neřešily, co tam je, takže se tam dali najít i zajímavý věci. Tak něco takovýho, akorát s CD. Můžou být i antikvariáty. Případně díky za tipy.
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    Výňatek z poličky. Dva ksichtíky z remasterů 😀 U těch Mejdnů mi asi dva chyběj.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Probírám starý CD a objevila jsem tento klenot. ♡
    XIU XIU Fag Patrol.

Artwork by Rob Fisk z Deerhoof.

ATELIER
    ATELIER --- ---
    Trocha sběratelství.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Včera jsem se hrabala ve sbírce a objevila tenhle malej klenot. Jen musím zjistit, jestli ještě hraje. Živák 2002.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam