• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    Hardcore realistická FPS simulace.
    rozbalit záhlaví
    FURAN
    FURAN --- ---
    Před pár týdny jsem dostal opakovaně BSOD během instalace EfT, nepomohl ani nový driver. Update MOBO se mi nechtělo. Tak jsem tedy znovu dal šanci Road to Vostok a je to teda už dost dobrý. Za mne těch 20 euro za Early Access je well spent. (Já mu teda přes Patreon nasypal mnohem víc.)
    Omylem jsem hrál nejprve demo (trošku jiné mise), tak to dobře posloužilo na to si to osahat. Teď jsem začal tedy nově latest build a hraju to od začátku na zero2hero permadeath (jako že se vám smažou saves). Sepisuju si feedback, tak mu to zas po čase pošlu.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Ještě jsem tomu šanci nedal, ale vizuálně mne to láká.
    Had To Put Him Down #arcraiders
    https://www.youtube.com/shorts/r_-pd4e3dVU
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    byla to prezentace nikity a nějakého jeho pohůnka. strašný zážitek, asi jsem neviděl skoro nic horšího v rámci tohoto žánru (žánru prezentace vlastního díla)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: já se přiznám, že potom, co jsem zahlídl nějakou jejich prezentaci "nového patche" tak jsem byl vlastně dost šokovaný a z nějaké 60% šance, že mě hra bude bavit a zajímat, se najednou stalo 30% a následně to vyšumělo.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tywe ja taky escapnul tarkov po 2k hodinach, si nedovedu predstavit ze to zapnu…prevazne teda kvuli tomu jaky to ma devs…to co se stalo s arenou a edge of darknes edici a battlepass?lol

arc raiders sem hral 200hod…takovou casual sracku sem s prominutim dlouho nehral…vygrindil jsem si v trials hotshot rank a odinstaloval to.

Tudiz pratele a kamaradi jsem se opet vratil k Hunt Showdown od cryteccu protoze to je nejlepsi a nejpodcenovanejsi hra ever…mrknete na to,uvital bych partaky
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Ja toho nechal tak 4 wipy zpatky a uz jsem se do toho depresivniho grindu nemohl znova dokopat (taky mam ted deti, ty mi to dost ulehcili :)).

Ale trosku jsem si ulit na ArcRiders - je to oproti Tarkovu duha a jednorozci, super pro casualy a fotry. Kdyz nejedete PvP, dostavate se do "hodnych lobby" (kde vas nekdo muze nasit, ale je to spis vyjimka) a pak vznikaji bozi interakce s ostatnima lidma. Kamos co nehraje extraction shootery kdyz jsme umreli to uplne prozival, ze "neee - muj nejlepsi gear!" a ja se smal pod fousem, ze novou vybavu vyresim peti klikama a jedem, protoze kazdej gun je proste jedno policko v inventari, da se vycraftit kdyz mam blueprint, zadnych 17 typu munice per razi / armor platu per vestu. Zadny slozity stash tetris a martyrium shaneni gun partu a ruznych picovin po vsech certech a pamatovani si co na co pasuje a montovani navic ve hre, kde vas vsecko chce sejmout a do mapy se connectite v lepsim pripade pet minut. We had a good run, but I already escaped Tarkov... :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    Taky ve hře zvedáte hlavu, když pijete? :D
    FURAN
    FURAN --- ---
    Já jen PVE, naposled předminulý víkend. Koupil jsem si Snickersky a dokoupím i jablečný džus :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ještě to někdo zapínáte? dejte prosím info jak se to od releasu proměnilo + pár situací z raidů, ať můžu nostalgicky zavzpomínat...
    FORREST
    FORREST --- ---
    FURAN: Pokud si resetuješ svůj PvE profil, tak se to dá hrát normálně v PvE. Jen teda nejdřív projdeš Tutoriál v PvP, abys mohl přepnout na PvE a začít tam.
    Zatím v tom mám jen pár hodin. Je tam nová linka příběhových questů, kterými si postupně otvíráš nové mapy a Obchodníky.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Už jste si někdo pustil 1.0? Co je tam nového? Dá se to celé hrát PVE? Nechci si to spojlovat, viděl jsem jen pár minut jak to rozehrál Pestily.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak je to OG žánru, podle mě to zůstane jak je .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nebo vydají s velkou slávou BETA 2.0 za příplatek pro stávající hráče :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Tak co myslíte, prodají to? vyhlásí krach? jednoduše dropnou support a začnou jinde? začnou prodávat další sračky do hry?
    FURAN
    FURAN --- ---
    THE EPIC TARKOV DUEL FOR THE AGES
    https://www.youtube.com/shorts/mHagRVlWPXk
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Zkoušel jste někdo dnešní wipe? Jaký máte dojmy?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: to je prdel k posrání :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    FURAN:
    Peanut Risks His Entire Stash For A Chance To Get Rich | Escape From Tarkov
    https://youtu.be/rLg9YudAvfs?si=bZ8Kh5-dQkNIGptp&t=1711
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam