ILAB:
bod Jan P. Muchow
netušil sem třeba že sifon hrál v EOST a co tam dělal ježek je mi taky záhadou...
story...
Když se nedá teď cestovat, tak vás vemu na krátkej výlet aspoň s touhle fotkou :
Columbia hotel v Londýně byl v 90’s vyhlášenej r’n’r hotel a všechny kapely v něm chtěli bydlet. Jeden důvod byl, že tenkrát ještě hospody a bary v Anglii zavírali v jedenáct večer, ale v tohle hotelu měl bar otevřeno celou noc. Nicméně, hlavní důvod, proč chtěli všichni rokýrci bydlet v Columbii byl, že tam na recepci měl vyvěšenej blacklist. Blacklist kapel, který už se tam nikdy ubytovat nesměj, protože udělali v hotelu nějakej bordel nebo skandál a dostali zákaz. A samozřejmě každej se na ten blacklist chtěl dostat. Poprvý jsem tam přespal v roce 1993, když jsme s Pudinkem (Jan Gregar) letěli na pár dní do Londýna pořešit naši první nahrávací smlouvu mimo uzemí ČR. A fascinovaně jsme na ten zarámovanej seznam na recepci koukali, byli tam skoro všichni, od Stounů po Stone Roses. Od tý doby jsem tam přespával několikrát, ale nikdy jsem se na blacklist nedostal. Tuhle fotku udělala Marie v roce 2004, když jsme s EOST hráli v Londýně s British Sea Power. Zleva Ondrej Sifon Andera, Ondřej Ježek, já a Jaromír Vondrák.