úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ENT
reference:
+10
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Mercedes : 1 inzerát
nabízím
Mercedes W124T 250D
Najeto 370 tis., R.V. 1985
Zdravím, prodávám w124T 250D R.V.1985. Auto mám 3. rokem, prodávám ho z důvodu pořízení T1 Marco Polo. Koupil jsem ho od člena Mercedes-Classic, ten ho pořídil také tam, takže auto má vcelku jasnou historii.
Dnes jde do péče, bude nová levá přední směrovka (někdo mi jí zničil při stání na Václaváku), seřízená automatická převodovka, opraven klaxon, ventilátor a nějaké další prkotiny. O automat jsem dobře pečoval, při delším stání na semaforech jsem vyřazoval na neutrál. Příští výměna oleje v automatu za 12 tisíc km. Kvalitní motorový olej měněm každých 10 tisíc km, příští výměnu nechám na novém majiteli, stejně ho po koupi každý mění. Nájezd cca 370 tisíc. Ježděno město, občas dálnice (max cca 130km/h). Objeli jsme s ním Švýcarsko a Francii kolem dokola, ve štychu nás nechalo jednou, odešel termostat.
Na autě je nový termostat, vodní pumpa, klíňák, wisco spojka - vše měněno ve Švýcarsku v autorizovaném servisu podle hesla "když už, tak už". Dále tam je měněn diferenciál, obě poloosy, obě hardy spojky, budíky, čidlo ADS, lanko plynu, kardan, nová sahara chladiče, kladka a napínák, žhavička, opraveny světla v interiéru, cca rok a půl stará baterie.
Výbava: černý, kožený interiér (sedačka řidiče odřená, neroztrhaná), klimatizace, přední okna v elektrice, el. dověr kufru, ASD, šíbr, originální alu kola, orig. hasičák pod sedačkou řidiče, roleta v kufru, originál radio Becker, ABS, loketní opěrka, el. zpětné zrcátko, orig. tažné zařízení, střešní nosiče. K autu můžu po dohodě přidat velkou kovovou zahrádku se čtyřmi halogeny vpředu (odborně zapojeny) a podlážkou ze slzičkového plechu a můžete vyrazit na expedici:). Auto bude čerstvě po technické. Ekologická daň zaplacena.
Nedostatky: Je potřeba vyvařit levý zadní lem, žádná katastrofa to není, ale nevypadá to pěkně, nějaké bublinky se najdou i jinde. Dále je naprasklý přední nárazník, neubrzdil jsem a zastavil o kouli. Prasklý výfuk před tlumičem, mohu nechat zavařit. Ulomená hvězda (taktéž z Václaváku). Kosmetika. Auto je myto pouze v ruční myčce.
Cenu si představuji 65 tisíc, při rychlém jednání slevím na místě. Pro více info volejte 773 551 982 (není problém v noci), pokud se nedovoláte, zavolám zpět.
JAMES23
---
---
2:44:19 7.12.2017
krásné auto, ta péče je tam opravdu vidět! Se ale nediv že ti to voberou na Václaváku se značkou Brno ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam