• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    DUDEL: me to tak fungovalo i po cca 3g zelenyho
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    FRONEMA: asi zalezi kolko g si das ne?
    15g cerveneho asi nepomoze moc :-D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    FRONEMA: tak to muze bejt u muzu nekdy plus ne? :-D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PSYCHOJEBY: Tobe kratom funguje na lepsi sex?

U me to naopak snizuje vzruseni a prakticky vypina orgasmy
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    NEDOPORUČUJU kratom,jestliže si procházíte těžkým obdobím ( prohlubování emocí, úzkost bez užívání. )

DOPORUČUJI občasný užívání , ke sportu či bolesti a sexu.
    BORINHO
    BORINHO --- ---
    Díky za radu. Budu si dávat větší pozor.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MATT: jo, parada. este si udelat ridicak a muzu zacit lovit Fiat nekde na bazos.cz :D
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MATT: to prvni auto ve kterem sedi je co? to chci. to bylo tak cute
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    KUBAJZZ: Přesně. Já když dám pod 5 gramů, tak taky skoro nic necítím. Dvakrát jsem dal kolem deseti gramů a to už jsem cítil rozhodně, ale ten efekt bych popsal jako "mírný až střední", ne silný. Ovšem to je moje zkušenost, já vážím kolem 130 kg, jiní to budou mít určitě jinak, a nikomu nedoporučuji "své" dávkování
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    KUBAJZZ: demonizovat nechci ale osveta a prevence je dulezita...i indivindi souhlasim. Kazdopadne uzivani na denni bazi neni dobra cesta.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Já fakt nevím, ale mám to úplně jinak. To dávkování mi přijde dost individuální. Já začínal na 5 g, abych vůbec nějaký stav zaznamenal, a se závislostí bych řekl, že je to taky dost individuální, protože si to už vůbec nekupuji. Když ale přijde kamarád nebo druhý kamarád, kteří na tom jedou (jeden z toho má respekt, protože má zkušenosti se závislostmi, a ten druhý to vůbec neřeší), tak mi vždycky odsypou a já to tak nějak spotřebuji. Když mi to dojde, ani si na to nevzpomenu, a to jsem schopný si klidně občas dát 20 g za den, když na to mám chuť... Rozhodně souhlasím s tím, že by k tomu měl každý člověk přistupovat s určitou rozvahou, ale asi bych to zas tolik nedémonizoval.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PLECH: No já kdybych mohl radit, tak radši nedávat nic, Vůbec nezačínat, kor když má někdo jakékoli sklony k závislostem. Ale když už to někdo chce zkusit, tak ráno na lačno, max.2g. Odpoledne třeba dokrmit 1g. Nesypat před spaním, pokud nejsi experimentátor s lucidním sněním...a jak jsem psal vynechávat dva tři dny...jednou týdně. Následný problém se spaním při vysazování, silná rýma, a další nežádoucí účinky při vysazení po dlouhodobém užívání nejsou vůbec příjemné.
    PLECH
    PLECH --- ---
    MARTYZAN: Ono záleží, co člověk hledá, ne? Efekt 2g je nakopávací, 5g tlumí. Ale taky mi přijde, že začít dávat rovnou denně 5g je trochu o hubu:)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BORINHO: 5g je hodne...kdyz uz tak zacni jen 1.5 - 2g...a urcite nedavej kazdy den.. jinak budes mit za chvili nabeh na zavislost. A te se hodne spatne zbavuje...
    BORINHO
    BORINHO --- ---
    Ahoj lidi. Včera jsem si dal poprvé kratom objednaný z netu.
    Rozmíchal jsem to v džusu Relax Pomeranč a Kokos. Dnes píšu zkušenosti a dobrý.
    Měl jsem toho asi 5g a je mi dobře. Trochu jsem zaznamenal, že i ted´cítím trochu tu chemickou vůni. Dneska si dám po práci asi znovu:-)
    Napište vaše zkušenosti, ale myslím si, že každý to má různě/jinak.
    Přeju Vám hezký den
    MATT
    MATT --- ---
    PODFUCK: ano, dela to on..

KRATOMIA reklama z roku 1996
    https://www.youtube.com/watch?v=jeHeD182Zdk

ASK VÍTEK 34 VÍTE CO JE TO KRATOM?
    https://www.youtube.com/watch?v=hv0wLEbJOzQ

5 LET S KRATOMEM
    https://www.youtube.com/watch?v=Y_KJe-ywEfM
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Skocilo na me na FB, treba se nekomu bude hodit. Btw. to dela takovej ten cestovatel?

SOUTĚŽ S KRATOMIA.CZ O PLAYSTATION 5 A POUKAZY V CELKOVÉ HODNOTĚ 10 000 KČ VČ DPH!

AKCE :: kratomia.cz
    https://www.kratomia.cz/akce

BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    BRUTOL: Chtel jsem mu poslat ten meme postupne se liciciho klauna ;) , ale zelbohu jsem nikde nedohledal :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam