Ani jsem nezaregistroval, že vyšlo, objevil jsem zcela náhodně, když jsem hledal něco jiného :-)
Kaleidoscope, vydaný v dubnu 2000, znamenal novou éru pro DJ Food. Nyní pod odborným dohledem kolegů Kevina Foakese, známého jako Strictly Kev, a Patricka Carpentera, známého jako PC, se album vyrovnalo se svou minulostí tím, že odráží možnou budoucnost beatů a skladeb. O dvacet let později, uprostřed prvního lockdownu v Anglii, se Kev a PC rozhodli oslavit 20. výročí Kaleidoscope. Prohledali své osobní archivy a našli materiál z původních záznamů. Našli víc, než čekali - kompilaci různých verzí, alternativních mixů a nevydaných nápadů, které byly nyní dále upraveny do alba Kaleidoscope Companion a prezentovány spolu s původním albem na čtyřvinylu.
Je tam opět The Crow ve zcela zvláštní verzi, beat se objeví až v poslední třetině skladby. Takže už mám čtvrtou verzi tohoto songu :-) Což mě inspiruje k tomu, udělat nějaký zajímavý mix všech verzí v jednu stopu. Snad někdy v budoucnu :-)
Dj Food - Kaleidoscope Companion (2021).rar | Ulož.tohttps://ulozto.cz/file/W2yAFgZqz3p7/dj-food-kaleidoscope-companion-2021-rar#!ZJAwLwR2ZmVkBQL3Z2Z1MwAwBTHkAGqjZ3cIoP0lAyygBGp1MD==