• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DEEFHA: To je za account, ale aktuálně tam je jen Fyx :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIEN: Týjo, to je celkem dost :-O To je za aplikaci, nebo můžeš mít jeden account pro víc aplikací?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Díky všem co drží Fyx při životě a podporují ho! ❤️

ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    LUCIEN: KEJML: Výběr textu je android. Také mě tím s...
    Kopírovat adresu odkazu by pomohlo.
    V případě více odkazů v příspěvku jít cestou zkopírovat vše -> vložit -> vymazat nepotřebné.
    Ovšem zde jsou odkazy typu
    "Stahujte

Android
    iOS"
    trochu k ničemu.

nebo uložit do poznámek -> zpracovat na PC.
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: Jako s vybíráním textu ibecně občas trochu bojuju. Mám teda očividně v telefonu menší písmo než ty a a často se mi stane, že když chci chytit prstem tu selektovací bublinu, tak šáhnu těsně vedle, tím mi začne celá obrazovka skrolovat a dosavadní výběr textu se úplně zruší. Ale nevím, jestli se to dá v té renderovací knihovně nějak ovlivnit.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LUCIEN: Zamýšlím se, jak to udělat co nejlíp a pošlu ti to jak FR, dík :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KID_MCHUTT: Ideálně to zadej jako feature request/bug přes formulář a třeba to časem udělám. Zatím to ale moc nevidím, viz. problém s kopírováním více odkazů, co když první bude odkaz na odpověď na příspěvek v nyxu atp atp... Na druhou stranu by to šlo přes nějaký longtap, což ale jde i teď... Viz.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Veřejně vyšla nová verze 0.10.1!

Trochu pozdě, Google review a jeho výmysly, pardon.

Stahujte

Opraveno

• Přehrávání videí

Kompletní changelog: https://github.com/lucien144/fyx/compare/v0.10.0...v0.10.1

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

#release
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    S2FI: hmm, pravda, pak možná vzít ten první, protože jinak si to stejně musíš vypreparovat rukama a neušetříš nic
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KEJML: Diky!
    KEJML
    KEJML --- ---
    REDSNAKE: Pujdeš do historie, zaškrtneš checkbox u klubu a nahoře je pak tlačítko "vyřadit"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KEJML: A jak vyignoruju klub na webu prosimte?
    S2FI
    S2FI --- ---
    KID_MCHUTT: co když těch odkazů bude v příspěvku více?
    KEJML
    KEJML --- ---
    REDSNAKE: Nevidím důvod, proč by nemělo, ale není nic snazšího, než si to vytlzkoušet :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KEJML: Rad si to vykliknu na webu, propise se to pak do appky?
    KEJML
    KEJML --- ---
    REDSNAKE: Aktualně se do dá udělat na webu, Fyx to nyní neumí a nevím, jestli je k tomu podpora v API
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    měl bych takovou prosbu - celkem často potřebuju vykopírovat odkaz z příspěvku (a otevřít ho v anonymním prohlížeči nebo si ho uložit) a na mobilním displeji to není úplně pohodlné - bylo by možné přidat (asi) do trojtečky u příspěvku možnost vykopírovat odkaz z příspěvku (teď je tam jenom kopírovaní odkazu na příspěvek)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SICKBOY4000: Jo a ne. Obcas sedim na zachode, vsechny sledovane jsem uz precetl a tak prepnu do historie kde jsou novinky a nektery kluby me faaakt nezajimaji, tak bych je tam proste idealne rad vubec nemel.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    REDSNAKE: já tam mám historie a sledované, pokud nebudeš do toho klubu chodit a budeš ho ignorovat, tak to vlastně splňuje podmínky zadání :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    neexistuje způsob jak ve fyxu ignorovat určité kluby?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam