• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYAlien universe - The Lost boys
    40 let. Juchuuu

Vše o Alien universu:
    Alien, Aliens, Alien 3, Alien: Ressurection, Prometheus, Alien: Covenant, Alien vs Predator, Alien vs Predator 2

Ale také knihy, komiksy, hry, prostě cokoli, co by mohlo zajímat fanoušky Vetřelce. Aktuálně hádám diskuse o Covenantu.

Alien covenant evolution (img)
    rozbalit záhlaví
    ICE
    ICE --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    V necem je to Disney+ fakt pohodove

SEJDA
    SEJDA --- ---
    ICE: Ghost in the shell nebyl o "kyborgizaci" lidstva, nebo Altered Carbon o "nesmrtelnosti", protoze lidi maji svoje tela radi (nekteri velmi radi) a nesmrtelnost je pohadka pro deti, aby v noci spaly klidne.
    Tohle je o rozmanitosti v kyborgizaci .. clovek - clovek s protezami - stroj s myslenim "cloveka" - bionicky robot - ciste mechanicky robot.
    Fakt se tesim, co na tomto spektru udelaji, rozehrali to fakt dobre.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Za me spokojenost. Libi se mi pojeti, libi se mi Jeff Vetrelcos a nevadi mi, technicke chybky. Preci jen to je Alien a ne Expanse. Definitivne sme zvedavy, jakym smerem se to bude ubirat. A Timothy je super.
    ICE
    ICE --- ---
    Tak uvidime, ale ten netechnicky pristup v scifi mi dost vadi, jak tu uz zminil Dockinez. Bouzel moderni pojeti sci-fi je totiz jakasi pohadka, s vedou nesouvisejici, jen kulisa bez obsahu. Snad nebude hlavni motiv serialu kyborgizace lidstva a podobne myslenkove proudy co se ve scifi produkci posledni dobu objevuji.

Alik se imo povedl, neni to zadna krehka rachotinka ale poradnej tezkej macek! ;)) 2 vteriny na mistnost krasne pasuje k abilitam. Interiery (chodby) jsou krasne vymysleny/zpracovany. Uvodni kamerovy tribute na Alien jednicku byl nadhernej!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ:
    zase se konecne chova jako v AvP hrach. Mistnost plnou lidi vyresi za 2 vteriny, konecne!

Vzpomen na AvP2 film, picovina od a do z, ale ten fan service, gadgety, variace, predalien, atd.

A je mi vlastne lito ze ta posadka puvodni, mega sympa, krasny 2-3zeny, zajimavy pnuti, se vyresila par prostrihy. Chtel bych o nich samostatnej dil, ta lab doktorka byla zjevne husta podobne jako hlavni cyborg.

A mega tesim co vyleze z ty "kytky" a "nasaklejch klistat"(neverim ze nemaj dalsi fazi)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OK, tak jsem to docela vzal na milost.

Ze začátku mě teda trochu sraly věci už načnutý v trailerech, tj. kosmická loď s dírou v trupu provede návrat do atmosféry, jako by se nechumelilo, a do věže narazí hezky pomaličku, aby se nic extra nerozbilo. Pak začnou požáry, kouř všude, ale rescue tým tam nakráčí bez plynovejch masek, pohodička. Pak už je to ale docela dobrý :)

Jen teda alík málo slintá a je takovej sterilní. Ale to není problém jenom tohohle seriálu.

Broučci jsou cute a jsem zvědavej na tu mrchu visící ze stropu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WANAH: "WORLD series" hhh.

Po pravde me prekvapilo mrda ceskych jmen v titulcich. Drobna hrdost
    WANAH
    WANAH --- ---
    Uvidíme jak to bude fungovat až to bude celé.
    Zatím v rychlosti super gore, fajn hlavní hrdinka,slušná akce a slabé dialogy.

Co mě ale neskutečně irituje jsou odkazy na baseball :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    99% scifi nefunguje, mozek-wise.

Nechci spoilit, takze sem nadsen z rozdeleni sveta na 4 korporace, na koncept synth/cyborg/hybrid, na trivialni rozsireni ze nemusi bejt jen xenomorph a nic vic.

Hodne me bavily ty mikroprostrihy. Ciga. Libil se mi hodne popis co bezel na obrazovce o tej "eye" thing. (Jo pauznul sem a mzoural co tam pisou hh).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za mě “vypni mozek a bav se” záležitost.

Protože jakmile mozek zapnu, tak to na mě přestává fungovat.

Ale to nemusí bejt nutně špatně. I nenáročná zábava má své místo v životě gentlemana.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ten koncept mi prijde supr, konecne nekdo premejslel jak to udelat jinak nez 7lidi zavrenejch na lodi.

Wendy ♡♡♡♡
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bomba
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Disney
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: na čem to je? Tak nějak to vůbec nestíhám sledovat...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Jsou tam dokonce dva díly. Ale ještě jsem nekoukal. Snad to vyjde dnes :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak včera byl první díl, ne? Kdo už to viděl, lumpíci? A nezapomínejte na spoiler tagy :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Alien: Rogue Incursion - Part One: Evolved Edition Official Trailer | SDCC 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=FxmvSOj_SRM
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Predator: Badlands | Official Trailer
    https://youtu.be/afAUA9i_gf4
    CRS
    CRS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam