• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    VOYAGER76: 3 mesice nejsou moc...ale i tak dobre rozhodnuti. 😇
    VOYAGER76
    VOYAGER76 --- ---
    Pred tydnem jsem se na to po 3ech mesicich non stop brani vykaslal.
    Uz jsem se rano probudil a bylo mi fyzicky zle, klepal jsem se a cigaro a kafe nezabralo. Musel jsem si dat kratom.
    Tak jsem vysypal poslednich cca 8g do kafe a uzavrel to, jeste hodne bezbolestne.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    No skoro každej máme nějaký neřesti, věřim že bude v pohodě :-)
    Doba je někdy náročná, myslím že je vidět že jako společnost máme tendenci k útěkům, znám to moc dobře.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Tak někdo jinej, sorry. Prostě jsem sem přišel pár týdnů zpět, byl novej příspěvek s kritikou a hned smazanej :-)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BBAN4N: Ja nee. Nebo aspon o tom nevim.
    Ja mam Vitka taky rad, sleduju ho uz od zacatku. Ale jak najel na kratom, tak mi prijde ze vypada dost "vycerpane".
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Nedávno jsem sem přišel a někdo dával na jeho marketing kritiku a hned to smazal. A myslím žes to byl právě ty. Nebo ne?
    Řekl jsem si "chápu, bojí se jít proti proudu, aby neschytal hate od Vítkovo fans" :-)
    Já bych neměl potřebu psát můj názor veřejně, ale když se ptáš:
    Vítka mám rád a respektuju za cestovatelský obsah a v tom jsem sám jeho fanouškem.
    Nicméně pokud se bude veřejně vyjadřovat k tématu dokud neskončí jeho kratomová krasojízda a nebude mít reálnej vhled do povahy kratomu, tak to nepřinese nic hodnotnýho, spíš víc závislých "cool" dětí". Ty ho jen tak nepřestanou validovat. A o to bude pro Vítka těžší prozřít, když pominu fakt, že ho to živí a je to úzce spjatý s jeho identitou a fanouškovskou základnou.
    Upřímná odpověď, přeju mu jen dobrý a cením že má koule a je vtipnej, není to hate na jeho osobu!
    Prozření ve společnosti bude přicházet postupně čím víc bude dlouhodobých uživatelů, teď jsme furt ve fázi dětinskýho opojení a realita teprve nastupuje :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Nevim, vypadá to že to spustí až někdy na jaře. Licence, prodejci budou muset solit statisíce.
    Včera se mě ptal jeden kámoš prodejce kratomu, jestli nechci zase začít s prodejem, když o tom budu moci víc mluvit, ale moc se mi nechce, maximálně v ultra malý škále pro malej okruh, ale nevim no. Ve velkým bych prostě z toho neměl nikdy radost.
    Jinak jsem rád že článek někomu pomůže :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Pecka vole, lepší jak Honza z Inizia.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    RUSHACK: treba ty nove pravidla zacnou az od noveho roku..
    BBAN4N: ty by si to mohl vedet...jinak diky za ten clanek o alternativach...
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    MARTYZAN: To je akademie češství, s necim vychcat 😁 Tak je nas 10 a pul Mio. a jsme uprostred huste obydlenyho kontinentu. Dovednost historickou evoluci preziti, pretavena v narodni schopnost. 😁😇😎 Na jednu stranu jsem na to vlastne i hrdej. 🙂
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Ok - za článek o mleci a kakau - prave si se stal preventivnim nastrojem. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BBAN4N: Hele to je dobrý. Jeste si to necham ulezet, ale mam nutkani hodit odkaz do materiálu o navykovych davkach pro stredoskolaky, ken si teda jeste musim srovna jestli jim chci primo napovidat ohledne zajmu o etnibotaniku a nebo to necham na nich.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BBAN4N: Co rikas na marketing Vitkuvcestopiss? Jestli znas.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Kratom - 15 let zkušeností a proč jsem skončil s prodejem?
    https://www.soma-herb.cz/kratom-vedlejsi-ucinky-zkusenost-zavislost-alternativy

Čau, tady je nějakej výstup ohledně mých 15 let zkušeností s kratomem. Pokud melu něco co se vám nezdá, budu moc rád za kritiku, abych se nad tím mohl zamyslet, reflektovat to a předávat to líp. Je to snaha o osvětu mezi tím nešťastným marketingem všude kolem.

Příklad na toto téma z posledních dní v globálním měřítku:
    Nedávno mi psal nějaký pán email, že v USA pil ty tonicy kde je kratom a kava a jaká je to pecka a zda bych mu pomohl vymyslet recepturu. Což jak asi tušíte není můj směr a filozofie toho, co dělám.
    A před pár dnama jsem viděl na youtube video, jak týpek dělal osvětu ohledně toho tonicu, protože používají ten typickej dementní marketing, kde jsou health influenceří, koučové, sportovci.. A dělají z toho zázrak. Je to všude dostupný a dost lidí je na tom nápoji závislých. No a CEO tý firmy mu začal normálně vyhrožovat.
    Btw. ta synergie kavy a kratomu je potentní, nemám přesně know how o mechanismu, kava je MAO inhibitor, ale nevím co se tam přesně děje. Nedělám to, že bych to záměrně kombinoval, píšu to pro zajímavost. Stejně dávám malý dávky kratomu a spíš dopoledne/ brzo odpoledne, zatímco kava je pro mě spíš záležitost večerní.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Mam pocit ze se to obeslo jen zmenou nazvu...bo furt vidim reklamu na fb...(indoneske zlato..kraton atd...)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Je prosinec a mat s kratem stale v Tescu...je se to jmenuje blaato.

Kdo vi jak to je?
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Co se týče šavle po kratomu, tak to se mi stalo jen 2x a pokaždý to bylo takový kontrolovaný. Jednou kombo s černým silným čajem. To jsem měl on-line jakykovej kurz. Nevolno mi bylo už během, ale uplně v poho jsem to vydržel do konce a došel si v klidu na WC. Podruhý ráno v práci. To jsem si dal krtm ráno, abych se nakopnul. Měl jsem trošku alko-kocovinu. V obou případech se mi po tom dost ulevilo.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    moje telo ma automatickou anti-opioidni pojistku. parkrat jsem takhle kourila heroin. jako, bylo to takovy mid, ne spatny, ne skvely, ale POKAZDE jsem po 2-3 hodinach sla hodit savli. treba i vic krat.

jsem za to rada.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    no. z kratomu klidne muzete se takhle citit. prevalovat se.

jednou jsem takhle chodila blejt asi 20x. uz jsem rikala "NE, PROSIM, UZ TO NIKDY NEUDELAM" ale opioidni certik si ze mne delal srandu. a to jsem ani nemela tolik. fakt. ja jsem lightweight. ale nekdy tyhle veci funguji fakt divne.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    PLECH: ja teda, kdyz uz si jednou za uherak kratom dam, tak si ho v 90 procentech pripadu dam nekde na vecirku, kde pak kousnu i par piv. A takovyhle efekt jsem teda nikdy nezazil. Tipuju to spis na to brko, trava tohle dela, navic kdyz sis ho dal tesne pred spanim. To jsem delal naposledy tak nekdy ve 20, ale to jsem byl zhulenej v podstate permanentne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam