• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: tu diskuzi sem necetla teda, ale taky se mi ulevilo i kvuli nemu, protoze si myslim, ze si to dost vycital.
    ja jeho clanky miluju, pokud v jich nefiguruju sama:D pak si nejsu jista, kdy jde o literarni prehaneni nebo se mam urazit:D

ale jako priklad k obezretnosti je to asi pekny, proste necekas podpasovku z tehle strany.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: vim o co jde :))
    btw ten znamej je imho lehkej masochista, co si rad "vtira sul do ran", pokud to pak muze dale literarne rozvest :DD
    (v nasledne FB diskuzi mu pak nejaka pani ze severu vysvetlila, ze to fakt NENI kvuli nemu, no ulevilo se mi)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: ps: znamej, je zrovna i na nyxu, nedavno naletel na mail "staryho trampa co chtel po letech vzpomenout na kamarady" a poprosil ho o cestu k nejakymu mistu, ze to nejak sam nenasel a narazil na zminku na netu ze tam on spal...

a byl to pan brezina nicitel kempu a kemp nasel a znicil.

tzn. fakt je dneska potreba byt obezretnej... porad v zaplave podvodnych mailu verime v zakladni lidskost a pod necim tak nevinnym primarne zradu necekame.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: oo, dekuji:) jj, listovni tajemstvi je v pohode.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: az to bude aktualni, posli mi do posty trasu a ja se ti pokusim hodit par tipu, kdyz to nebudes nekde sirit verejne :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    PREBRAL: to zni dobre. diky.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    KRISKA: Hřebeny jsou se spaním úplně na pohodu, stačí si najít nějaké místo podle mapy, kde máš dojem, že by to mohlo být pěkné, a obvykle je. Na Centrálkách obdobně, s dronama to, myslím, není nějak extra horké, zejména když nebudeš dělat oheň za sucha, jak tu bylo zmíněno, a třeba si lehneš dál od cesty, aby příslušníci museli zvažovat, zda se vydat v npoci pěšky do kopce :-) Oni se s tím hodně předváděli v době pořízení, ale poslední dobou už jsem neslyšel, že by s tím někdo měl problém.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KRISKA: No právě. Brdy v podstatě neznám až na nějaké kousky. A přitom je to za humny doslova. Jdeme někdy třetí týden v červenci.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: v te casti Brd mezi Prahou a Jincema snad nikda nikdo neprudil. ve Vojenskejch myslim neco bylo, ale na idioty rozdelavajici ohen za katastrofalniho sucha. tj spat muzes...

snad si to pamatuju dobre. a jestli ne, tak me tady urcite nekdo vyhlasi :DD
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Hrebecsko a parni vlacek na mladejovske uzkokolejce

Trasa byla jako soucast via czechia ceskomoravska
    Mapy.com
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/dalogufode

CAPTAINMARVEL
    CAPTAINMARVEL --- ---
    KRISKA: Lidi byli, ale nebylo to tak hrozny. Místy jich bylo vic a pak jsem šla sama. Nejvíc jich bylo u Labské boudy a Pancavskych vodopádů.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    CAPTAINMARVEL: uz zacala plna sezona nebo jeste dobry s lidma?

ja tam byla 1x a bylo fakt hnusne tak ani nemam tucha jak spatny to v sezone za takhle krasneho dne muze byt
    CAPTAINMARVEL
    CAPTAINMARVEL --- ---
    Špindlerův Mlýn, cesta na Labskou boudu.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    BLACK_ONYX: driv byvaly zpravy v mediich ze v brdech berou noclezniky pomoci dronu s termokamerou ale tim, ze brdy jsou pro me z ruky jsem se o to nikdy nezajimala. trasa az na ty dlouhy asfaltovy useky to vypada zajimave. mela bych si rozsirit obzory.

kdy se chystas?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KRISKA: No v části se smí pouze bivakovat. Máme 120 km bez návštěvy civilizace, takže vše s sebou. Hodily by se proto tipy třeba na dobrá místa na spaní.

Co s drony? Vůbec netuším.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    BLACK_ONYX: jak je to vubec v brdech s prespavanim? znam je jenmhodne okrajove a mozna by si nekdy zaslouzili vlastni vylet ... ale ty dronovy zkazky by to asi uplne zkazily
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Plánuju letos Brdskou hřebenovku. Šel jste někdo?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    kveten kolem bitova a prohlidka hradu cornstejn
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/gamojekanu

z kozi stezky po neznacene na vyhlidku je to skoro po ctyrech a kdyz je po desti, tak to dost klouze, ale vyskrabat se tam da.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: supeeer! diky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam