MONKEYFIGHTER: Tak treba c2 ze se kazda rampa otvira jinak vysoko takze je za me dost rozbity, v drivejsich patchich jsem c2 pouzival hodne a snad krome “ladder loop” vsechno fungovalo jak melo.
Origon lode jsou total porouchany snad vsechny.
Masivni frame dropy v inetrierech, mizeni interieru ve 400i, vytah kterej te katapultuje z lodi, 890j pokazeny vrata cargo vytahu, atd.
Jako chypu ze to nejsou hlavni lode pro gameplay soucasnosti, ale s kazdym updatem jsou jen horsi a chybovejsi.
Asi by se dalo pokracovat, tyhle vsechny veci (a dalsi) byly rozbity uz pred iae.
Me nejde o to zbytecne hejtit cig za kazdej jejich krok, ale to ze se furt produkujou novy lode a koncepty pricemz ty stary degradujou a jen se na ne sere prptoze marketing ma presvedceni ze to podporuje prodej novejch, me sere.
A vzhledem k tomu ze za poslednich treba 10let jsem cig narval ne zrovna uplne drobny prachy, v dobry vire ze podporuju projekt podle vizi ktery nam byly prezentovany, tak si myslim ze muzu vyjadrit svuj nazor.
Nemam rad ten vseobecnej hate kterej na spectrum je, to je fakt ultra toxicka komunita posledni roky.
Ale ze bych mohl roct “bravo cig, dobra prace!” To teda fakt nemuzu :(
Momentalne davam spis pauzu a jen prilezitostne to zapnu, nechce se mi do toho investovat cas s nastavovanim ovladani a ucenim se rutin, kdyz se to zase vsechno zmeni…
Ma bejt zase novej flight model, totalne prekopanej master modes na jinej system, apod.
Naposledy jsem si fakt dobre zahral tak pred tim rokem, no.
Ale jako nikoho vas neodrazuju, jen ja osobne na to proste nemam energii, muj volnej cas neni neomezenej.
Ale omlouvam se ze jsem mozna zvolil trochu negativni ton, jen to proste trva vsechno docela dlouho, furt se vymejslej novy cool “vize” co vsechno jeste bude jak fungovat, ale vysledek je ten ze 1.0 bude oklestenej oproti i tomu co se prezentovalo pred lety, a tim feature creep se jen prohlubujou a nastradavaj nevyreseny problemy.
Furt celam kdy prijde nejakej zlom, uvidime 4.0 ale moc tomu neverim…