• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZTRACENEPRIPADYZtracené případy LARP
    Audítko které slouží k informování hráčů nového pražského městského LARPu Ztracené případy. Larp na motivy knih Jima Butchera. První běh Ztracených případů bude 23.11.2019 - 30.11.2019 http://ztracenepripady.cz/

HERNÍ POLICIE - 607 629 651
    Dostupnost 11:00-00:00

tvůj org na telefonu: 702892275
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    TRILIAN_: užijí si jistě, ale ten zbytek je, hm, zajímavý optimismus :-)
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    REINITA: já myslím, ze si te hraci/postavy ještě užijí :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    WIZARDY: to vím moc dobře, ale hovořím o žhavém vracení. Z hlediska mé postavy je preferováno žhavé setrvání. ;)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    REINITA: Řekl bych, že žhavé to má už teď :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    TRILIAN_: za svoji postavu doufám, že to s tím tvým vracením nebude tak žhavé. O:-)
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    ALRIKA: To ano. :-D
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Klub "budeme si vytvářet novou postavu" má, zdá se, velkou výhodu, co se týká kostýmové situace :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    TRILIAN_: Vím, jak se cítíš. :D
    Taky bych t měl začít řešit...
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    TRILIAN_: Je schválně volnější, protože ho jinak mám na oblek. Případně jsi ho mohla vidět v neděli na CHangelingách, kde jsem k němu připnul pelerínu... :-)
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    ELVOTHIEN: To zni super :) to ráda zkusím

CHARLEZ: :) jasne, tesim se na to!
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    TRILIAN_: jsi si jista, ze chces vedet jak se vratis? :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    TRILIAN_: Mám doma nějaký šedočerný kabát, se kterým nevím co by. Kdybys ho někdy chtěla vyzkoušet. Já už ho nikdy nosit nebudu.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    FIN: tím vrátit myslím to, že jestli moje postava bude ve hře (a to fakt nevím) tak se tělo vrátí z mrazáku a duše z pekla, takže to "vrátit" mi přijde docela adekvátní :D

ale pochopitelně se klidně může stát, že si budu vytvářet úplně novou postavu :)
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    ELLTAR: Jsem pro :) jen si nejsem jistá, jestli se já vejdu do tvého kabátu :D ale vyzkouseni se rozhodne nebranim :)
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    TRILIAN_: Mám takový černý pánský kabát, který bych mohl případně půjčit, když si na něj dáš nějaké sichrhajsky a pásek, tak bude v pohodě... :-D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    FIN
    FIN --- ---
    TRILIAN_: co myslíš tím slovem "vrátit"...?
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    PATR1K: mno ... spis se mi nechce utrácet x tisíc za něco co budu nosit jen na larpu a upřímně na zmenu image v civilu se zatim necítím :D
    Každopádně já mám výhodu ... pokud se vrátím, tak se vrátím z pekla, takže ... budu moci mít na sobě skoro cokoliv ... muhehehe ... MUHEHEHEHEHE!!!!
    AKRIS
    AKRIS --- ---
    VACKY: Přepište nástěnku. ;)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: Není problém, módní zásahovka je k dispozici ;-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELVOTHIEN: ten indický štramák to má určitě nějak pořešené ;) (přiznám se, že jsem to vydržela jenom do půlky...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam