• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZTRACENEPRIPADYZtracené případy LARP
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Mimochodem, ze Žižkovské věže prý sundali Miminka k renovaci ale nakonec tam místo nich budou nové verze, protože ty staré nejdou upravit pro nový, bezpečnější způsobem uchycení.

Tedy to je alespoň ta oficiální verze...
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    ERNEDAR: To víš, oni potřebují externí mozek. Škoda, že Viky to nemá šanci celé pokrýt... :D
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    INSOLITUS: Za mě jste měli nejvyšší FunFactor. ;) I když jsem si říkala, že vás někdy pobodám. :D

Děkuji všem zúčastněným za hru. Moc ráda si zahraji další běh! Problémy, intriky a pasti jsou skvělé a už se těším jak se s tím příště popereme. ;)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    INSOLITUS: Džoudyovskou intel... cože? :-D
    Taky díky za srandu. A všem za hru.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    Taky bych chtěl moc poděkovat za hru. Sice jsme nebyli parta, co by toho moc vyřešila, ale rozhodně jsme byli parta, která si hru moc užila.
    Chtěl bych jednak poděkovat orgům a cépkům, bez nichž se žádný larp neobejde a druhak všem spoluhráčům, co byli ochotni snášet džoudyovskou inteligenci a přístup k životu. Doufám, že vás to bavilo alepsoň z poloviny tak jako nás.
    Každopádně džoudyho boyz a pusa se na nás určitě budou těšit i příště :-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Budeme rádi když nás ohodnotíte:
    Česko-slovenská larpová databáze - Ztracené případy I.
    https://www.larpovadatabaze.cz/larp/ztracene-pripady-i./53452
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    Ty jo. Nějak mi přijde divné dneska nikam nevyrážet ve svém kostýmu a nemít po kapsách tabák, papírky a další věci na "hulení".
    Fakt jsem si tu hru užil a i když se objevilo pár věcí, které mne mrzely a které jde určitě vylepšit, tak mi ten týden utekl nějak strašně rychle. Pomalu chytám absťák na další díl.
    Velký díl patří tedy orgům za to, že takovou hru vůbec udělali. Dál mým kolegům ze spolku, protože bez nich by ta hra byla sotva poloviční. A taky těm "Džouďákům", jejich "jednoduchost" byla úplně famózní. Samozřejmě i všem dalším hráčům, protože bez nich by to taky nešlo. A všem CP, která nám udělala tuhle super zábavu.
    V mysli mám jednu otázku: "Kdy příště se mi všichni sejdeme?" - čti- Kdy bude další běh?
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    Je blbý, že musím po párty začínat takhle, ale kdo měl špenátovou pizzu? Zůstala totiž nezaplacená, tak jsem ji zaplatil.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    SILENTBOB: Oh yeah ... párty in džoudystajl! To berem!
    MORTANOR
    MORTANOR --- ---
    SILENTBOB: Hej pico, tak to je nejvic cajk voe
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    MORTANOR: jo :)
    MORTANOR
    MORTANOR --- ---
    Chapu dobre ze party je pro hrace, nikoliv pro postavy? (Jako jasne, je to tam vlastne napsany, ale moje IQ behem hry hodne kleslo, tak se chci ujistit)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Zítra v noci se nejde spát… Je tu afterpárty! – Ztracené případy
    http://ztracenepripady.cz/zitra-v-noci-se-nejde-spat-je-tu-afterparty/
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SMUGI: 18.59... od 19.00. afterparty v kafarne, ale.pssst jeate to orgove verejne nerekli
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    V kolik je v sobotu plánovaný/odhadovaný konec hry? :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    INSOLITUS: Není, pouze ten thaumaturgický potenciál.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    SILENTBOB: A je pro tento typ spolupráce nutná spřízeněnost všech účastníků se stejným elementem?
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Našlo se jedno Ztracené a zatracené pravidlo
    Ztracené pravidlo – Ztracené případy
    http://ztracenepripady.cz/ztracene-pravidlo/
    SHANGTZU
    SHANGTZU --- ---
    VLADDRACUL: Hele, a co mu místo toho třeba propálit cigárem toho Armaniho, co nosí :O) ?
    REINITA
    REINITA --- ---
    WAMPIREK: to vím. ;) teda, já spíš rozumím těm invokacím než evokacím. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam