• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LUCIEN: Jses král
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    LUCIEN: Fantasticka zprava! Moc dik za odpoved a ze se na Fyxu zase kuti!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MR_PREWEET: Ano, uz jsem se k nemu vratil, zrovna vcera jsem na nem pracoval. Port na nejnovejsi Flutter a sound-null safety Dart je prakticky hotov, ted mi tam padaji uz jen (zda se) notifikace. Pristi tyden ho chci zacit testovat interne na telefonu, pokud bude vse funkcni, tak tam pridam par bugfixu, poslu do bety a zacnu delat na dark modu.
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    LUCIEN: Cau, mas plan se k developmentu vracet? Chapu ze jsi busy, kazdy to tak nejspis mame, jen ze to vypada ze Fyx uz fakt nejakou dobu nedostal ani trosku lasky a tech feature requestu a bugu tam je nahlaseno vcelku dost...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    tak jsem pauznul patreon prispevky, pokud se zas rozjede vyvoj, tak klidne opet zapnu..
    pro me fyx moc pouzitelny nebyl (neumi odskok na prvni neprecteny prispevek, nema dark mod, nefunguje zoom obrazku a rychle nacitani dalsich, nefunguje kopirovani odkazu, mozna jen android issuue?), takze jsem presel na nnn klient, ktery tohle umi, ale vic klientu je samozrejme vyhodou, takze preju at se lucienovi stabilizuje zivot a ma cas na side projekty
    pripadne potesi info, jake komiksy jsem podporil :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    LUCIEN: Jasné, díky za odpověď.
    FYX používám teprve krátce, ale je super - díky za výbornou práci!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SYKES: Ano, ta knihovna co vykresluje HTML to prostě neumí. Je v tom už nějaký progres, tak až začnu zase na Fyxu pracovat, tak se k to mu vrátím.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NAVARA + HERKULES: Ono se to kostrbatě dá. Sdílet příspěvek a otevřít ho v prohlížeči na mobilu, ale je to klikačka a velký sraní.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NAVARA: To by bylo boží. Popř uložit
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    + Možnost otevřít obrázek v prohlížeči
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    SYKES: Tri tecky v pravem hornim rohu prispevku > sdilet > kopie
    SYKES
    SYKES --- ---
    Dotaz: je normální a má to nějaký důvod, že ve fyxu na androidu nelze v příspěvcích text označit a zkopírovat (do schránky)?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LUCIEN: Hele, kafe ti zatím posílat budu, ale ne, že se na to úplně vykašleš. ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Za mě je fyx dobře použitelnej. Update by samozřejmě potěšil, ale pro moje potřeby je appka naprosto funkční. Taky jsem se stěhoval a dělal kuchyň, takže naprosto chápu Lucienovy důvody.

Patience is the key, my friends.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    LUCIEN: Tak pevné nervy ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CPT_PLESARD: on hold tak na ještě 2 měsíce. Asi vám dlužím vysvětlení, tak jen zkratkovitě, letošní rok je docela nabitej:

• dovolená
    • plánoval jsem svatbu
    • plánoval jsem rekonstrukci bytu (totálka)
    • teď už 2.5 měsíce rekonstruuji
    • což krom jiného znamená, že jsme se museli s rodinou odstěhovat nejdřív ke tchýni (do 1 pokoje 5 lidí)
    • tchán nás následně "vyrazil", protože se u něj rozjela nečekaně závažná nemoc
    • takže teď jsme sice ve větším, ale zase bez internetu, dál od škol/školek, ...
    • no a do toho takový ty běžný provozní problémy jako práce, děti, žena, domácí úkoly, tréninky, ...

Fyx používám denně, takže ho nenechám chcípnout. Ale prostě teď musel jít na druhou kolej. Až mi předaj stavbu (3 týdny), zabydlíme se a svět se zase začne točit normálně, tak na něm začnu pracovat... Takovej je plán. Omlouvám se za nekomunikaci, ale nechtěl jsem vám tady brečet :)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Jak to vypadá s vývojem?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SATOO: Děje se to i na Androidu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Můžeš už prosím konečně opravit tu špatnou orientaci fotografií?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: Mám to teď z přechodu na Flutter 2 dost rozkopany, takže ideálně Appstore.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam