Trochu jsem si hral se zobrazenim na mobilu (nuda na schuzi :-)) a mám následující zpětnou vazbu:
Když se člověk propracuje k tomu důležitému, je to vlastně moc fajn věc :-)
Ale chtělo by to změnit uspořádání. Na mobilu to většina lidí nebude používat na editaci profilu apod., navíc to, že jsem David Maleček, amberan, jaký mám telefon a adresu, to vsechno vím. Mozna bude nekdo klofat reporty na mobilu, ale taky bych to moc necekal, a urcite to nebude hlavni vyuziti. Cili musim preskakat nekolik veci, ktere nepotrebuji, az k dulezitemu tlacitku - Detail postavy :-D
Tam bohuzel musim opet nejprve proscrollovat dolu pres zbytecne velike napisy, ktere me informuji o tom, jak se jmenuji, jaka jsem kategorie a specializace, ze patrim k hlidce atd. Dokonce ani kdo je kdo, biografie a poznamky me tady moc nezajimaji - editovat to tu nejde, a co jsem si tam psal, to vim.
Kdyz se dostanu k vecem, ktere umim, zacne to byt super - muzu si tam najit vicemene vsechny informace, dokonce podle toho lze delat ritualy :-)
Na nekterych mistech (treba u ritualni magie obecne) bych info trochu rozsiril, ale jinak je to super :-)