• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dneska ráno jsem měl chuť na chlebíčky, tak jsme snídali obložený kaiserky.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Ty trubky jsou o něco větší ,-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: máš tak malý talíř nebo tak obří trubky?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Zelňačka s uzeným.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Mleté hovězí s pečeným lilkem a edamame boby.

BARTOK
    BARTOK --- ---
    Puttanesca

FRENNET
    FRENNET --- ---
    LADY_MYSKA: Nakrajet ci nastrouhat a pak: https://www.apetitonline.cz/zajimavosti/nakladana-cervena-repa-skutecny-zazrak-v-zavarovaci-sklenici-ktery-vam-ve-spizi-nesmi
    Klidne az zitra.
    Vyborne toje jako priloha k masu. Nebo s krenem k velikonocni sunce a vajicku a pasce (https://www.maskrtnica.cz/velikonocni-paska/)
    BAAL
    BAAL --- ---
    V ramci pripravy snidani na rano, jsem uz zkusil skoro vse co lze snad:-) Chia pudinky, ruzne druhy slehanych tvarohu a termixu atd. Tak ted zkousim, tvaroh peceny s vajickem, jako takovy pseudotvaroznik.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DOCKINEZ: jak játra nežeru, tyhle bych polknul.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    LADY_MYSKA: Tak ji dej do lednice a zpracuj zítra, ne?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mam smulu, dite mi zrovna prchlo spat a repa je stale v kuchyni. Repa je predvarena
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LADY_MYSKA: K zapečenému dítěti můžeš z vařené řepy udělat pyré. Nebo nastrouhat na jemné plátky, dochutit balsamicem, a oliváčem, přidat vlašské ořechy a nasucho opražená slunečnicová semena a vlašáky. Nechat uležet a před servírováním přidat rukou či baby špenát nebo jiné lupeni. K tomu třeba studený nebo grilovaný kozí sýr, jestli ho spolustolovníci akceptují.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KID_MCHUTT: to zapecene dite bude dietni skoro jako kuzleci... soudim ze ten syr nebude moc kaloricky - pujde to... 🤔😉
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LADY_MYSKA: Cottage a pomazánka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOOMIX: nebude to dítě potom moc kalorické? :)

LADY_MYSKA: nastrouhat a udělat z toho řeporáky? (bramboráky z řepy) To vůbec není špatné na chuť a pokud do toho zamícháš i nějaký slaný sýr (fetu), je to super :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LADY_MYSKA: posypat sýrem a zapéct v troubě
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim, prosim, mam tu uvarenou cervenou repu a netusim co s ni, pac tak nejak neni chut. Myslela jsem si, ze s ni neco udelam o víkendu, ale dite na ni zautocilo a tak spotreba se zrychlila
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Naše stálá oblíbená klasika: krůtí maso na cibulce, rýže, mrkvovej salát, vajíčka a zapomněla jsem nandat na talíř k tomu cuketu na másle. Bez speciální aranže, ale připomíná mi to zajíčka :)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jatýrka <3

ENDER
    ENDER --- ---
    KAIAFOX: Nejlepsi testoviny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam