LEJIMADA: ja včera potkala brečící školkáčky s rodičema, a jakoo... už ted jsem za exota když se zmínim že používám latkový vložky a kalíšek, natož látkovat budoucí dítě...
děti u nás nejsou na pořadu dne, teď řešíme svatbu, sleduju svatební fb skupinu, ač nejsem uplně zw a eko teroristka tak mi je z toho co jsou nějaký lidi schopný vymyslet pro jeden den...(o penězích radši mlčím:D)
Začíná to jednorázovým nadobím a končí sračkoidníma plastovejma dekoracema na stůl za xxx tisíc co se stejně pak vyhoděj, v lepšim případě pošlou dál jiný nevěstě.
Pak make up, vlasy, gelový nehty ("je lepší akryl nebo gel?" :D)
uz jsem byla ve fázi, že pokud by neklaplo tohle místo tak jsem měla chuť to udělat někde na louce/v parku, napsat všem at si vezmou vlastní krýgl nebo zavařovačku, zajistit 2 bečky piva a par lahví domácí slivky, a tím skončit :D :D
Kdo jste se vdával/ženil, jak jste to (ne)prožívaly?:)
Hostinu, obřad i mejdan budem mít ve vinnym sklípku, takže jídlo a pití ve skle, prstýnky máme z chir.oceli a po svatbě je chcem vykérovat, šaty sháním (nebráním se ani sekáči/outletu, chci je po svatbě nosit na "lepší" příležitosti", muž bude mít "obyč" kalhoty, sako asi z pujčovny, na nohy chci sandale od dr martens a ukecávám ho aby taky šel do martens polobotek (mám dvoje marteny a oboje jsou držáky - 1 mám přes 10let, druhý cca 8, inteznivně je nosím).
Nechci bílý princeznovský šaty, což nejhůř nese babička a jeho maminka :D červenou snad skousnou :D
Na kolik vás celá svatba přišla? při částce nad 80litrů se mi protáčej panenky, ale na skupině se cítím jako socka největší, padaj tam částky 200 litrů a vejš, což fakt nepobírám. nebo dát 20k plus za prstýnky co mi stejně spokojenej vztah nezajistěj :D
jsme zatím na cca 50litrech (40 je min.konzumace abysme neplatily pronájem místa a obsluhu, z naší kapsy pujde 20 na hostinu pro nejbližší a 20+ se určitě propije a projí při rautu; coz by se nám mělo vrátit (budem na místě mít komplet všechno, od cca 10dopol do cca 2 ráno a jako svatební dar chcem peníze na.pokrytí nákladů a kuchyň)