• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEFILAPoznej skupinu podle fotky
    Pravidla:
    0) Odpoved se zadava ve formatu JMENO_KAPELY
    1) Zákaz používaní vyhledávačů (Google....).
    2) Kdo uhodne, zadává.
    3) Jste-li si 102% jistí správností svého tipu, ověřte ho a můžete zadat, aniž byste čekali na zadavatele.
    4) Snažte se zadávat otázky z různých stylů, aby zde měl možnost hádat úplně každý.
    5) Odpověď se zadává tučným písmem jako reply na správnou odpověď ve formátu "Bod za xx".
    6) Po uhodnutí zadáváme s maximálně dvoudenním prodlením, jinak zadává správce.
    7) Hlídáme si svoje zadání a pokud během tří dnů nikdo neuhodne, měníme zadání, jinak zasáhne správce.
    8) Publikované fotografie nesmí mít v odkazu název interpreta.
    rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    VON_GILOTINE: DM neasi... :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jaaaj sry, on it
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    VON_GILOTINE: Zadej... :-)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    +-0
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ENGUMAZ: já vím, o bod se nehlasím, mně stačí takovýhle malý vítězství. :-) a třeba to někomu pomůže jako hint.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MATEEJ: jako jo, ale my hadame jmeno kapely
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ENGUMAZ: Ok, tak když mi neuznáš Buriana juniora v maskáčích, tak ten u pravýho okraje musí bejt mladej Švejdík, to jináč neni možný, a sedí to i na tu dark kytarovku ever.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ENGUMAZ: ... patří do okruhu soustředěného kolem komunitního festivalu Miro,společně se skupinami Role, ColdColdNights nebo písničkářkou MoinMoin. Eponymní album nahráli ... ve studiu Animan v Kopřivnici společně s Tomášem Neuwerthem (například Kittchen, Nierika, Umakart nebo Lu) a jeho výjimečný grafický design má na svědomí Marek Nedělka. Debut ... uvozuje singl Letná, celé album pakvychází v úterý 14. března také jako příloha pro předplatitele hudebního magazínu Full Moon
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    PENTAFEKTEK: Ne. V nazvu je cislovka
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    Negative Face
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MATEEJ: neee, to není.. :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ENGUMAZ: Vůbec netuším, ale podle toho hintu mám dva tipy na syny. :-) (tady pokud se písničkářské duo dá považovat za jednu z nejlepších CZ dark kytarovek ever)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ENGUMAZ: Češi, a v kapele zpívá a na kytaru hraje syn frontmana jedné z nejlepších CZ dark kytarovek ever
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    včera jsem si koupil na bandcampu

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    CEEFA: jasne, my bad..
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    CEEFA: jen je to teda corner, te s dvema ll je myslim zase ten ze soundgarden :p
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ENGUMAZ: bod za Sneaker Pimps i Chrise :)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    sneaker pimps chris cornell
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam