• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: sem si tmusela najit na mape a on je to ten muj lednackovej rybnik :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Pískovna v Praze u Černého mostu je jich plná.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    POPKORN: :D ja myslim, ze by pockal i do soboty:)
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    KRISKA: To už by ale stačilo. Jinak si budu muset vzít zítra volno a brousit kolem Berounky.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    A tohle je muj prazskej lednacek:)

KRISKA
    KRISKA --- ---
    POPKORN: :D
    HANELA:
    ja videla v zivote lednacka asi 15x za to datla asi 5x a dudka 1x a to sou lidi co jim dudek skqce i po aute pred domem:D

jako nepoznam moc ptaku ale lednacek ni vzdycky udela velkou radost:)
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    KRISKA: Ahá, pardon, já se chytil na prvního ptáka, už vidím i ledňáčka a závidím!
    HANELA
    HANELA --- ---
    POPKORN: oba :-D

KRISKA: ledňáčka jsem snad nikdy neviděla!
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POPKORN: vyfotila sem brhlika a taky lednacka:)
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    KRISKA: Není to spíš brhlík?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: jojo, byly tam 2 ale meeeeega daleko, ale udelali mi radost:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Jéé, máš ledňáčka! Super :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Jarní výlet na Znojemsku. Rotunda Nanebevzetí Panny Marie z 12 století Plaveč, nádrž Těšetice

KRISKA
    KRISKA --- ---
    MARASAN: je fakt ze nam tech 42km trvalo s tou prespavackou den a pul, urcite se to ale da stihnout mnohem rychleji :) my chteli hlavne prespavacku :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KRISKA: to se da ujit za par hodin, ja to chodival z Tisnova a jeste pak kus za Kunstat.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vikend 21 - 22.2 z nedvedice pres lomnici do kunstatu. V noci paradnich -10°C tak jsem hned testla moji novou nafukovaci tar neoair xtherm k naproste spokojenosti. tady na JM snad posledni snehovej vikend, ted uz to smazi jak sileny to slunko pres den

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ja bohuzel nebydlim v brne a prvni ranni bus ve 4:30 stiham nejdrivejsi vlaky 5:30 coz byva po odjezdu tech nejrannejsich:D takze vetsinou az odjezdy kolem 6h... :( kdyz clovrk prijede ve 12 a druhej den aby jel v 8 aby byl v 16h do a s nakupem, tak to je dost neefektivni:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: No, ty cesty... Vlak z Prahy v pět ráno. V Rožnově v devět, možná dám i skanzen. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: tak snad uz bez snehu:) me se na tu 1 noc moc daleko jezdit nechce, 5h vlakem chce aspon 2... ale zas dam si konecne neco pres 20km, letos to zatim pres 2p nelezlo:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Já jdu zase o víkendu Beskydy, tak snad už to všechno sleze. Raději bahno, než sníh. Každopádně je to v Údolí Doubravy dost prořezaný. Alespoň tam časem vyroste to co tam růst má místo smrků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam