• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    DEFILAPoznej skupinu podle fotky
    Pravidla:
    0) Odpoved se zadava ve formatu JMENO_KAPELY
    1) Zákaz používaní vyhledávačů (Google....).
    2) Kdo uhodne, zadává.
    3) Jste-li si 102% jistí správností svého tipu, ověřte ho a můžete zadat, aniž byste čekali na zadavatele.
    4) Snažte se zadávat otázky z různých stylů, aby zde měl možnost hádat úplně každý.
    5) Odpověď se zadává tučným písmem jako reply na správnou odpověď ve formátu "Bod za xx".
    6) Po uhodnutí zadáváme s maximálně dvoudenním prodlením, jinak zadává správce.
    7) Hlídáme si svoje zadání a pokud během tří dnů nikdo neuhodne, měníme zadání, jinak zasáhne správce.
    8) Publikované fotografie nesmí mít v odkazu název interpreta.
    rozbalit záhlaví
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    REFALLENONE: bod za lambrini girls.

ale to je nechutná protekce, tohleto :)))
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    UNSEEN: Lambrini Girls?
    Nikdy jsem je neviděl ani neslyšel, ale teď na mě vyskočila reklama od Heartnoize, že budou příští květen v Roxy, a já si říkám... kde jsem ty cácory sakra jen...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    UNSEEN: Bod!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENGUMAZ: tak když ti druzí, tak slobodná európa?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Bez ladu a skladu?
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    jestli se nepletu, je tam Laco Lučenič... ale kapelu si zaboha nevzpomenu
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak přihod napovedu
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    HRAFNAIN: nn, ti druzí
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    aj, těsně vedle
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Zóna A?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ENGUMAZ: kmotri (nejen) slovenskeho punk rocku
    total legenda
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    REFALLENONE: nejsem spravce.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ENGUMAZ: Však píšu, že mě to nevadí, že sis vzal zadání. A to jsem ani nevěděl, že jsi správce. Pak teda změň pravidla, pokud myslíš, že to pomůže k lepšímu flow. Podle mě ji to spíš zabije, ale pojďme to zkusit, třeba se pletu. Já myslím, že stačí normálně lidsky komunikovat - třeba upozornit na visící neuhodnuté zadání - očividně to funguje. A přijde mi stejně tak OK, že když se někomu nechce zadávat, na někoho to deleguje.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ale ano, taky se mi zdá, že to tu umírá, takže ano, jsem pro změnu pravidel. pokud to pomůže.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    PLOMBDENTIST: 7) Hlídáme si svoje zadání a pokud během tří dnů nikdo neuhodne, měníme zadání, jinak zasáhne správce.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    REFALLENONE: zadal jsem, protože za a) jsi nezadal a za b) podle pravidel jsi ani zadávet neměl. měl znovu zadávat zadávající, protože to nikdo neuhodl
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    REFALLENONE: Pardon, to je samouzřejmě reakce na SALLYTADEAS, trochu jsem to zpoĺppil
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    To je zbytečně komplikovaný. Tenhle klubík není tak organicky živej, jako třeba [Poznej hru podle kyselé okurky v zadku final bosse], ani tak sledovanej a zdaleka ne tak nerdsky organizovanej. Musel bys to nový pravidlo vysvětlovat při každým zadání (a nějak zevrubněji, protože sám třeba nechápu, jak to myslíš, a kdo teda zadává co). A navíc je to tu trochu punk (slovenskej, nápověda k aktuálnímu zadání;)) a nemyslím, že by to moc vadilo - například jsem měl teď zadávat já, ale zhostil se toho kolega ENGUMAZ a mě to vůbec nevadí. Já bych to naopak občas trochu rozvolnil něčím neobvyklým (jako poznej kapelu podle kytary nebo fotky jejich revivalu :D).

Myslím, že jednodušší je prostě do zadavatele rýpnout, jak jsem to udělal já, a on se raz dva pohne. Skvěle fungujou taky nápovědy, mockrát jsem to uhodl až z nich. Anebo se prostě chopit iniciativy a rovnou nasolit nový zadání. Jako nějaká moderace by taky neuškodila, ale bojím se, že tenhle klubík už je sirotek.

Nicméně, právě z výše zmíněných důvodů jsem klidně pro tvůj návrh vyzkoušet. Jen si napřed uhodni ;)

Mně třeba baví jak hádání, tak zadávání (většinou dávám to, co mi zrovna hraje z beden), ale nejvíc asi to poznávání kapel, co jsem vůbec neznal. Většinou si je pak i pouštím, abych něco novýho objevil, a že už jsem toho díky vám objevil, FTW!
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    PLOMBDENTIST: Tak zadávání je opruz, protože se snaží člověk přijít s něčím ne tak znamým.
    Ale tím se stává i hádání opruz, když člověk většinu nezná a pak tu jeden interpret visí 2 týdny bez odezvy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam