• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    S2FI: Už jsem to s ID PULKA v poště debugoval, udělal několik verzí s různými updaty a nic nepomohlo. Zkusím se tomu znovu pověnovat, tohle mě trápí...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Odskočení na první nepřečtený je ve dvou verzích, v globální je stále free. Tlačítko bylo dělaný tak trochu navíc a fakt to nebylo easy. Proto je za teď paywallem. Funkce jako taková je tedy stále ve free v nějaké formě, nevidím zde problém.

Už jsem to psal, ale raději znovu: věci za paywallem mohou mizet, ale i přibývat. Uvidíme jak to bude fungovat.

Pokud to celé někoho odradí i když jsem to avizoval dost dopředu, tak jak jsem řekl - i to je pro mě feedback. Ale budu k vám upřímný: ¯\ _ (ツ) _ /¯
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: děje se mi to taky, poměrně už dlouho ve zcela náhodných situacích v iOS. Někdy v poště, někdy v klubech. Někdy se to zobrazí na první dobrou, jindy to musím zkusit třeba 3x. Včera jsem instaloval novou verzi a tam jsem si na první pohled říkal, že je to ještě horší, než dřív. Podařilo se mi klávesnici zobrazit tak na 15. pokus. Dnes se mi ta chyba ještě neobjevila..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Muck:*
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LUCIEN: no tak jsem ti to tam také přihodil :o)

předplácel jsem kafe měsíčně nějakou dobu myslím rok nebo dva, ale pak jsem to zrušil, protože jsem ty bety stejně nepoužíval, vlastně jsem neměl přístup a ani jsem to nijak neřešil.

popravdě to odskočení na první nepřečtený je snad moje nejvyužívanější funkce!!!

takže onjedni kafe méně pro mě, o jedno více pro tebe.

good work!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Ty to řešíš, jako jedinej.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Než člověk napíše zprávu tak už hoří. 🔥
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: On tu někdo něco řeší?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Pokud mluvíš v jednotném čísle, tak asi jo.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Hele asi bych nerozjizdel flejm. Stejně to nic nezmění. 😎
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole nechápu co řešíte. Lucien dobrovolně udělal kvalitní aplikaci a je samozřejmě na něm jak si to nastaví. Pro nás co ho podporujeme od začátku to problém fakt není. Pro ty ostatní je tu jistě alternativa.

Já vidím aplikaci, která je s každým updatem lepší a to je pro mě zásadní hodnota.

Tak veselý Vánoce, kreténi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Přijdeš o uživatele, coby poslali, ale po takovéhle zkušenosti si to rozmyslí.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: Tj. případně přijdeš o uživatele, co stejně ani na kafe neposlali?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LUCIEN: Jde o psychologický efekt. Když si priplacis za extra tak je to OK, teď jim ale něco odebíráš.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LUCIEN: Pak je IMHO lepší je úplně schovat a ne označkovat zameckem a hláškou.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TRAGED: Ono už v těch novinkách není moc kde brát. A navíc se neudělají hned.

A pokud někoho naštvu tím, že dám za paywall pár funkcí, které na používání mají pramalý vliv a dělal jsem je ve volném čase třeba několik dní... pak je to možná feedback, který potřebuji, abych se věnoval jiným věcem ve svém životě.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO & HONZA09: Mělo by vám to šlapat :) Díky.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HONZA09: Dobrý nápad :))
    JAYB
    JAYB --- ---
    LUCIEN: Jestli Ti to nejak pomůže, pripojuji🤷‍♂️

Kazdopadne diky.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PUEBLO: Já si ten Nick změnil teď, aby souhlasil s tím tady. :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    JAYB: Tohle se děje Pulce už dlouho a nepřišel jsem na to. Tohle je fakt divné bug... Zkusím se na to přes svátky podívat.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HONZA09: Taky nevím kam vložit poznámku. Nejsem také na seznamu podporovatelů 🥺🤣 Pravda nick na Patreonu mam jiny. Ale zadny stress :))

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Naprosto rozumím exkluziviye novinek za paywalllem, ale zpětný paywall na dávno a dlouho fungující funkce? Tak tim lidí akorát nastves a efekt bude naprosto opačný než čekáš.
    JAYB
    JAYB --- ---
    JAYB: Android, Samsung S22, vsechno updatovany, pardon
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak se mi to taky nepovedlo propojíte protože jsem nenašel kam napsat poznámku. Každopádně na Patreonu jsem taky Honza09.

JAYB
    JAYB --- ---
    Ahoj

Mam reklamaci...po update.
    Pri pokusu o napsani textu mi furt mizi klavesnice...jakoby se to s necim přetahovalo...

A zjistil jsem ,ze se mi to deje jen v "unsorted" klubech...

V ostatnich, ktere mam ve skupinach se to nedeje....divny

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    GAARQ: Aha... opravím, díky.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    LUCIEN: ah, něco se stalo samo, vidím už to + 🤩
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    LUCIEN: ano, to jsem si přečetl v návodu 😁 ale nevím právě, do jaké poznámky. při aktivaci patreonu mi to nic takového něco někam vepsat nenabídlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam