Ja toho nechal tak 4 wipy zpatky a uz jsem se do toho depresivniho grindu nemohl znova dokopat (taky mam ted deti, ty mi to dost ulehcili :)).
Ale trosku jsem si ulit na ArcRiders - je to oproti Tarkovu duha a jednorozci, super pro casualy a fotry. Kdyz nejedete PvP, dostavate se do "hodnych lobby" (kde vas nekdo muze nasit, ale je to spis vyjimka) a pak vznikaji bozi interakce s ostatnima lidma. Kamos co nehraje extraction shootery kdyz jsme umreli to uplne prozival, ze "neee - muj nejlepsi gear!" a ja se smal pod fousem, ze novou vybavu vyresim peti klikama a jedem, protoze kazdej gun je proste jedno policko v inventari, da se vycraftit kdyz mam blueprint, zadnych 17 typu munice per razi / armor platu per vestu. Zadny slozity stash tetris a martyrium shaneni gun partu a ruznych picovin po vsech certech a pamatovani si co na co pasuje a montovani navic ve hre, kde vas vsecko chce sejmout a do mapy se connectite v lepsim pripade pet minut. We had a good run, but I already escaped Tarkov... :)