• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: rozmichany s vodou
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Pro vsechny zavislaky, do konce tydne budu delat objednavku, dejte echo pokud byste neco chteli.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: přesně, já bílej sám o sobě nemusím, nejlepší v kombinaci třeba se zeleným. výborný kombo bylo bali white+bali green. dneska jsem dal maeng white+green 50/50 a je to fajn, myslím, že dnes dodělám resty co mám na bytě a konečně ukildím. musím se teda odtrhnout od nyxu nejdřiv :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: jo, taky jsem slyšel kritiku na stem and vein od jiných vendorů, ono to možná bude celkově problém bílých, protože v dobách nakupování přes známého jsem občal bojoval s pocitem, zda ty bílé něco dělají. až pak jsem zjistil, že je potřeba k nim přidat špetičku jiné barvy.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: na to, že to je v podstatě odpadní produkt, funguje výborně, krásně voní a stimulace je opravdu skvělá, není tak drsnej..funguje dlouho, 7 - 8 hodin. mě to překvapilo. asi hodně záleží odkud se bere, já měl jen avizovaný model z kratomgardens. výborná věc pro reset tolerance.

XCIDER: já se přidávám, co sem měl bílý strainy, zatím vyhrává Maeng da white, Bali white taky není špatnej
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    včera jsem dal po dvoudenní pauze 1,5g stem and vein a 1,5 red sumatry asi ve 13 hodin a první známky únavy jsem cítil až v devět hodin, a i tak jsem byl schopnej až do dvou doma dělat věci, a nepotřeboval jsem přikrmovat, kam se hrabou nějaký drogy :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: stem and vein se povazuje taky za bily. Parkrat se mi po vetsim mnozstvi podarilo mit i divne pohyby celisti, kousani a velkou pohybovou aktivitu jazyka, jako bych bral uplne jine veci
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    Stem and vein jsem vcera otestoval, dal jsem 1:1 s cervenym, celkem silna stimulace, to se mi jeste nestalo, ze bych se po kratomu vrhnul do prace s takovym nadsenim :)
    Jeste mi do sbirky schazi nejaky bily, takze pokud by jste ho nekdo chtel objednavat, pridal bych se...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    je šance se dostat na poloviční ceny než u cz e shopů, pokud nechcete platit 100kč+ za 10g, je tu možnost, já už jí jednou využil - a BRKOlegovi níže přidávám kladné reference za expresní dobírku. díkyčau :-*
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tak to vypadá, že další objednávku budu dělat začátkem příštího týdne, stoprocentně stem and vein a ještě nějakej červenej strain, tak kdybyste se někdo chtěli přidat, ozvěte se do pošty. Zatím to vypadá na půlkilovky.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EKIM: u nas jo, je spousta eshopu. Hodne se tomu dari v holandsku, procez je hodne eshopu z tama. Kdyz jsem googlil nejlepsi vendory v evrope, na prvnim miste byli kratomgardens.com, se kteryma uz jsem mel dobrou zkusenost. Ostatni doporucene eshopy byly vetsinou drazsi, ten jediny levnejsi byl dle recenzi ne uplne kvalitni. Tak do mesice, pravděpodobně dřív, budu delat objednávku, tak se muzeme domluvit. Od stopadesati ecek je doprava zdarma.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    EKIM: jasné, zatím je v cz legální, nestraš :) je tu u nás spousta e-shopů a z holandu k nám normálně posílají, kde ti to psali, to musel být snad US e-shop? ve státech i jinde se stahují mračna, řekl bych, že do toho začínají strkat prsty zmrdi z farmaceutickýho průmyslu v zájmu "ochrany našeho zdraví", protože jim klesají příjmy z prodeje opiátů na předpis
    EKIM
    EKIM --- ---
    jak je to teť s kratomem, je legální? jsem chtěl koupit, ale prý:This item does not ship to Czech Republic.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KONZUM23: ja davam denne, davky v rozmezi dvou az peti gramu, jednou az trikrat, podle potreby, sem tam se zadari den vynechat. Kdyz jsem mel tyden, ve kterym jsem zbouchal pres trista g, stacily dva dny pauzy, a mohl jsem se vratit ke svym malym davkam. Pak je jeste model stem and vein, kterej je potentnejsi a muze se vyuzivat pri potrebe snizeni tolerance, ja ho treba rad micham s jinyma.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KONZUM23: já určitě, výtvarnou. lze dělat prakticky cokoli, nebo vůbec nic...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    KONZUM23: pokud je u tebe větší hit 2,5g - zůstaň u něj 3 dny v týdnu a budeš v klidu. pokud svý závislosti bereš jak píšeš zodpovědně (no podle tvýho týdeního rozvrhu to je odvážný tvrzení ale já sem poslední kdo by měl moralizovat :) ... já už jsem s dávkama trochu jinde (15+).. musím snižovat a dávám pauzy, ale slyšel sem o lidech, co sou do sebe schopný narvat 70g najednou, ano 70g - to už je hardcore a zbytečnej, svědčí to o mega toleranci a nadměrným zatěžování organismu..
    VYHULENY_UFO: že by návaly horka, rozteklost a hučení v poklopci? :-)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    a máme tu jeden ne moc oslavný článek z médií, co pamatuju tak v Čechách žádný prodejce pomoc při léčbě rakoviny neslibuje a riziko vzniku závislosti je už také zmíněno na většině eshopů. myslím že kdo není hňup, tak než s tím začne, je tu dost relevantních informací..

Kratom má pomáhat při léčbě závislosti na opiátech. Americký úřad varuje před opakem - Euro.cz
    https://www.euro.cz/...hat-pri-lecbe-zavislosti-na-opiatech-americky-urad-varuje-pred-opakem-1408723
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DIVA: stem and vein
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    DIVA: budeš muset investovat nějakou tu korunu kvůli zjištění, co je mimořádného pro tebe.. je to dost individuální, máme tu 4 barvy, který se dají aplikovat buď zvlášť, nebo v různých kombinacích, k tomu připočti různý dávkování, to taky dělá svoje a to nemluvím o tom, jestli chceš povzbuzení na výkony sportovní či pracovní, nebo jestli chceš blaženě čumět do stropu..zkus ten požadavek blíže specifikovat.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Jestli narazite na neco mimoradneho na pultech, sdilejte ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam